aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 evet, onu eklicektim sonra usendim, saha disinda da takimini temsil eder futbolcu, takima uymayan hareket yaparsa gene kesilir cezasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 BulletRide said: http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/11/guardiola-neyi-deitirdi.html ne kadar kaliteli blogdur bu yahu, adam her yazisini ne guzel arastirip yaziyor helal valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Messi de tam nerdmiş canım, gece gündüz play-station oynayıp pizzayla öğün geçiştiriyo falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Messi de zaten hepten beri vardı öle bi tip,hani ronaldinho fln gece aleme çıkarken, " yok abi ehe şey ben evde ps oynicam biraz dominos söyliyip siz takılın" gibisinden...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 "pizzacıya bahşişi bol veriyor" gibi bir topic sandım ilk postu okuyunca yıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 okçuyu aldılar ok almadılar adamda atamıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar