Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sizce en iyi muzik ve ses hangi oyundaydı ? Müzik: max payne (piano) ses: half life (askerler arası konuşmalar özellikle)[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 çok ayrıntılı bi soru, ayrıntısız cevaplicam hehe bence müzik olarak Faust gelir oha dedirtir müzikler.. ama ondaki müzikler oyun için yapılmamıştır oyun için yapılanlar arasında starcraft, fallout ve warcraft3 kapışır , warcraft daha güncel olduğundan daha kalite ses i bence baldur's gate 2 alır muhteşem seslendirmeler , environment sesleri , büyü ses efektleri falan tabii benim ses diyince aklıma gelen şey kulağa hoş gelmesi, teknik detaya inilirse eax ın çıkışıyla surround a önem veren ilk oyunlar akla gelir ki o zaman işin içinden çıkamazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ben de bu yakınlarda böyle bir başlık açan çıkar mı diye içimden geçirdiydim geçen gün.. :) en iyi demişsin o nedenle birden fazla söylemeyeceğim: müzik - myth: tfl & myth 2: soulblighter ses - myth: tfl & myth 2: soulblighter sürüyle oyun vardır sonraki sıralarda ama bunları oynadığımdan beri geçebilen çıkmadı ve geçmişte de hatırlamıyorum. gidişata baktığımda (bungie myth franchise'ını geri almadıkça microsoft'un 3 paralık konsolu için halo yapmaya devam ettiği sürece) bu durum daha uzun yıllar boyunca devam edecek gibi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 thief i atlamayalım mükemmeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 müzik konusunda beni etkileyen birkaç oyun olsa da, en aklımda kalanı QUAKE 2 idi. sonic mayhem'in yaptığı müzikler, oyunda gaz olmamı sağlıyordu. ses konusunda arcane'e katılıyorum, BALDUR'S GATE seslendirmeleri müthiş. Adamlar vurgulardan aksanlara kadar dikkat etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 thief yukarda bahsettiğim eax a ayak uyduran oyunlar kısmındadır (thief 2) takdir ederiz.deus ex de o gruptan mesela.o zamanlarda ses kartıyla birlikte verilen tüm oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 saygı duyarım akabinde deus ex i unreal motoru kullandığı için protesto eder bir de o güzelim oyunu kimse almadığı için oyun camii yasına kin tutarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Homeworld vardır müzik olayında. Sesi çok ii deildi. 2. sini oynamadım. Aradım bulamadım :D Blizzard'ın oyunlarında en güzel müzikler warcraft serilerinde. Sonra starcraft gelio. Diablo'da müziklere abanmamışlardı.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 diablo 2 de abandılar ama tek adama yaptırmışlar.matt uelmen 2-3 parçadan sonra sıkılmış ve tek düze gitmiş.warcraft 3 de 3-4 ayrı besteci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 esas diablo 1 & 2'nin müzikleri hem warcraft serisini hem starcraft'ı paketler, birini azeroth'a öbürünü de aya postalar.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Gelmiş geçmiş en güzel oyun müziği bence tartışmasız İcewind dale da targosta calan müziktir böyle bir müzik yok ya :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bence nox müziklieri(hele başı) çok güzeldi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 komodorda myth vardı. işte o.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Baldur's Gate'in muziklerine 100 üzerinden 100 puan veririm oyuna tam adaptasyon sağlıyor ve sizi bir şekilde rahatsızlık vermeden 100 kere dinlettiriyordu kendine aynı şarkılar.Baldur's Gate2 Den bahsediyorum bu arada Ea Sports'un müzikleri çok kaliteli ve tanındık şarkılardan oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 of evt ice wind dale ve baldur's gate serilerinin şehir/kasaba müzikleri herzaman büyülemiştir beni . onu atlamışım ama şu max payne in main menü parçası içimi parçalıyor hep[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar