Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Golleri gece atıyor."

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Yeşil sahada suskun kalan Güiza, gollerini gece kulüplerinde sıralıyor! Derbi sonrası Hayal Kahvesi'ni dağıtan İspanyol yıldız, önceki gece de Beyoğlu'nu karıştırdı. Yönetim, Güiza'yı kadro dışı bırakabilir.

Guiza golleri gece atıyor!

İspanya'dan rekor fiyata ve büyük umutlarla transfer edilen ünlü yıldız, gollerini yeşil sahada değil, barlarda atıyor... 4 gün arayla ikinci kez gittiği Beyoğlu'nda tinercilerin saldırısına uğrayan Güiza'nın kadro dışı kalması gündemde.

Fenerbahçe'ye gol atması için rekor paralarla transfer edilen Daniel Güiza, gecelerin uslanmaz adamı haline geldi... Ligde geride kalan 10 haftada sadece 2 golü bulunan İspanyol yıldız, yeşil sahalarda bulamadığı huzuru gece alemlerinde arıyor! Pazar akşamı oynanan G.Saray maçı sonrası gittiği Beyoğlu'nda gazetecilere saldıran Güiza, son olarak da Perşembe akşamı aynı mekanda ortaya çıktı. İspanyol yıldız, Fener'in basketbol maçı sonrası Beyoğlu'ndaki Otto Bar'a gitti.

Herkesten sigara istemiş!

"Okçu" lakaplı yıldızın, bardaki müşterilerden sık sık sigara istediği ve bu nedenle tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Bar çıkışı ise para isteyen tinercilerle kavga eden Güiza'yı araya giren gazeteciler kurtardı. Sarı-Lacivertli yöneticilerin, bu gelişmeler üzerine Reina gibi eğlence merkezlerine "İzinsiz gelen futbolcuları almayın" uyarısı yaptığı bildirildi. Yönetimin, para cezasının yanı sıra Güiza'yı kadro dışı bırakabileceği öğrenildi.

Maraton
Sosyal ağlarda paylaş

said:
adam tabi otlanacak..eğer paket almaya kalksa zaten tiryaki olur, etk tek otlanmakla paket almak arasında fark var... artı bir sporcunun paket sigara aldığı nerde görülmüş?? eğeğr görüntülenirse lisansını iptal ederler adamın kolay mı...hem güiza'nın paket sigara alması daha büyük skandal olur otlanmasından emin olun
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:
izin almayani reinaya almayin ne ya? koskoca adam azizden izin mi alcak reinaya gitmek icin; babasi mi aziz bunun? bir de zaten reina da almaz emin olun oluk oluk para sacan futbolculari
yani şimdi adamın patronu özellikle de sporcuya istediği kısıtlamayı getirir o ayrı mevzu da

aziz yıldırım ın uyarısını neden dinleyeceklermiş onu anlamadım ben hehehe
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da kim kontrol edicek adamin adami iceri alip almadini, ayrica oyle birsey yok yani. senin patronun reinayi arayip bu adami bu gece almayin mi diyor? sacmalik bence; yani futbolcunun onu kendi dusunmesi gerek. mactan 2-3 gun once kesmesi gerek gece gezmesini, onun disinda istedi yere gidebilir bence
Sosyal ağlarda paylaş

Saha dışında istediğini yapmasını istemiyorsan şayet kulüp olarak; sözleşmesine koyarsın maddesini olur biter.
Barları arayıp talimat vermek senin ucuzluğunu gösterir.
Ben o mekanın patronu olsam "Futbolcuna sahip çık" derim.
Haa Aziz Yıldırım'a der miyim?
Tartışılır :)
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
saha disinda istedigini yapar adam, ama saha ici performansini etkiliyosa cezasini verirsin.

ibrahim ege almanya kampında temizlikci kıza sarkıntılık yaptığı için trabzondan kovulmuştu.

nouma azize karşı elini şortunun içine atıp oynadığı için kovulmuştu

bunlar aklıma şu anda gelenler. öyle saha içi performansa falan bakmıo takımlar.

maldinin bir söyleşisini izlemiştim. şeva milana ilk geldiğinde elinden tutup kulüp binasını gezdirip, milanı anlatmış. giyinişinden saç traşına kadar her şeyin nasıl olacağını, nerelere gidip gidemeyeceğini söylemiş. bizim için ( milandan bahsediyor ) sahada oynanan futbolun dışında, özel hayatımız ile milana yakışır bir yaşantıya sahip olmamız lazım demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...