Jaan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Yazıyı okuyunca anılarım canlandı resmen. Hemen hemen aynı sorunları bende yaşadım. Aile oalrak bacaklarımız uzundur. Ve ben de 1.98m (2m diyemiyorum şuna :) ) boyumla (paticiğin uzunuyum evvet :-P ) bu sorunu çok rahat atlattım. Tabi şimdi pantalon bulmakta zorluk çekiyorum orası ayrı. Benim boyum atmadan önce 1.80 den azdı. Ve bacaklarım cidden çok orantısızdı. Hem çok inceydiler hemde çok uzundular. Bir de kollarımın da uzun olması resmen orangutan gibiydim. Okulda arkadaşlarım bana hep leylek derlerdi. Takma kafana. Bir iki sens sonra hatırlayınca gülersin. Bir kaç tavsiyem olacak. Giydiğin pantalonları asla ama asla belinin üzerine çıkarma. Hani millet nasıl düşük bel pantalon giyiyorlarsa sende öyle giyin. beldeki kemiğe ne deniyordu (leğen kemiği mi?) o kemiği geçirme. Hem daha cool gözükürsün :-P Sonra gömleğini içine sokmalarını istiyorlarsa güzel bir tavsiye daha vereyim. önce gömleğini tamamen için sok en ufak bir bolluk dahi olmasın. sonra kollarını yukarı kaldır. Böylece daha şekilli olur. Bence senin boy daha uzayacak. Ailede benden sonra en uzun kişi ablamdır ve onunla da aramızda 20cm fark var. Kısaca takma kafana böyle şeyleri...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Black1ce, 30 Nisan 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Evet malesef böyle bir sorunum var kısaca açıklayayım.. boyum 1.75 ve bir yerde duruyorum yanıma 1.85 boylu bir arkadaşım geliyor ve yanyana duruyoruz: ve bakıyoruz ki bel kemiklerimiz aynı yerden başlıyor ve bacak boylarımız aynı.. peki benim 10cm'lik eksiğim nerde? üstte kaldı.. bu yüzden gömleğimi pantolonumun içine sokamıyorum soktugum zaman resmen leyleğe benziyorum ayrıca hocalar tarafından azar da işitiyorum.. Düşünsenize ; bir hayal edin, ne kadar komik eşek kadar bacaklar cücük bir göğüs.. kendimi defolu üretilmiş gibi hissediyorum :( şimdi gelelim sorulara: -bu durumda düzgün / normal gözükmek icin benim boyumun 1.85 olması lazım ama olamayacağım bir kesin çünkü şuanki boyumla bile ailenin en uzun boylu çocuguyum.. (sadece aile sülale değil :P ) -e boyum 1.85 olmadıktan sonra hep komik gözükecem nasıl olacak bu iş? - yazık diilmi bana.. (bu çağda olur böle dengesizlikler diyolar ama sakatlara gidiyoruz snrm yavaş yavaş) sizde de oldumu, olduysa düzelecekmi yardım ederseniz sevinirim.. Amannn dert ettiğin şeye bak bende pigme bacaklıyım abi.. Benimde bacaklar kısa beden uzun... Herkez orantılı deilki yazılarının bacakları bazılarının kısa olucak normal bi =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 dert ettiğin şey de harbi dert olsa bari hem uzun bacaklı olmak spor yapabilme kabiliyetini artırır mesela bnm de bacaklarım uzun göwde daha kısa ama giydiğim şeylere dikkat edersem sorun olmuyo. üst bedenimi olabildiğince saran şeyler giyiyorum ki uzun bişe giyip de etek gibi uzun durmasın die mesela[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
555 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bizim sınıftada war öyle bi tip,herkes kısayım diye dalga geçiyo benmle ama okız eminim benden kısa duruyor=) çok kızca bi cümle oldu,utandım.[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Utanma Tuğçegül, kader utansın.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim....
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Alexi hastayım sana uçur bizi...lol[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 boyu uzun olanlar düşük belli pantolon giyiyo bizim okulda genelde.düşük belli pantolon o oranı baya bi ayarlıyo.tabi her okulda izin vermezler o ayrı mesele.[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 olmaz bişi benimde ayaklarımla boyum dengesiz 1.75 -1.80 arası bişeyim 75imdir heralde ama ayaım 45-46 numra bebe mezarı gibi benim boyumdakilerin 42 43.garip büyüklükte bir ayak başparmağım war:)[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 1.75 boy 43 ayak :=)[signature][hline]Leylek Blackice
nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Recall06, 30 Nisan 2004 22:33 tarihinde demiş ki: Eger su benim anladigim sekilde ise gogus kafaseinde cıkıktır senin. Şu göğüs kafesi çıkıklığını biraz daha açsana. bi de madem takıntılardan başladnız açılın ben geldim. 16 yaşındayım boyum 1.74 falan ama arkadaşlarımın çoğunluğu 1.80 kısa kaldım. azıcık tek kaş sayılırım sonracığıma burnumun delikleri çok büyük. Kafamda çok fazla saç var. Gözlerim içeri çökük. Ten rengim çok beyaz, plajda beyaz peynir gibi duruyorum. bunun gibi daha binlercesi kafama takar ve kendimi yer dururdum. fakat sonunda şunu farkettim, ben kendimden nefret ederken çevremdekiler yakışıklı olduğumu düşünüyo. ha şu an sorsan yakışıklı mıyım diye. hayır değilim, ama eskisi kadar takıntılı da değilim. Bence insan şunu farketmeli. Ayrıntılara değil bütüne bakmalısın. Çok çirkin bir burun, sana çok yakışabilir. Ya da o uzun bacaklar aslında seni daha yakışılı gösteriyo olabilir. Ya da senin o kadar dikkatini çeken ve takıntı haline gelen eksik ya da fazlalar, dikkat çekmiyo. Çekiyosa da artıların eksileri kapatıyo olabilir. Hemen bi de örnek veriyim: Kylie. Boyu ne kadar? Yarın kadar. Ama bence dünya üzerindeki gelmiş geçmiş en güzel varlık. Ben de bir resim koymak isterdim. Ama olağanüstü kötü çıkıyorum :D *!kompleks mode on*
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 aynı sorun bendede var yakışıklı buluyorlar genelde yetişkinler ama bence son derece tipsiziiiiiiiim[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 sonra şunu da hatırlatmako isterim. sen eksiklerini kendi gözünde ne kadar büyütürsen, arkadaşların da o kadar üstüne gelir. Kendinle dalga geçmeyi bilmelisin. Zamanında arkadaşlarının kendisine taktığı *moruk* lakabı yüzünden okuldan kaçan Aziz Nesin, Askeri Okul a başladığında kendine bi lakab takmış ve arkadaşları da bu lakabı kendilerinin ona taktığını sanmışlardır. Ve bahsettiğimiz Aziz Nesin, dünyanın en büyük mizah yazarlarından olan Aziz Nesin, ilk başta kendiyle dalga geçmeyi öğrenerek bu noktaya gelmiştir. Bu arada lakabının da *Kıllı* olması lazım.
nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Chemical, 01 Mayıs 2004 17:03 tarihinde demiş ki: aynı sorun bendede var yakışıklı buluyorlar genelde yetişkinler ama bence son derece tipsiziiiiiiiim aslında sanıyorum ihtiyaç duyulan şey iltifat. Ama doğru kişiden gelmesi lazım. İnsanın aşık olduğu kişiden. Aslında bu kompleksler, takıntılar aşılası ama aşılmaz görünüyo. Keşke hep şöyle bakabilsek. Kişiyi güzel yapan ona duyulan aşk ve aşksız güzellik çok geçici. Ama hiç böyle bakasım gelmiyo.
elma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: 555, 01 Mayıs 2004 02:29 tarihinde demiş ki: bizim sınıftada war öyle bi tip,herkes kısayım diye dalga geçiyo benmle ama okız eminim benden kısa duruyor=) çok kızca bi cümle oldu,utandım. kim lan o.. yan sınıfımda olan bitenden haberim yok =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Üzülme abi bende senin gibiyim 1.79 boyum bacak boyum en az 1.15 veya 1.20 vardır. Bana herkes uzun bacaklı der veya leylek :) Önümde oturan çok rahatsız olurdu hep ayaklarım önde olurdu sıralara sığmam asla söz konusu bile olamaz Ve en büyük eksikliği bir kıza arkadan sarıldığım zaman hissediyorum öhöm öhöm! neyse Üzülme bende leylek gibi duruyorum o yüzden sürekli tişörtleri gömleklerim flm hep dışarda. Hele bide zayıf olunca daha kötü duruyor.Uzun bacaklı insanlar yürürkene profilden çok komik oluyor :) + yönü ise insanlardan farklı olmak güzel çok kötü bir sorun değil karizmatik bile oluyorsun uzun bacaklı insansın daha ne olsun ve Futbolda inanılmaz işe yarıyor.[signature][hline]bla bla bla ...
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Milletin dediği doğru kafana takma aynı sorun bende de vardı fakat son zamanlarda iyice düzelmeye başladı.Geçer bunlar genellikle ama sen yinede bir doktora git özel bir durum olabilir ama, bence %1 ihtimal gibi birşey.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Chemical, 01 Mayıs 2004 17:03 tarihinde demiş ki: aynı sorun bendede var yakışıklı buluyorlar genelde yetişkinler ama bence son derece tipsiziiiiiiiim Onlar yalan..Moral vermek için.. İstersen dünyanın en yamuk şeyi ol yinede öle diycekler..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
elma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben berbere her gittiğimde orda kim olursa olsun hoşgeldin yakısıklı diyo. hele bi tane hoş bi abi var o yakısıklı deyince dövesim geliyo.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 O berberden uzak durmalısın..Geleceğin için önemli...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hoşgeldin parlak çocuk :) ütteki yoruma katılıyorum kesinlikle uzak dur!'[signature][hline]bla bla bla ...
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Black1ce, 30 Nisan 2004 22:54 tarihinde demiş ki: çok zayıfım 1.75 boya 55 kilo bacaklarıma da takılan isimler, çöt, çötük, kürdan vs.. ne günahım vardı allahım :P bu arada ge-ta'nın o lafı benim imzamı süsleyecekti kaçırdık yahu :o) Senin ilacın body.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 body yaparasam iyicene kilo vermezmiyim?[signature][hline]Leylek Blackice
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Alakası yok . vucudunu şişirerek doldurursun.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
555 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: elma, 01 Mayıs 2004 17:40 tarihinde demiş ki: said: 555, 01 Mayıs 2004 02:29 tarihinde demiş ki: bizim sınıftada war öyle bi tip,herkes kısayım diye dalga geçiyo benmle ama okız eminim benden kısa duruyor=) çok kızca bi cümle oldu,utandım. kim lan o.. yan sınıfımda olan bitenden haberim yok =) onu sadece akıllılar görebiliyormuş ;D (yok o kızı görmüş olamazsın sınıftan çıkmaz lol)[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
elma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: 555, 01 Mayıs 2004 19:39 tarihinde demiş ki: said: elma, 01 Mayıs 2004 17:40 tarihinde demiş ki: said: 555, 01 Mayıs 2004 02:29 tarihinde demiş ki: bizim sınıftada war öyle bi tip,herkes kısayım diye dalga geçiyo benmle ama okız eminim benden kısa duruyor=) çok kızca bi cümle oldu,utandım. kim lan o.. yan sınıfımda olan bitenden haberim yok =) onu sadece akıllılar görebiliyormuş ;D (yok o kızı görmüş olamazsın sınıftan çıkmaz lol) şeyi mi diyosun bi kız var böle suratı asık geziyo . kıcı kalkık yürüyo . onu mu diyon?[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Öne çıkan mesajlar