Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykal'dan 'çarşaflı' tarifi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu başlığı açmamak için kendimi tutmaya çalıştım ama yok yani bukadar da olmaz deyip açayim dedim.

said:
Baykal'dan 'çarşaflı' tarifi
"Çarşaflılar ikiye ayrılır.. İçi aydınlık olanlar, olmayanlar."

18.11.2008 11:12
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal partisine yeni katılan çarşaflı kadınları tanımladı. "Çarşaflılar ikiye ayrılır: İçi aydınlık olanlar, olmayanlar. Çarşaflıların içinde de aydınlık düşünceler bulunabilir"

Baykal, "Hepimiz kardeşiz, eşitiz. Kimse kimseye üstün değil. Siyaseti inanç, mezhep, memleket işiyle hiçbir şekilde karıştırmayacağız." dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Baykal’ın şu sözleri şaşırttı: ‘Bir insanı kılığından, kıyafetinden onun ne düşüncesini, ne ahlaki kimliğini çıkarmak doğru yaklaşım değildir. Herkes içinde bulunduğu ortamın gereğini benimseyerek giyiniyor olabilir ama herkesin içinde pırıl pırıl bir anlayış, aydınlık bir düşünce ve çok duyarlı bir yüreğin bulunması mümkündür.’

HALUK KOÇ'TAN TEPKİ

CHP Milletvekili Haluk Koç konu üzerine yazılı bir açıkşama yaptı. Açıklamada Koç şunları kaydetti: "Kara çarşafı dekor yaparak verilmek istenen mesaj, partinin kimliği ve çizgisi ile ne denli uyumludur? Bu görüntüler eşliğinde yapılmak istenen program ve tüzük değişikliklerinin kamuoyunu yanıltmaya dönük ve göstermelik bir çabadan öteye anlam taşımadığı açıktır. Bu tutum nedeniyle derin endişe taşımaktayız."

HaberTürk

Çarşaflı ikiye ayrılıyor içi karanlı - aydınlık.

Üniversiteye başı örtülü sokulmayan öğrencilerin hepsinin içi karanlık.

Baykal bunadı bana göre. Veyada çok ucuz siyaset yapacak kadar çaresiz kaldı.
Mesaj tarihi:
Baykal said:
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal partisine yeni katılan çarşaflı kadınları tanımladı. "Çarşaflılar ikiye ayrılır: İçi aydınlık olanlar, olmayanlar. Çarşaflıların içinde de aydınlık düşünceler bulunabilir"

guzel .
Mesaj tarihi:
al sana baykalın chpyi düşürdüğü durumlar işte. kaç ay önce dedik..

artık akp karşıtı adam neden hala chp'ye oy verir eğer böyle bişey yaparsa bir türlü aklım ermez buna. :P
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
verdiğin oylar muhtelif arazilerde, yarısı yanmış şekilde, bi kaç ay sonra bulunsun diye...

O numara birkere işe yarar. Yıllar önce yapıldığı içinde artık kimse yemiyor. Ben son seçimde oy sayımına katılmıştım. chp'liler(ve kol kola dolaştıkları mhpliler) göz açtırmıyordu. Hatta sandık başında durması gereken biri gelmediğinde yerine akpli olduğu belli biri geçirilince olay çıkarmışlardı.
Mesaj tarihi:
Rock said:
Mr_Hand said:
verdiğin oylar muhtelif arazilerde, yarısı yanmış şekilde, bi kaç ay sonra bulunsun diye...

O numara birkere işe yarar. Yıllar önce yapıldığı içinde artık kimse yemiyor. Ben son seçimde oy sayımına katılmıştım. chp'liler(ve kol kola dolaştıkları mhpliler) göz açtırmıyordu. Hatta sandık başında durması gereken biri gelmediğinde yerine akpli olduğu belli biri geçirilince olay çıkarmışlardı.

[www.ntvmsnbc.com]

hmm..
Mesaj tarihi:
çarşaflılar ikiye ayrılır...
...sonra da ölürler!

*katanasındaki kan izlerini temizler*

Bunun ötesi yok. Baykal da zırvalamış yine, bakıaan bis çarşaflılara da aydın diyoruz ekiekieki saçmalıklarını yiyecek salak varmıdır bilemem=)
Mesaj tarihi:
hahah doğru bişey söylemeye çalışırken bile ayrımcılık yapmaktan geri duramıyo adam..

akp devletçi olurken chp islamcılığa mı göz kırpıyo? geçen seçim chpye oy verenler akpye, akpye oy verenler de chpye vericek falan..teey tey..
  • Yeni Oluştur...