Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VE İŞTE BEKLENEN GÜN TEŞEKKÜRLER ACUN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Adriana Lima Geliyor

Var mısın Yok musun adlı programa ünlü şarkıcı Christina Aguilera'yı konuk eden Acun Ilıcalı bu kez ünlü manken Adriana Lİma'yı ağırlayacak. Victoria's Secret firmasıın en gözde ve pahalı mankeni olan Lima, eğer son anda bir terslik çıkmazsa 23 Kasım'da Var mısın Yok musun'da yarışacak.

Mesaj tarihi:
iki meme lineer ve gergin bi epitel doku için bu kadar kendinizden geçeceğinize birazda dünya klasikleriyle sanatla, edebiyatla, matematikteki ilginç teoremlerle kendinizden geçseniz belkide dünyanın geri kalanı artık bize ORC insanlar olm bunlar gibi bakmaktan vazgeçer.
Sakin..Bırakın biraz beyne kan gitsin..
Hep fotonların emilmesi sonucu oluşan gözle algılanan çeşitli kütleler onlar. Dünyada daha ilginç şeyler oluyor..
Mesaj tarihi:
benim içim dışım bir, tabiAYItiyle doğasını yaşayan, AYIdiyetinin farkında olan birisiyim. Ama istiyorumki güzel vatanımdaki kardeşlerimde benim AYIdiyetimde olmasın. Onlar güzel insanlar olsun. Yolda yürürken popo yerine gökyüzüne baksın. Banyo yaparken fazla su akıtmasın. Yere sigara atmasın. Toplu taşıma araçları kullansın. Terli terli su içmesin. Karşıdan karşıya geçerken önce sola sonra sağa sonra tekrar sola baksın. Diyaletik Materyalistide, Satanistide, Sufiyide bağrına bassın sevsin okşasın. Yanındakini kıskanmaktansa arkasındakileri kollasın. Gözünün önüdeki zavallı yerine üzerindeki kalantora odaklanmasın. Bir ayu olarak ben toplumdan bunları bekliyor.. Bunları istiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...