Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Tek bir buyuk HD var 1-2 yıllık birşey. Bunu zamanında neyleoldugunu hatırlamıyorum 3e bolmustum. Simdi 3 parcadan 1 tanesinin boyutunu arttırmamlazım ama dataları kaybetmeden. Bunu yapabilen ve kolay sorunsuz yapabilen hangi programı tavsiye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Adobe premier. hatta cs4 versionu var şimdilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 gparted edit: premier, ne premier'i abi, video pragramı o. Buraya da bak abi disk bölümleme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 en çok kullanılanı; partition magic. bu programla 3 partitiondan birini küçültürsün diğer istediğini büyütürsün. GParted diye de beleşi var ama bir kere tüm NTFS partitionı uçurdu. yannız premier'le nası yapacağını gerçekten izlemek istiyorum crawler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 partition magic 'in trialı falan varmı. tek seferlik bişi yapıcam o kadar yani crack riski veya paralı olanı almama degecek birşey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 partition magic ile bir kere öyle birşey denemiştim. Türkçe karakter vs bazı şeyler yüzünden herşeyim gitmişti. Tabii gitcek diye bir garanti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 GERGE said: gparted edit: premier, ne premier'i abi, video pragramı o. Buraya da bak abi disk bölümleme için. pardon ya. ahaha. ben HD film zannettim tam okumamışım mesajı. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben de hd film zannettim, 1-2 yillik hdyi nerden bulmus abso diyecektim. hdd desek daha guzel olur =) hard disk drive ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 o sondaki d'yi hep merak etmiştim sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar