Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ohyeah said: yavrum o zevki sadece sen yaşamadın. o zevki Türküm diyebilen herkes yaşadı. orda Türkiyeyi temsil etti Gs ve helal olsun başardılarda . Kaldı ki ben bu ezikliği hiç yaşamadım, yaşamam da. Çünki FB hayalimizde bile göremeyeceğimiz tesisleşmeyi gerçekleştirdi ve futbolcuları getirdi bu ülkeye. o yuzden ''haydaa biz alamadık bak ne pok yicez lan'' die yerinmedim hiç. neyse uzatmanın anlamı yok. ne yazarsan cvp vermicem. o yuzden istediğin şekilde takıl ama nasıl olsa sen LAFIN BİTTİ Dİ Mİ ASKLDHADSG die başlarsın bende verim cevabını; BÜYÜKSÜN AGALİT , KUPA VAR KRALSIN bb o zaman bende bi bitiş mesajı yaziyim, eğer son mesajında gs ve avrupa hakkındakiler doğruysa zaten yapıcak bişey yok özür dilerim forumdaki "parazit" lerle karıştırmışım seni, kaldıki zaten ilk mesajlar kişisel değildi, yok eğer son mesajın fakese büyüküm agalit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 mokoko yu seçmişsin sanırım sen. sozlukten bır kacı said: anal seks anlamında dilimiz argosunda da kulanılan kelimenin kökeni bu fıkradandır.. şöyledir: bir gün iki adam vahşi bir kabilenin eline düşerler.. kabile şefi ilk adama sorar: "ölüm mü mokoko mu??".. ölmek istemeyen adam haliyle mokokoyu seçer, ardından bütün kabile erkekleri sırayla adamcağızı düzünce mokokonun ne olduğu anlaşılır.. sonra sıra ikinci adama gelir, şef ona da sorar: "ölüm mü mokoko mu??".. bunun üzerine adam "götümü kaybetmektense namuslu şekilde ölmeyi tercih ederim, ölümü seçiyorum!" der.. bunun üzerine şef bağırır: "ölene kadar mokoko!!" her ne kadar bu fıkrayı dönemin jenerasyonuna kendimin yaydığını iddia etsem de kimse inanmaz tabiki.. off lan fıkrada imbaymış ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Spastik_Serce said: indirect küfür ve hakaret serbestmi bilader bu forumda bana onu söyleyin. ceza falan olmuyor ya. 6s fln yazanlar vardı geçen hafta o arkadaşlar hala burada yazıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 başka neye bakıcam ki orda. asıl anlamı bi isim sooradan bi fıkrayla baska bişi olmus. ztn kac senedir burdaym eger bi sorun olsaydı nickimde bişi yapılırdı heralde. ayrıca snn nickindede spastik war yani. demekki sorun yok. cok gereksiz bi tartısmaya cevirdin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 abi mokoko'nun ne oldugunu söyler misin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 oradaki anlamları oku hepsini. genellikle neden bahsedilmiş ona bak birde uzman çağırdım şimdi o bakcak. mokoko uzmanı captain sexius leXikuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 FB kazandı abi, ne kadar kirli çamaşır varsa dökün, esas konu unutulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 iyi oynadi fener, keske carlosun sutu direk girseydi kaleye ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 oha spastik fena fail olmuş. alışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ankarasporun yenilmesi bizim icin daha avantajli, puan farki cok acilmadi, objektif bakarsak ankara yense guzel olurdu, "anadolu" takimlari basariya ac, acin onlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Biz terbiyesizlik ettik, siz açarsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ahahah ne tipler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bacyocan antipatik cevaplar veriyosun gene, sonra gelip ayni sekilde yazanlara atar yapiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Uefa kupasına katılma yolunda Fenerbahçe , rakibine ağır bir darbe vurdu. Nasıl yorum? Kahrolsun fanatizm. Maçın özetini izledim , Fenerbahçe haketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 biraz iyi oynadık pek beğenmedim ama yendik önemliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 lol nolmuş başlık ya=) kaç kaç bitti maç bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar