elaidi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Adriana Lima Geliyor Var mısın Yok musun adlı programa ünlü şarkıcı Christina Aguilera'yı konuk eden Acun Ilıcalı bu kez ünlü manken Adriana Lİma'yı ağırlayacak. Victoria's Secret firmasıın en gözde ve pahalı mankeni olan Lima, eğer son anda bir terslik çıkmazsa 23 Kasım'da Var mısın Yok musun'da yarışacak.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 fatal que; böyle bir kadın huri buldunuz, hadi evlenelim diyor. işi gücü okulu bırakıp evet der misiniz? dhsuaa
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 e tabiki. işin, gücün, okulun vs. amacı ne? böyle bi hatun.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 80 yaşında bi iş adamı ile evlenir bu da
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 evli değil mi zaten prensin tekiyle? maymun suratlı şerefsiz...
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Yol masrafini saolsun Acun hallediyor ama ben agirlicam kendisini.
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 paylaşmayı hayatın boyunca öğrenemeyeceksin o diil de o kdr güzel diil bu:)
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hoşgeldin adriana abla. http://forum.paticik.com/read.php?11,3709937
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ACUNU SEVİYORUZ TÜRKİYENİN GURURU ALLAHINA KURBAN
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 iki meme lineer ve gergin bi epitel doku için bu kadar kendinizden geçeceğinize birazda dünya klasikleriyle sanatla, edebiyatla, matematikteki ilginç teoremlerle kendinizden geçseniz belkide dünyanın geri kalanı artık bize ORC insanlar olm bunlar gibi bakmaktan vazgeçer. Sakin..Bırakın biraz beyne kan gitsin.. Hep fotonların emilmesi sonucu oluşan gözle algılanan çeşitli kütleler onlar. Dünyada daha ilginç şeyler oluyor..
=) Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 böle afilli cümlelerle gelme bize chaotic içindeki abazayı biliyoruz bknz:http://forum.paticik.com/read.php?13,3709096
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 benim içim dışım bir, tabiAYItiyle doğasını yaşayan, AYIdiyetinin farkında olan birisiyim. Ama istiyorumki güzel vatanımdaki kardeşlerimde benim AYIdiyetimde olmasın. Onlar güzel insanlar olsun. Yolda yürürken popo yerine gökyüzüne baksın. Banyo yaparken fazla su akıtmasın. Yere sigara atmasın. Toplu taşıma araçları kullansın. Terli terli su içmesin. Karşıdan karşıya geçerken önce sola sonra sağa sonra tekrar sola baksın. Diyaletik Materyalistide, Satanistide, Sufiyide bağrına bassın sevsin okşasın. Yanındakini kıskanmaktansa arkasındakileri kollasın. Gözünün önüdeki zavallı yerine üzerindeki kalantora odaklanmasın. Bir ayu olarak ben toplumdan bunları bekliyor.. Bunları istiyorum.
daverc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Gelmesin abi skandal, uzaktan sevmek asklarin en güzeli sdasfd
Öne çıkan mesajlar