Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BOSS turizm

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

-007- said:
ulusoy neden yalan, bugüne kadar hep onu tercih ettim 1 kere sorun yaşamadım. pamukkale kadar yalanını görmedim bu arada. (konu biraz kaydı ama)

boss sadece fiyatı yüzünden mi gg oldu? iş mi yapamadı acaba yabancı olduğu için vs.

ulusoy ile nerelere gittin geldin o önemli
şimdi büyük şehirler
ankara - istanbul
yada istanbul - izmir gibi hatlarda kendi otobüslerini kullanıyolar ama
mesela antalyadan başka yerlere felan şahısa ait otobüsler kaldırıyolar ve yani arabalar desen berbat hizmet desen 0 öyle yani
boss iyiydi
özkaymak metro varan bunlar zengin firmalar
kendine ait otobüsleri
kendine ait olması güzel bişi çünki şahıslar paramı alırım yoluma bakarım hesabı yapıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Unbannable said:
ulusoy yalan demedim ki?

boss' un yabancı olmasının bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. yabancı marka sorun olsa, hsbc nin batıp ziraat bankasına yönelmesi lazım herkesin.

fiyatları uçak bileti fiyatındaydı olay budur.

yok kermite dedim.

isimle ilgili de şöyle bi tespit olabilir belki: "otobüsü tercih eden insanlar genelde ekonomik açıdan uçak tercih edenlere göre daha altta olduğu için ve piyasada tüm otobüs firmaları türkçe isimde olduğu için ve üstüne fiyat da eklenince kesin bossu tercih etmez." belki

ulusoyda da hep istanbul-bodrum bodrum-istanbul falandı. Özelse bilemem, bana denk gelmemiştir büyük ihtimalle. Bu seferlerde hizmet süperdi yani, tam dakikti vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
DoruK said:
metroya iyi diyen adamın tavsiyelerinden şüphe ederim

Arkadaşa katılıyorum be Kamil Koç'a ya da uçağa binerim diyorum. Gerçi vaktim varsa İstanbul-Ankara arası tren ile gündüz yolculuğunu tercih ediyorum, içkimi içiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

metro, kamil koç dışarıdan otobüsü olan insanları şöför diye alıp, hem arabalarını hem kendilerini çalıştıran firmalar. kesilen biletten % alıyorlar. üzerinde isimleri yazan otobüslerin çoğu kendilerinin değil. haliyle belirli bir kaliteyi tutturmakta zorlanıyorlar. kamil koç biraz daha iyi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
metroya iyi diyen adamın tavsiyelerinden şüphe ederim

ahaha yani... Hatta kaza rekoru fln kırmıştı bir sene cok iyi hatırlıyorum. Açın ekşi sözlük'e fln bakın beyler...

Bu arada Boss en kral sirket'ti kimse laf etmesin Yemişim verceği yemeği'de, neoplanı'da .Adamlar deri koltuk yapmışlar ve en önemliside 4 kişilik yere 3 kişi oturuyordun. Bundan daha guzel bir konfor varmıydı. Pahalı dediğinde 10 taş çatlasa 15 milyon fark ediyordu. Yazık olmuş batması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...