ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 çok fazla zaman olmadı belki bunu tartışmak için ,deneyimlerinize dayanarak pve spec çıkarabilecek var mı aranızda? tank için dungeon falan dolasmicam tek basıma quest falan urasmak istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ben sunu yapmıstım 58'de baya rahat solo takılıyordum. Tabi diger talentları denemedigim icin net birsey soyleyemem. http://www.wowhead.com/?talent=jf0Gqcc0oZZf0MhtfkM0o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 quest için en hızlısı blood diyorlar zira heal aldığından dolayı hiç durmuyorsun yemek için. ben 7 levelı frostla kastım, avantajı mobla birebir çatışmaya girmek zorunda değilsin, crit oranı ve verdiği dmglar aralarında en yükseği..birden fazla mob için unholy olabilir sanırım yere basılan aoeler yanınızda sürekli scourge petiniz olması falan iyi grind yaptırır diye düşünüyorum.. unholy talent twentfiftofnovember'daki dk'da buna cok yakın bir talent kullanıyor. yine de frostu denemeden ölmeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 unholy lvl Bunda unholy in sonra blood a gec. yada, blood lvl up blood sonra frosta kay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 blood ile hiç durmadan mob kesebiliyorsunuz. vendettanın katkısı büyük tabi bunda. elite solo konusunda da blood çok iyi. vampiric blood ve mark of blood imba talentlar. unholy gidince arada deathstrike kullanmak zorunda kalcaksın, bloodda eliteler hariç kullanmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 blood'un avantahı hiç yemek yemek zorunda kalmaman. ama kimi görsem unholy gitmiş talentta. frost yok denecek kadar az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sanırsam insanlarda frost=tank inancı var, tamam tanklık yapıyor ama talentları dps olarak dizince de vurulan spell critler acayip. single moba 1.8k, 4 moba toplam 6.3k gibi şugar dmglar gördüm, ve cidden acayip fazla critleme oranı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Vioxx said: unholy lvl Bunda unholy in sonra blood a gec. yada, blood lvl up blood sonra frosta kay. bence blood da olsa epidemic 2/2 lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ben böyle takılıyorum http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVhMfcfopzAoZfM0hpro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yenerk85 said: ben böyle takılıyorum http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVhMfcfopzAoZfM0hpro Sudden Doom-Hysteria-Corpse explosion bunlar gereksız Blood gidip Blood tap,blood aura ve mark of blood a vermemek olmaz Bloody Strikes fullemek lasım Blood+unholy pek guzel degıl onun yerıne frost daha ıyı oluyor. Ama genede işe yarar bir build sadece biri size dalarsa durum sizin acınızdan pek ıyı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Vioxx said: Yenerk85 said: ben böyle takılıyorum http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVhMfcfopzAoZfM0hpro Sudden Doom-Hysteria-Corpse explosion bunlar gereksız Blood gidip Blood tap,blood aura ve mark of blood a vermemek olmaz Bloody Strikes fullemek lasım Blood+unholy pek guzel degıl onun yerıne frost daha ıyı oluyor. Ama genede işe yarar bir build sadece biri size dalarsa durum sizin acınızdan pek ıyı olmaz. bu mesajda yazdıklarında ciddi değilsin umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 abi on a pale horse talentı nedir pvp mi yapıyorsun ki? ha çok lazımsa mount speed takın bir trinket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Sparkcaster said: Vioxx said: Yenerk85 said: ben böyle takılıyorum http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVhMfcfopzAoZfM0hpro Sudden Doom-Hysteria-Corpse explosion bunlar gereksız Blood gidip Blood tap,blood aura ve mark of blood a vermemek olmaz Bloody Strikes fullemek lasım Blood+unholy pek guzel degıl onun yerıne frost daha ıyı oluyor. Ama genede işe yarar bir build sadece biri size dalarsa durum sizin acınızdan pek ıyı olmaz. bu mesajda yazdıklarında ciddi değilsin umarım? gayet ciddiydim hayırdır ne olduki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 aente said: abi on a pale horse talentı nedir pvp mi yapıyorsun ki? ha çok lazımsa mount speed takın bir trinket.. lvl 77 e kadar at ustunde kosturucaksın.fazla soze gerek yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 said: Sudden Doom-Hysteria-Corpse explosion bunlar gereksız Blood gidip Blood tap,blood aura ve mark of blood a vermemek olmaz sudden doom hysteria gayet gerekli, corpse explosion kötü değil ama şart değil, blood tap dediğin rune tap heralde? son derece gereksiz bir talent deep blood icin, blood aura da eh gereksiz raid yapmıyorsan , mark of blood da opsiyonel yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 abi trinket var mount speed için, foot enchant var?..hala inatla mantıksız diyorum..gerçi epi topu lvl kasıyorsunuz çok üzerinde durulacak bir şey değil, %5 fazla dmg yapsan da mob bundan etkilenip dkp vermiycek ama full pve düşününce yeri yok o talentın haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Sparkcaster said: said: Sudden Doom-Hysteria-Corpse explosion bunlar gereksız Blood gidip Blood tap,blood aura ve mark of blood a vermemek olmaz sudden doom hysteria gayet gerekli, corpse explosion kötü değil ama şart değil, blood tap dediğin rune tap heralde? son derece gereksiz bir talent deep blood icin, blood aura da eh gereksiz raid yapmıyorsan , mark of blood da opsiyonel yine blood tap konusunda haklısın rune tap olcak o ve bence gayet guzel elite keserken yada sagdan soldan dalan adam oldugu sırada cok işe yarıyor.aura da gayet guzel 2 talent verıyorsun gayet kullanıslı auran oluyor.mark of blood da elit ve ganker lar ıcın ıdeal Eger dersenkı sadece mob kesecem pve serverında oynuyorum pvp gıbı sıkıntım yok party fln da takılmıyorum o zman bı yerde haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 aente said: abi trinket var mount speed için, foot enchant var?..hala inatla mantıksız diyorum..gerçi epi topu lvl kasıyorsunuz çok üzerinde durulacak bir şey değil, %5 fazla dmg yapsan da mob bundan etkilenip dkp vermiycek ama full pve düşününce yeri yok o talentın haliyle. ne trinketi %10 nere %20 nere bıde o trinketı taktıgında neden vazgectıgını dusun onun yerıne crıt ap veren bı trınket kullanırsın zırt bırt da degıstırmek zorunda kalmassın.Ench da aynı %8 mı neydı hızlandırması cokda bısı katmıyor onun yerıne +7 sat bas daha ıyı.Bilmiyorum ama bence hızlı lvl atlamak ıcın Hızlı yol almak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 dw ve 2h olarak tüm specleri denedim. unholy acaip eğlenceli ve pvpde çok güçlü, frost hem güzel critler vuruyorsun hem de daha az dmg alıyorsun ama hiç downtime olmadan lvl kastığım build blood oldu. bazen dw bazen 2h takılıyorum. lvl 65 buildim bu. dw spec ve icy talons fullemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Vioxx said: ne trinketi %10 nere %20 nere bıde o trinketı taktıgında neden vazgectıgını dusun onun yerıne crıt ap veren bı trınket kullanırsın zırt bırt da degıstırmek zorunda kalmassın. abi ahah trinket çıkarılıp takılabilen bir şey niye dps trinketinden vazgeçeyim? mount üstündeyken trinketi takarsın inince normal trinketi takarsın yapışmıyor ya bu? değiştirmekle mi uğraşacam diyorsan - outfitter addonunu çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 öncelikle bu topic ve postlar için çok teşekkürler çünkü ben hep caster oynamış melee'den hatta agility'nin ne olduğundan bile anlamayan biriyim. talentlarını paylaşanlar herkes illa böyle yapsın diye bir şart koşmuyor zaten ondan dolayı bence de bana uymadığından gereksiz olan hızlı mount, haritada atıyla koşarak bi yere gittiğinde o yol onu bezdiriyorsa onu minimize etmek isteyebilir. ya da mountla koşarken aynı mounta sahip başka biri adamdan hızlı gittiğini görürse sinir olabilir. ondan talent da biraz kişiden kişiye değişiyor. tekrarlıyorum inanılmaz nuubum melee konusunda ve DKm henüz 58 ve daha 1 talentımı bile kullanmadım 49 filan birikti. zaten caster bi charım olduğundan benim DK'da en koşuma giden şey; karşımda diyelim cast yapmaya çalışan ya da hit gerçekleştirmeye çalışan bir scarlet varken karakterim okadar hızlı, seri vuruyordu ki moba o daha doğru düzgün bi hitini tamamlayamıyordu mob hem de fıldır fıldır bi char görüyorum böylece önümde hem de hp'm de hit almadığımdan yüksekti. (rogue aç derseniz; istemiiiim) böyle seri dmg veren spellden çok melee takılan bi talent dağılımı?... tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 spellden çok melee istiyorsan tek adresi blood spec vermen. hemen 1-2 post yukarda nameless bir talent vermiş ona bir bak, ben de dün blood talent yaptıgımda buna benzer bir talent yaptım yalnız ben 2 pointi frosttaki Glacier Rot yerine blood'daki sudden dooma verdim, böylece free olarak death coil atma oranın artıyor sadece icy touch'dan %10 dmg kazanmak ortalama 500 vuran bir spelli 550 dmg yapar, bunun yerine dakika da 2 tane bile extra free death coil proc çıksa beleşten 1000-2000(critlerse) dmg kazanıyorsun. frostla da unholy olarak da girdiğim raidlerde benden başka 3-4 dk oluyordu 2sinde de dmg olarak birinciydim o yüzden tam anlayamadım hangi spec dmg için daha iyi ama az bucuk seziyorum ki unholy en fazla dmgı yapabilecek class gibi duruyor. yalnız unholy oynatıp chara spell dmg bazlı plate giydirmek teori olarak mantıklı duruyorda deniyen oldu mu hiç bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Hayir, death knight saldirilarinin hicbiri spell power kullanmiyor. Deathcoil veya icy touch gibi skiller bile attack power ile gucleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hm güzel go go str o zaman. tnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 anladığım kadarıyla talentlar başka classlara benzetecek olursak blood: retri pala+dps warrior full melee+kendine müslüman bi heal oranı frost: prot war+fire mage tank+yüksek crit (bi yandan da dw - melee hunter :S ?) unholy: sabit yakın combatte aoe yapan warlock aoe+ghoul+dot doğru kapmış mıyım dalgayı? özellikle frostu hiç anlayabildiğimi sanmıyorum gerçi, melee midir caster mıdır...??? (ingilizce kelimeler umarım rahatsız etmemiştir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar