KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 boss die otobüs firması vardı hatta genelde onla seyahat ediordm açık biletim war bi adet.. arıyorm kimse açmıor mail atıorm cvp yok acaba firma mı kapandı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bu bossda içki veriolarmış doğru mu bu :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 boss battı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 firma çalışmıyor artık pek, arada eserse. ciddiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 zamanında tekli koltuğu olan tek firmaydı iyidir yani varan özkaymak metro boss bunlar sağlam firmalardır. bossa noldu bilmiyom ulusoy yalandır ama onu bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 geçen sene düzcede dinlenme tesisinde görüyodum boss otobüsü, ankaraydı büyük ihtimalle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 eet gg oldu, çok üst segmente hitap etmeye çalıştılar. varan ve ulusoyla kapışamadılar. hem fiyatları pahalıydı, hem de çok çok farkları yoktu. zaten parası olan uçağa biniyor yani, anlamsız bir iş yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ulusoy neden yalan, bugüne kadar hep onu tercih ettim 1 kere sorun yaşamadım. pamukkale kadar yalanını görmedim bu arada. (konu biraz kaydı ama) boss sadece fiyatı yüzünden mi gg oldu? iş mi yapamadı acaba yabancı olduğu için vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ulusoy yalan demedim ki? boss' un yabancı olmasının bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. yabancı marka sorun olsa, hsbc nin batıp ziraat bankasına yönelmesi lazım herkesin. fiyatları uçak bileti fiyatındaydı olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 -007- said: ulusoy neden yalan, bugüne kadar hep onu tercih ettim 1 kere sorun yaşamadım. pamukkale kadar yalanını görmedim bu arada. (konu biraz kaydı ama) boss sadece fiyatı yüzünden mi gg oldu? iş mi yapamadı acaba yabancı olduğu için vs. ulusoy ile nerelere gittin geldin o önemli şimdi büyük şehirler ankara - istanbul yada istanbul - izmir gibi hatlarda kendi otobüslerini kullanıyolar ama mesela antalyadan başka yerlere felan şahısa ait otobüsler kaldırıyolar ve yani arabalar desen berbat hizmet desen 0 öyle yani boss iyiydi özkaymak metro varan bunlar zengin firmalar kendine ait otobüsleri kendine ait olması güzel bişi çünki şahıslar paramı alırım yoluma bakarım hesabı yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Unbannable said: ulusoy yalan demedim ki? boss' un yabancı olmasının bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. yabancı marka sorun olsa, hsbc nin batıp ziraat bankasına yönelmesi lazım herkesin. fiyatları uçak bileti fiyatındaydı olay budur. yok kermite dedim. isimle ilgili de şöyle bi tespit olabilir belki: "otobüsü tercih eden insanlar genelde ekonomik açıdan uçak tercih edenlere göre daha altta olduğu için ve piyasada tüm otobüs firmaları türkçe isimde olduğu için ve üstüne fiyat da eklenince kesin bossu tercih etmez." belki ulusoyda da hep istanbul-bodrum bodrum-istanbul falandı. Özelse bilemem, bana denk gelmemiştir büyük ihtimalle. Bu seferlerde hizmet süperdi yani, tam dakikti vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 metroya iyi diyen adamın tavsiyelerinden şüphe ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ha bi de kamil koça binmiceksem uçağa binerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 valla sana şöyle söyleyim hala 403 lerle hizmet veren firmalara bindikten sonra anlarsın demek istediğimi bide sağlam derken para bakımından sağlamlar varan kalite konusunda en iyisi tartışmaya gelmez gibi. ama metrodaki parada hiçbirinde yok onuda söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 403 kalmadı ki piyasada? en azndan ben 2-3 yıldır görmüyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 neoplan'sa metroya bile binerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 DoruK said: 403 kalmadı ki piyasada? en azndan ben 2-3 yıldır görmüyorum yani. emin ol yok asjgdasd bi ara otogarlara uğrarsan şöyle bi etrafına bak bide artık çoğu firma neoplana yada bu mercedesin travegolarına geçmeye başladı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 DoruK said: metroya iyi diyen adamın tavsiyelerinden şüphe ederim Arkadaşa katılıyorum be Kamil Koç'a ya da uçağa binerim diyorum. Gerçi vaktim varsa İstanbul-Ankara arası tren ile gündüz yolculuğunu tercih ediyorum, içkimi içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 princesslar bile var bazı firmalarda yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 kermit said: ... ama metrodaki parada hiçbirinde yok onuda söyleyim. en kısa sürede ulaşıyosun gideceğin yere, uçarak gidiyo herifler. varan 1 gidiş geliş yapana kadar bu 2.nin dönüşünü yapıyo aynı sürede. para basar tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ulusoy'un alt firmasıydı, para kazanmıyoruz diye kapattılardı. bi de varan'ın koltuklar aşırı rahatsız. ulusoy'un skyliner'ları iyidir her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mr_Hand said: kermit said: ... ama metrodaki parada hiçbirinde yok onuda söyleyim. en kısa sürede ulaşıyosun gideceğin yere, uçarak gidiyo herifler. varan 1 gidiş geliş yapana kadar bu 2.nin dönüşünü yapıyo aynı sürede. para basar tabi :Dkelle koltuk turizm. uçak hızında otobüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 metro paso kaza yapıo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 metro, kamil koç dışarıdan otobüsü olan insanları şöför diye alıp, hem arabalarını hem kendilerini çalıştıran firmalar. kesilen biletten % alıyorlar. üzerinde isimleri yazan otobüslerin çoğu kendilerinin değil. haliyle belirli bir kaliteyi tutturmakta zorlanıyorlar. kamil koç biraz daha iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 DoruK said: metroya iyi diyen adamın tavsiyelerinden şüphe ederim ahaha yani... Hatta kaza rekoru fln kırmıştı bir sene cok iyi hatırlıyorum. Açın ekşi sözlük'e fln bakın beyler... Bu arada Boss en kral sirket'ti kimse laf etmesin Yemişim verceği yemeği'de, neoplanı'da .Adamlar deri koltuk yapmışlar ve en önemliside 4 kişilik yere 3 kişi oturuyordun. Bundan daha guzel bir konfor varmıydı. Pahalı dediğinde 10 taş çatlasa 15 milyon fark ediyordu. Yazık olmuş batması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar