Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tacize, tecavüze kılıf.

Syn

Öne çıkan mesajlar

Trafik lambalarının orda bekliyorum, hemen yanımda kızlı-erkekli bir grup var. Sol tarafımda da 2 tane, adını koyamayacağım, artık hanzo mu desem öküz mü desem ne desem bilemediğim, 2 iğrenç herif. Karşıya geçiyoruz, biri başladı "eöah sonra da taciz ediyorlar, tecavüz ediyorlar diyorlar, sen de o eteği giymeseydin, giyersen ederler tabi" gibisinden hastalıklık bir beyinden çıkagelmiş bir cümle kurdu, yanındaki apaçi de "haghlısın abi, valla giymeseler bakmam." dedi. Elim, ayağım titredi orada, bu ve bunun gibi insanlar yüzünden gidipte türbanmış, başörtüymüş, kılıfmış uğraşıyorlar gibisinden düşündüm. Şu mentalite düzelmeden istersek gidelim hidrojenle çalışan uçağı bulalım yine de çağ atlayamayız. İnsanı türklükten, müslümanlıktan iğrendiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın dediği bu toplum için kısmen doğru. yani sen 18 yaşına kadar bişi görmemiş karı-kızın bacaklarına bakıp tatmin olan biriysen o zaman doğru. hani hep dioruz ya avrupada bunlar yok hacı die. adamlar cinsellik vs erken yaşta yaşadıklarından sıkıntı olmuyor. yanında çırılçıplak olsun biri dönüp bakmıyor. e sende bunu çözmüşsen kıça kadar mini giymezsen bi sıkıntı yaşamazsın

ben adamın dediğini destekliyor muyum?
Bu düzen içerisinde evet
bu kadar apaçi varken ortada herşey olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:
adamın dediği bu toplum için kısmen doğru. yani sen 18 yaşına kadar bişi görmemiş karı-kızın bacaklarına bakıp tatmin olan biriysen o zaman doğru. hani hep dioruz ya avrupada bunlar yok hacı die. adamlar cinsellik vs erken yaşta yaşadıklarından sıkıntı olmuyor. yanında çırılçıplak olsun biri dönüp bakmıyor. e sende bunu çözmüşsen kıça kadar mini giymezsen bi sıkıntı yaşamazsın

ben adamın dediğini destekliyor muyum?
Bu düzen içerisinde evet
bu kadar apaçi varken ortada herşey olabilir

nasıl bir zihniyet bu ?
her cinsel deneyimi olmayan milletin sevgilisine karısına laf atsın taciz etsin,mini etekli bi kız gördüğünde saldırsın(hoş bu mahluklara her etek mini olur genelde) bu mudur? saçmaladın bence. uçkuruna sahip çıksın. Çıkamıyosada çözümünü başkalarını rahatsız etmeden bulsun onun bileceği iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupada cinselliği erken yaşama değil mesele , avrupada cinselliği öcü kaka diye göstermiyorlar bizdeki gibi , aksine belirli yaşa ulaşan bireyler bunun eğitimini ailede ve okulda düzgün bir şekilde alıyorlar.

Bizde okulda cinsellik ile ilgili eğitim verilecekmiş denilse kakkak kkikii güler herkez.

Eğitimle alakalı herşey, her zaman olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Avrupada cinselliği erken yaşama değil mesele , avrupada cinselliği öcü kaka diye göstermiyorlar bizdeki gibi , aksine belirli yaşa ulaşan bireyler bunun eğitimini ailede ve okulda düzgün bir şekilde alıyorlar.

Bizde okulda cinsellik ile ilgili eğitim verilecekmiş denilse kakkak kkikii güler herkez.

Eğitimle alakalı herşey, her zaman olduğu gibi.

verilmişti, orta 2deydik sanırım. arkadaşın teki anal seks ilen hamilelik olur mu demişti hatta. tabi biz cevabı biliyorduk, dediğin gibi maksat gülmek yani. gençler de öküz kimse üzerine alınmasın. çok da yararlı şeyler anlatıyorlardı korunmanın önemi vs. nedense birileri bu 86 dan sonraki nesile "laf koyarsınız çok büyük insan olursunuz, unutmayın herşeyle dalga geçin" demiş. meyvelerini topluyoruz şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kız olsam korkardım türkiyede o tarz elbiseler giymeye, özelliklede gelir seviyesi çokta yüksek olmayan insanların olduğu muhitlerde(şu an çok aşmış bi yerde oturmuyorum saldırmayın). tabi tecavüze uğramak istemiyosam, kız olsam her gün tecavüze uğramak isterdim heralde,hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun müslümanlıkla pek bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bu daha çok (her zamanki gibi) insanoğlunun kültür veya dinini lastik gibi çekiştirip, kılıfına oturtması gibi birşey.

Bir kere herşeyden önce Müslüman adam bilir, kadının başının örtülmesi uygun görülmüşse, birbirleri ile karşılaştıklarında başını eğmeleri gerektiğini.

bu konuya "Bazı kızlar kaşınıyo" zihniyeti ile yaklaşan ancak erkek olabilir. Ona da ancak şunu söylüyorum hergün televizyonda, dergilerde şu tarz eteği giymezsen "outsun" diyen programları izleyip, kız kardeşin bu eteği giymek istediğinde, giydiğinde kaşınmış mı olacak.

Bu insanlar bağnaz insanlar, beynini iyi kullanmayan insanlar, ve bunun dinle kültürle alakası yok. Plaja gittiğinizde de millet çocuğunu yüzmeye getirmiş kapalı hatuna tip tip bakar. Benim için aynı terbiyesizlik, aynı saygısızlık.

Ayrıca belirtmek isterim ki Avrupalı ergenler de çocuk, onlara da seks eğitimi verildiğinde okulda onlar da gülüyor, onlar da dalga geçiyor. Ama bu tamamiyle saygı ve açık görüşlü olma dersi eksikliğinden. Ve ne yazık ki bunlardan (insan yazmak zor geldi) sadece Türkiye'de değil, heryerde var. Sadece bazı yerlerde yoğunlaşmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
ben kız olsam korkardım türkiyede o tarz elbiseler giymeye, özelliklede gelir seviyesi çokta yüksek olmayan insanların olduğu muhitlerde(şu an çok aşmış bi yerde oturmuyorum saldırmayın). tabi tecavüze uğramak istemiyosam, kız olsam her gün tecavüze uğramak isterdim heralde,hehe.

karikatür vardı bitane o geldi aklıma.

FAKİRLİKTEN ABİ
Sosyal ağlarda paylaş

HER MAHALLEYE BİR GENELEV İSTİYORUZ, ARTIK KIZLARIMIZA TECAVÜZ ETMESİNLER!!!

ne alakası var allasen, tecavüzcü dediğin senin benim gibi normal psikolojide bir insan değil ki bir kere. geçen gazetede vardı, paris hilton'un moda danışmanı çıtır mankenlere tecavüzden tutuklanmış, ömür boyu hapis cezası alması söz konusu. e bu adam da mı hiç görmemiş, yapmamış bişeler? sırf cinselliğe hasret kaldı diye mi tecavüzcü olmuş.

ayrıca belirtmek isterim ki; alışmış kudurmuştan beterdir demiş atalarımız ya da işte kim dediyse.
Sosyal ağlarda paylaş

bliywig said:
İğrenicek bir şey yok bence türklüğünden ve müslümanlığından. Karşılaştığın ne müslüman nede türk sıfatını alabilicek bi organizma değil. Ve böyle bir durum olduğunda bence dayak yeme ihtimali düşükse dalınmalı direkt.

İkisinin üste üste koysan ben etmiyorlar ya =]

Jadelith said:
2 erkek arasında yapılmış hanzo muhabbetini türbana uydurmak da baya iyiymiş

o 2 erkek olmasa türban da olmazdı, hastalıklı bir beynin ürünleri, islamı bir zahmet daha fazla yozlaştırmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de süper çizelgeymiş, bir ucunda seks devrimi, öbür ucunda ipini koparmış hanzolar. bilmem farkında mı arkadaşlar ama aile terbiyesi denen bir olay var ki gayet güzel işliyor binyıllardır. batı ülkeleri de 14 yaşında annelerle başka sıkıntılar içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

huun&Sam

Söyledikleriniz yanlış değil, fakat tamamen doğru da değil bence. İnsanlar cinsel yönden belirli tatminleri hiç yaşamadıklarından da tecavüze yeltenebilirler. Her genç insan da gidip 14 yaşında anne baba olmuyor. Çok az sayıda gerçekleştikleri için daha fazla dikkat çekiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim toplum en tehlikeli toplum turu malesef su anda, tam olarak halkin ortak bulundugu ortak noktalar cok az. Bir milli maclarda tek yurek oluyoruz gerisi hikaye...

Ornek 1 Arap Ulkeleri Modeli : Tum kadinlar pece takar, erkekler 3-5 kadin alir, erkek tecavuz ettimi helal kadin acisindan ise en buyuk suctur. Dini olarak ornek bulusulan ortak nokta Ramazanda tum halk oruc tutar tutmayanlarin hali nicedir. Erkek bir tek uyusturucu icki icerse idama kadar giden bir yesil yola girer onun disinda kraldir.

Ornek 2 Avrupa Ulkelerinin buyuk kismi + abd + japonya vs..
Kadinlar ozgurdur tum haklari erkeklerle esittir.. tecavuce ugrarlarsa tecavuze ugrayan erkegin hayati kayar, kadin devlet korumasi altina alinir piskolojik tedavi gorur vs.. Dini inanc konusunda kimse kimseye baski yapmaz, kimse kimsenin dinini bilmez bile.

Ornek 3 Turkiye :
kadinlarin bi kismi kara carsaf giyer, bir kismi avrupai tarzda yada mevsimine gore giyinir bir kismi turbanlidir, yasalar onunde erkeklerle esit haklara evlerin icerisinde ise tum bu haklari ellerinden alinmis halde karsimiza cikar. buyuk cogunlukla turbanlilar kendi arkadas grubunu diger kisim kendi arkadas grubunu kurar. Ornegin dini olarakta ortak bir dusunce kavrami olmadigi icin (mesela ya herkes ayni dini inanlara sahip olacak yada kimse birbirinin dinini bilmicek - yap hep ya hic modeli) gazetelerde oruc tutmadigi icin adami dovduler haberlerini cok goruyoruz.. Bu yuzden bir arada kalmislik var, surekli piskolojik bir catisma icerisindeyiz, seriat kafasina sahip erkekler ile (her kari benim olsun, kimse benim karima bakmasin zihniyeti) mevsimine gore giyinen bayanlar ayni oksijeni solurlarsa olacagi bu..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
bir de süper çizelgeymiş, bir ucunda seks devrimi, öbür ucunda ipini koparmış hanzolar. bilmem farkında mı arkadaşlar ama aile terbiyesi denen bir olay var ki gayet güzel işliyor binyıllardır. batı ülkeleri de 14 yaşında annelerle başka sıkıntılar içinde.

hangi aile terbiyesi?
tecavuz edenenmi edileninmi?

Birde turkiyenin sorunu her turlu asiriligin olmasi yani cinsellik kaka kuka kotu diye anlatiliyor yada 14 yasinda anneler cikiyor piyasaya regl partileri yapiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...