Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalçın Küçüktür ama mide bulandırır

loserz

Öne çıkan mesajlar

loserz said:

cümlesini ya savun yada savunma.laga luga yapma.anladık en fenasından ulusalcısın da, bu lafı anlıyacak kadar da kapasiten vardır heralde.

"Laga luga yapma" "kapasiten vardır" edebiyatını sana öğretenin alnını karışliyim koçum benim. Karşıdaki adamın neyci olduğu muhabbetine girersek tartışma bu mesajdaki ilk cümlem tarzında devam eder umarım senin de bunu anlayabilecek "kapasiten vardır".

Kişisel zırvalamalar bir yana benim bu konu başlığında demek istediğim ortadadır. "Video"nun ele alınması gereken kısmı sadece o sözlerdir, geri kalanı Haber7'nin ve bilimum yandaşlarının saçmalığıdır.

%30 luk kısma gelince de eğer bir insanın 15 sene önceki "vatan haini" lafları tartışılacaksa bunun gibi çok örnek var. Buna gelene kadar önce onların tartışılması gerekiyor. "Değişerek gelişmek" spesifik bünyelerin tekelinde olmasa gerek değil mi "demokratik" arkadaşlar?
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:

cümlesini ya savun yada savunma.laga luga yapma.anladık en fenasından ulusalcısın da, bu lafı anlıyacak kadar da kapasiten vardır heralde.

her mesajında sağa sola pis ulusalcılar hede ulusalcılar tüh ulusalcılar ,lan ulusalcılar mesajlarını görmekten midem bulanıyor benim esas, ulusalcılar mı kaçırdı küçükken seni?

Seni niye burda üye olarak bulunduruyorlar bilmiyorum zaten , tahminimde 4-5 hesabın banlanmışdır gelmişsindir geri pişkin pişkin.

Mahallenin bakkalı modeli kılıklı bir adamsın sonuç itibariyle.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
loserz said:

"Laga luga yapma" "kapasiten vardır" edebiyatını sana öğretenin alnını karışliyim koçum benim. Karşıdaki adamın neyci olduğu muhabbetine girersek tartışma bu mesajdaki ilk cümlem tarzında devam eder umarım senin de bunu anlayabilecek "kapasiten vardır".

Kişisel zırvalamalar bir yana benim bu konu başlığında demek istediğim ortadadır. "Video"nun ele alınması gereken kısmı sadece o sözlerdir, geri kalanı Haber7'nin ve bilimum yandaşlarının saçmalığıdır.

%30 luk kısma gelince de eğer bir insanın 15 sene önceki "vatan haini" lafları tartışılacaksa bunun gibi çok örnek var. Buna gelene kadar önce onların tartışılması gerekiyor. "Değişerek gelişmek" spesifik bünyelerin tekelinde olmasa gerek değil mi "demokratik" arkadaşlar?

kimse zaten videonun o kısımlarını ele almamış, bende almadım.
burda söz edilen konu yalçın küçük ün ü lafları.

ama sen hayırrr yaaaa deişmiştir yalçın küçügüümm, pekeke yi desteklemio oo , deişirek gelişmiştir oo diosun,
bende sana takıl diyorum,

forza yalçın küçük dimi :D

hadi ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:

kimse zaten videonun o kısımlarını ele almamış, bende almadım.
burda söz edilen konu yalçın küçük ün ü lafları.

ama sen hayırrr yaaaa deişmiştir yalçın küçügüümm, pekeke yi desteklemio oo , deişirek gelişmiştir oo diosun,
bende sana takıl diyorum,

forza yalçın küçük dimi :D

hadi ordan.

Bu başlıktaki ilk cevap bana ait. Demek ki sayfalardır ilk mesajımı anlayamamışsın ki hala bana aynı düşüncenin ve mesajın açıklamasını yaptırıyorsun.

Ben "Yalçın Küçük değişmiştir, PKK'yi desteklemiyordur" demiyorum. Diyorum ki onun hakkında böyle bir sonuca varılabilmesi için sadece birkaç saniye olarak değil tümden (Nasıl bir paragrafın bir cümlesini çıkarırsan magazincilerin yaptığı gibi alakasız anlamlar elde edilebiliyorsa) ele alınması lazım.

Ayrıca 4. defa diyorum ki buna gelene kadar neler var. Hala demek istediğimi net olarak algılayamıyorsun.

Keşke Ulusalcılar Haber7 seviyesinde iletişim kurabilse sizinle, o zaman belki anlardınız.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne yahu! herkes mi dayı oldu? iyi misiniz kuzum siz? buraya da koyuyorum. belediye uzay gemisi ile yörüngeye mi yollayalım topluca yani?
dasaaa said:
mini uyarı:

adam gibi tartışın; aptal, salak, öküz vb hakaretleri kullanmadan adam gibi görüşlerinizi ifade edemiyorsanız hiç yazmayın. hakaret etmeden diyin ne diyecekseniz. ayrıca bilmem kim gebersin, ölsün, boynu kırılsın vs. de normal şeyler değil..

uyarmadı demeyin, artık 1aydan başlıyor cezalar biliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

yannız gerzek herif kürtçe bilmiyormuş bile
ben orada beyni yıkanmış bir kürt olsam aklıma şu gelir:
"ulan başımıza dikip konuşturdukları prof.dedikleri adam bize dağa çıkın diyor dağdakileri selamlıyor biz de çıkıyoruz sefaletle bize yedirilen bi b.klar için ölüyoruz öldürüyoruz
iyi de bu adamlar bizden bile değil? noluyor lan burda?"
bunu bile düşünemiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:
bone said:
İlginç olan, ne idüğü belirsiz hilkat garabesi imam-yahudi-hristiyan karışımlarının üstüne gitmiyorlar,

buda büyük bir faşizm mi desem ırkçılık mı desem, onun örneginden işte.acıyorum ya sana.

kamera sakasi felan mi bu adam? fasizmle irkcilikla alakali birsey soylememe ragmen bana saldircak yer ariyor...
Sosyal ağlarda paylaş

forumun geri kalanına benim düşüncelerinden hiç hoşlanmadığım loserz a hak vermeme sabep oldukları için çok çok teşekkür ederim.

şu yaptığınızdan sonra vakit yazarlarından ne farkınız kalıyor ? oturun düşünün azcık.Adam bas bas bağırmış hala kanal 7 diyorsunuz.Kanalın yorumları zaten taraflı,ona eyvallah.Sadece Yalçın Küçük ün videosu üzerinden konuşsak bile tutulur tarafı yok.Adam ya sahtekar ya da pkk sempatizanı yani şu olayda nasıl doğru bir taraf buldunuz hayret doğrusu.

Bizi dincilerden,gericilerden,sahtekarlardan ondan bundan ayıran nedir? modern,özgür,demokratik ve tarafsız düşünce,değil mi ? biz de böyle yaparsak tayyip erdoğandan ne farkımız kalıyor oturun düşünün bir.
Sosyal ağlarda paylaş

spacecake said:
Bizi dincilerden,gericilerden,sahtekarlardan ondan bundan ayıran nedir?

seni bilememde bizi ayıran en büyük özellik düşünmek,elindeki verilerle analiz etmek.

Kimse burda videonun içinde söylenenleri savunmuyor zaten
, bir professör sayısını bilmediğim kadar kitap yazmış , bir çok yazısı araştırması hedesi hödösü var , son zamanlarda eleştirileri ile sivrilmiş, kalkıp bu insanın bir tane kitabını okumadan , kendisinin olay hakkındaki fikrini duymadan 30 saniyelik bir videoda söyledikleri ile ulan şerefsiz diye bitirmek düşünme eylemini icraa etmediğinizin göstergesi oluyor, şeyhlerle dervişlerle diz boyu fotoğrafı çekilmiş bir kişi bu ülkede başbakan hatırlatırım.

izleyin, evet ben şiddet yanlısıyım diyorsa hep beraber gelip burda adamın ne pislik olduğundan bahsedelim.

tv said:
Prof.Dr Yalçın Küçük ART'de Nuriye ATABEYİN konuğu olacak , yandaş medyanın hocamıza yönelik haberlerine cevap niteliği taşıyacak programı mutlaka izleyin..
18 Kasım 2008 23:29 Prof.Dr Yalçın Küçük ART'de Nuriye ATABEYİN

Dünmüş program ,oturup izleyen oldu mu mesela?

Yalçın Küçük oturup dinlediğim , kitaplarını alıp okuduğum bir insan değildir , fikirlerini paylaştığım birisi hiç değildir ancak içinde bulunduğu sıfata vermiş olduğu eserlere biraz saygı göstermeyi deneyebilirim ve böyle bazı taraflı medyanın istediği amaçlara alet olmam kolay kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
spacecake said:
Bizi dincilerden,gericilerden,sahtekarlardan ondan bundan ayıran nedir?

seni bilememde bizi ayıran en büyük özellik düşünmek,elindeki verilerle analiz etmek.

Kimse burda videonun içinde söylenenleri savunmuyor zaten
, bir professör sayısını bilmediğim kadar kitap yazmış , bir çok yazısı araştırması hedesi hödösü var , son zamanlarda eleştirileri ile sivrilmiş, kalkıp bu insanın bir tane kitabını okumadan , kendisinin olay hakkındaki fikrini duymadan 30 saniyelik bir videoda söyledikleri ile ulan şerefsiz diye bitirmek düşünme eylemini icraa etmediğinizin göstergesi oluyor, şeyhlerle dervişlerle diz boyu fotoğrafı çekilmiş bir kişi bu ülkede başbakan hatırlatırım.

izleyin, evet ben şiddet yanlısıyım diyorsa hep beraber gelip burda adamın ne pislik olduğundan bahsedelim.

tv said:
Prof.Dr Yalçın Küçük ART'de Nuriye ATABEYİN konuğu olacak , yandaş medyanın hocamıza yönelik haberlerine cevap niteliği taşıyacak programı mutlaka izleyin..
18 Kasım 2008 23:29 Prof.Dr Yalçın Küçük ART'de Nuriye ATABEYİN

Dünmüş program ,oturup izleyen oldu mu mesela?

Yalçın Küçük oturup dinlediğim , kitaplarını alıp okuduğum bir insan değildir , fikirlerini paylaştığım birisi hiç değildir ancak içinde bulunduğu sıfata vermiş olduğu eserlere biraz saygı göstermeyi deneyebilirim ve böyle bazı taraflı medyanın istediği amaçlara alet olmam kolay kolay.

senin yaptıgın tamamen yanlış. kimsenin rte nin yada devletmizde görev alanların yıllar önce yaptıklarını görmemezlikten geldiği, ha yapmış sonra düzelmiş aferin ona dediği yok.

bu adamında kalkıp yaptıgı bu konusma ıcın 16 sene önce olmuş 30 sanıyelık konusma falan dıyıp savunmakta olamaz.

kanal7 vermiş olabilir haberi, cnn de verse showda verse kanal7 de verse haberin içeriği aynı olacak. çünkü adamın konuşması gösteriliyor. onun dışında eski pkk lı yonetıcının konusmalarını tartısan yok burada.

artık adamı savunmak için ne yapacağınızı şaşırdınız. özellikle kanal7 diyenler gerçekten piyon adamlardır. adam isteyerek ve bilerek pkk yı övüyor, dağa çıkanları selamlıyor, pkk bayrakları altında konuşma yapıyor ve siz hala bu adamı savunuyorsunuz. o zaman siz de birer sempazitansınız.

sizin ailenizde yada etranızda şehit bir tanıdığınız olsaydı kalkıp bu şekilde görüş bildirecekmiydiniz merak ediyorum. uyanın artık, bu tür adamları savunacağınıza kendi idealarınızı savunun. piyon olmayın ...
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:

bu adamında kalkıp yaptıgı bu konusma ıcın 16 sene önce olmuş 30 sanıyelık konusma falan dıyıp savunmakta olamaz.

Ben adamı savunmuyorum burda , adamın bu konu hakkında ne dediğine baktınız mı diyorum hemen yargılıyorsunuz, bir anda yüzlerce kitabi tezi araştırmayı çöpe atmak bu kadar kolay mı diyorum karşı tarafı dinlemeden.Adamla aynı fikirde değilim.

Konuyu ucuz numaralara çekmeyelim ayrıca, ailenden şehit olmuş birisi olsa falan diye, ne biliyorsun olmadığını veya zorlu koşullarda askerlik yapan birinci dereceden yakınım olmadıgını veya ailemden birinin SAT komandosu olmadıgını ? Böyle ucuz argümanlar olmasın mümkünse.
Sosyal ağlarda paylaş

Spacecake said:
Tek soru.Tayyip erdoğanın eski konuşmalarından birini izleyip de belki haklı bir yanı vardır dedin mi ?

Erdoğan örneği evet biraz yanlış olmuş olabilir ancak bu örneği vermemdeki sebep size karşı değil , yargılamadan infaz etmek isteyenlere kendi durumlarını hatırlatmak amacıyla verilmiş bir örnekti. Erdoğanın iş disiplini dışındaki hiç bir faaliyetine,söylemine şahsi olarak onay vermiş biriside değilim.

Askerlik sorusunu konuyla ilişkillendiremedim, askerlik yapmadım mümkünsede yapacak gibi durmuyorum yakın zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten anlamamışsın :)

Adam PKK yandası mı işte bunu soruyorum ben ?

binlerce sayfa yazmış, bunların içeriğinde PKK yandaşlığı yok ama bir videoda bazı cümleler sarf edince mi PKK yandaşı oluyor bir insan ?

Kendisinin bu konudaki açıklamaları nedir onu soruyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...