Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Ankaraspor 15.11.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ohyeah said:
yavrum o zevki sadece sen yaşamadın. o zevki Türküm diyebilen herkes yaşadı. orda Türkiyeyi temsil etti Gs ve helal olsun başardılarda . Kaldı ki ben bu ezikliği hiç yaşamadım, yaşamam da. Çünki FB hayalimizde bile göremeyeceğimiz tesisleşmeyi gerçekleştirdi ve futbolcuları getirdi bu ülkeye. o yuzden ''haydaa biz alamadık bak ne pok yicez lan'' die yerinmedim hiç.

neyse uzatmanın anlamı yok. ne yazarsan cvp vermicem. o yuzden istediğin şekilde takıl

ama nasıl olsa sen LAFIN BİTTİ Dİ Mİ ASKLDHADSG die başlarsın bende verim cevabını;

BÜYÜKSÜN AGALİT , KUPA VAR KRALSIN

bb

o zaman bende bi bitiş mesajı yaziyim, eğer son mesajında gs ve avrupa hakkındakiler doğruysa zaten yapıcak bişey yok özür dilerim forumdaki "parazit" lerle karıştırmışım seni, kaldıki zaten ilk mesajlar kişisel değildi, yok eğer son mesajın fakese büyüküm agalit.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko yu seçmişsin sanırım sen.

sozlukten bır kacı said:

anal seks anlamında dilimiz argosunda da kulanılan kelimenin kökeni bu fıkradandır..

şöyledir:
bir gün iki adam vahşi bir kabilenin eline düşerler.. kabile şefi ilk adama sorar: "ölüm mü mokoko mu??".. ölmek istemeyen adam haliyle mokokoyu seçer, ardından bütün kabile erkekleri sırayla adamcağızı düzünce mokokonun ne olduğu anlaşılır.. sonra sıra ikinci adama gelir, şef ona da sorar: "ölüm mü mokoko mu??".. bunun üzerine adam "götümü kaybetmektense namuslu şekilde ölmeyi tercih ederim, ölümü seçiyorum!" der.. bunun üzerine şef bağırır: "ölene kadar mokoko!!"

her ne kadar bu fıkrayı dönemin jenerasyonuna kendimin yaydığını iddia etsem de kimse inanmaz tabiki..

off lan fıkrada imbaymış ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...