Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Müzik ve Ses

Daesu

Öne çıkan mesajlar

çok ayrıntılı bi soru, ayrıntısız cevaplicam hehe

bence müzik olarak Faust gelir oha dedirtir müzikler..
ama ondaki müzikler oyun için yapılmamıştır
oyun için yapılanlar arasında starcraft, fallout ve warcraft3 kapışır , warcraft daha güncel olduğundan daha kalite

ses i bence baldur's gate 2 alır muhteşem seslendirmeler , environment sesleri , büyü ses efektleri falan
tabii benim ses diyince aklıma gelen şey kulağa hoş gelmesi, teknik detaya inilirse eax ın çıkışıyla surround a önem veren ilk oyunlar akla gelir ki o zaman işin içinden çıkamazsın :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bu yakınlarda böyle bir başlık açan çıkar mı diye içimden geçirdiydim geçen gün.. :) en iyi demişsin o nedenle birden fazla söylemeyeceğim:

müzik - myth: tfl & myth 2: soulblighter
ses - myth: tfl & myth 2: soulblighter

sürüyle oyun vardır sonraki sıralarda ama bunları oynadığımdan beri geçebilen çıkmadı ve geçmişte de hatırlamıyorum. gidişata baktığımda (bungie myth franchise'ını geri almadıkça microsoft'un 3 paralık konsolu için halo yapmaya devam ettiği sürece) bu durum daha uzun yıllar boyunca devam edecek gibi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

müzik konusunda beni etkileyen birkaç oyun olsa da, en aklımda kalanı QUAKE 2 idi.
sonic mayhem'in yaptığı müzikler, oyunda gaz olmamı sağlıyordu.

ses konusunda arcane'e katılıyorum, BALDUR'S GATE seslendirmeleri müthiş. Adamlar vurgulardan aksanlara kadar dikkat etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

bence nox müziklieri(hele başı) çok güzeldi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Baldur's Gate'in muziklerine 100 üzerinden 100 puan veririm oyuna tam adaptasyon sağlıyor ve sizi bir şekilde rahatsızlık vermeden 100 kere dinlettiriyordu kendine aynı şarkılar.Baldur's Gate2 Den bahsediyorum bu arada Ea Sports'un müzikleri çok kaliteli ve tanındık şarkılardan oluşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...