arian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 İşte haberin devamı... http://www.ntvmsnbc.com/news/177726.asp?0m=-11b[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 banu alkanın yanıtını beklıyorlarmıs :-)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 oha demir demirkan oynıcakmış yok sertap da çıksın everyway that i can i sölesin eauheau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Biz Harran gezegeninde ilerlerken ki orası bi col oluyo birdenbire androit saldırısına ugradık.Çıkardık Osmanlı palamızı ve saldırıya geçtik.Yalnız mühendis abiler bi yenilik yapmıslar,çok akıllı adamlar var ya ,allah akıllarını korusun,bizim bu palalrdan ısık çıkıyo,once korktuk sonra baktım ulan robotlar oluyo,hastr dedim yaw mühendis abiler dedim bu erkek adamı bozar,bunu çıkardınız simdi mertlik bozulacak dedim:D[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 aahah bu film kacmaz[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 4 yerine 8 ok yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Banu Alkan olmazsa ama olmaz bu filmde :P[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Filmin komedi filmi olduğu iddia edilmiş ama alakası yok. Evet belki de dünya üzerinde en çok güldüğüm 10 film arasında ama bu filmin komedi filmi olarak çekilmesinden değil filmin berbatlığındandır. Eğer Türkiye' de bu tarz bir komedi arıyorsanız Trist Ömer ve Uzay Yolu bu konuda çekilmiş bir komedidir ama Dünyayı Kurtaran adam bir komedi filmi değil, şu an filmin arkasında durmak için giydirilmiş bir kılıftır sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 turist omer dendi de bugun turist omer afrika'da wardi yikildim yine saolsunlar *!dagitir konuyu kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: ghaldszar, 16 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Filmin komedi filmi olduğu iddia edilmiş ama alakası yok. Evet belki de dünya üzerinde en çok güldüğüm 10 film arasında ama bu filmin komedi filmi olarak çekilmesinden değil filmin berbatlığındandır. Eğer Türkiye' de bu tarz bir komedi arıyorsanız Trist Ömer ve Uzay Yolu bu konuda çekilmiş bir komedidir ama Dünyayı Kurtaran adam bir komedi filmi değil, şu an filmin arkasında durmak için giydirilmiş bir kılıftır sadece. Kesinlikle katılıyorum. Bu arada turist ömer ve uzay yolunda KENDIMDEN GEÇİYORDUM gülmekten hala aklıma gelince yüksek sesle gülüyorum. Tuz yiyen canavar vardı böyle milletin yanaklarına dokunuyordu ölüyorlardı falan hahahahaha kopuyorum ya.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 badi var bide onu unutmayalım[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ghaldszar ille bilirkişi noktasını koyacak, tam söylemiş gene.. :) turist ömer uzay yolunda hiper bir komedi mesela, ses büyüteciyle gemiyi birbirine katması bir yana şurası süperdir: Mister Sıpak: "zzzt" ne demek kompüter? Kompüter: zzzzztttt bzttttt *kompüter bozulur*[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bir de turist ömer bir isim takmıştı ona, adamcağıza devamlı mister sıpak, sivri kulak, nıhahaha diye yaklaşıyordu. Vallahi mister sıpak olsaydım ne yapmazdım o ömere :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 DKA II ne durumda bilen var mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bu filmin 1.si gibi bir şaheser varken bu tutar mı be pehhh... UlAn bi işide tadında bıraksalar olmuyo haa!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Cuneyt abimiz artik filmde sw'yi tiye aldiklarini soyluyor ama ben hatirladigim kadariyla turkiye'nin ilk bilimkurgu filmi oldugunu iddia ediyordu bir ara gayette ciddiydi =)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 valla merakla bekliorum ama 1. si kadar müthis olmaz,olamaz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 koca uzay gemisini joysticklerle kontrol etmek her kula nasip olmas :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 haberde: DÜNYAYI KURTARDIK AMA PATRONU BATIRDIK yorumu süper :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar