s@lince Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 evet gw mmorpg değil zaten ben onu sadece warın pvp si ile kıyasladım.gw2 ne zaman gelicek acaba
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 superwiz said: pronoit seni sana havale ediyorum,başkasına edersem başına bela olursun hacu ahahaha ,bide ayrıca warı ben yapmadımki yapan şirket oyun piyasasında tekel gibi yani övsem onu överim wowun bu aleme kattığı şeyleri anlatmakla bitmez warın bana getirdiği yeniliklerden bahsederseniz sevinecem yani,pq falan demeyin kim 40 olana kadar aaa senaryo yapmıyımda gidip pq yapayım derki artık ayrıca wowdan bende çok nefret eden kadar nefret ediyorum sebebide beni sıkması 3 yıl oynadım gınaa geldi artık ama wow-oyuncu ilişkisi,evliliğe benziyor nefretde etsen sevmeye de kalksan eksiği artısı gözüne batıyor,burda 1 milyon adam mesaj atıyor war şöyle şundan bıraktım v.s diye ama modlardan tutunda üyelere kadar herkes yav niye eleştiriyosun lafını söyliyebiliyo,niye eleştirmiyim kardeşim para verdim 1milyon adma almışsa alanlardan biride benim,neymiş wow 5 sene önce çıkmış,çıkmış ama hala verebildiği birşeyler var,v.s v.s işte bir mmorpgden hayatına dair beklentin oluyorsa cidden beni bana kendini de allah'a emanet et öbür türlüsü zor zaten. bir de işte abi tam mmorpg olmayınca karşılaştırma tam oturmuyor.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ben burada fanatiklik yapılacak bir durum görmüyorum hele fanboi liğe hiç gerek yok oyunun bütün mekanikleri bozuk ve mmodur doğaldır zamanla oturur ama aoc da yapılan salaklık yapılıyor asıl düzeltilmesi gerekenler düzeltilmiyor aoc da ranger shotlarının yarısı bozukken düzelteceklerine gittiler iconu değiştirdiler. şu konuda bozuk olan elli şey saydım hepsini bir kenara bırakıyorum diyelim ki karşı görüşü savunan arkadaşlar haklı kk biri bana xp renown mekaniğinin bozuk olmadığını söyleyebilir mi? ben tank oynuyorum ve şayet hakkını vererek oynarsam cezalandırılıyorum öte yandan healerlarda öyle bütün mekanik dps üstüne kurulu ben adam gibi gear giyer elime olması gereken gibi sheild alır ve görevimi yerine getirirsem xp renown vs de sonuncu olmam kaçınılmaz çünkü tank olarak dps ile aynı mekaniği paylaşıyorum dmg verdiğim yada adam öldürdüğüm kadar zanım sağlıyorum.kendi healerımı korumam clothların üstünden karşı tarafın oyuncusunu almam,düşman saflarını yarmam bir anlam ifade etmiyor çünkü bütün kazanım dps üzerine kurulu. healerlarda öyle adam öldüren birini heallarlarsa kazanım var görev adamı heallarlarsa avuçlarını yalıyorlar. Not:daha elimde günlerce devam edebilecek arıza var siz biraz daha savunun ben araya sıkıştırırım :)
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 War maceramı şoyle ozetleyebilirm. 1.İlk heves alınır koşa koşa gidilir yuklenir.Oyuna başlanır. 2.İlk 2 hafta zevk alınır vay be cok iyi ne guzel olmuş. 3.Son levele gelinir,Awesome Awesome diye anlatılan nerde diye bakınılır.Artık Scenario kasmaktan,Keep savaslarının tek duzeliğinden ,adam yoklugundan gına gelmiş vaziyette, yaw yapcak bir şey yok mu diye düşünülür. 4.4 ncü Şık olarak ta 2 yol vardır: 4.a.Kraldan daha Kralcı olunur ,begenmesen de millete rezil olmamak icin oynarsın.Begenemedikleri yonleri soyleyenlere ,yok siz bilmezsiniz diye laf atarsın. 4.b Acount cancel edilir. Ben 4.b sectim herkesin secimi kendine,ama belki 3 ncü bir şık daha vardır 4.c olarak oyunu gercekten begenmiş olanlar ve oynayanlar ,ama onların da burda cok fazla adam oldugunu sanmiyorum. neyse konusmamızı sonlandıralım : biz du dünyadan gider olduk , kalanlara selam olsun... yakında nasıl olsa bayarsınız :)
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 wow'u pvp standardı olarak addeden yok. "wow'da şöyle, war neden böyle" diyen insanlara cevap veriyoruz bilmem farkettiniz mi. ha ayrıca guild wars bölümünün ilk modu benim, evet maalesef kıymeti bilinmedi oyunun. arkadaşlarla beraber olmak için wow'a gittiğimden vakit kalmadı ona maalesef.
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 modların moderator oldukları forumu başka oyunlar için terk etme modası eskidende varmış demek ki :)
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 şöyle bir fark var ki ben oyunu beğenmediğimden değil, uo'dan eski neredeyse bütün arkadaşların wow'da toplanmasından ötürü ayrıldım. bana kalsa terketmezdim çünkü gw beta pvp'si bile wow'da gördüğüm herşeyden daha keyifliydi. bunu da söylemişimdir wow oynarken dahi.
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mighty_THoR said: ben burada fanatiklik yapılacak bir durum görmüyorum hele fanboi liğe hiç gerek yok oyunun bütün mekanikleri bozuk ve mmodur doğaldır zamanla oturur ama aoc da yapılan salaklık yapılıyor asıl düzeltilmesi gerekenler düzeltilmiyor aoc da ranger shotlarının yarısı bozukken düzelteceklerine gittiler iconu değiştirdiler. şu konuda bozuk olan elli şey saydım hepsini bir kenara bırakıyorum diyelim ki karşı görüşü savunan arkadaşlar haklı kk biri bana xp renown mekaniğinin bozuk olmadığını söyleyebilir mi? ben tank oynuyorum ve şayet hakkını vererek oynarsam cezalandırılıyorum öte yandan healerlarda öyle bütün mekanik dps üstüne kurulu ben adam gibi gear giyer elime olması gereken gibi sheild alır ve görevimi yerine getirirsem xp renown vs de sonuncu olmam kaçınılmaz çünkü tank olarak dps ile aynı mekaniği paylaşıyorum dmg verdiğim yada adam öldürdüğüm kadar zanım sağlıyorum.kendi healerımı korumam clothların üstünden karşı tarafın oyuncusunu almam,düşman saflarını yarmam bir anlam ifade etmiyor çünkü bütün kazanım dps üzerine kurulu. healerlarda öyle adam öldüren birini heallarlarsa kazanım var görev adamı heallarlarsa avuçlarını yalıyorlar. Not:daha elimde günlerce devam edebilecek arıza var siz biraz daha savunun ben araya sıkıştırırım :) oyuna çok çok hakim biri diilim sadece işten eve geldiğimde ve birazda haftasonları takılabiliyorum ama ya sen farklı bi oyun oynamışsın yada ben farklı bi oyun oynuyorum şu anda , sc lerden aldığın xp ve renowna etki eden 2 etken var 1.si lvl'in , 2.si ise ne kadar ayakta kalabildiğindir yok attığın healmiş , senin yaptığın görevmiş yada dmg ile uzaktan yakından alakası yok (tabi benim gibi party dışında takılmıyorsan), senin şu an ki mesajından sonra kendimle ilgili aldığım ss ler vardı ve onlarla tekrar baktım da seni haksız çıkartcak birden fazla ss olduğunu gördüm ...
mangal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 tandıgım tüm rank 40 arkadaşlarım başka bi oyuna geri döndü
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 _hione_ said: oyuna çok çok hakim biri diilim sadece işten eve geldiğimde ve birazda haftasonları takılabiliyorum ama ya sen farklı bi oyun oynamışsın yada ben farklı bi oyun oynuyorum şu anda , sc lerden aldığın xp ve renowna etki eden 2 etken var 1.si lvl'in , 2.si ise ne kadar ayakta kalabildiğindir yok attığın healmiş , senin yaptığın görevmiş yada dmg ile uzaktan yakından alakası yok (tabi benim gibi party dışında takılmıyorsan), senin şu an ki mesajından sonra kendimle ilgili aldığım ss ler vardı ve onlarla tekrar baktım da seni haksız çıkartcak birden fazla ss olduğunu gördüm ... söylediğinin ikisininde etkisi yok üzgünüm renown kazanmak için kill ve o killdeki dmg ratio önemli nekadar renown alacağınıda karşı tarafın renown rank i belirliyor.
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bence bu oyunun çıkması için 6 ay ile 1 seneye daha ihtiyaç vardı ki oyuncuları end game ilede tatmin edebilsin..Mythictekiler herhalde EA a alın işte erken çıkardık bu oldu beğendinizmi yaptığınız diye içerliyorlardır
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Cuce said: Sam said: lol nerde bir ayda tükendi, tatlısu pvp'cileri pve oyunlarına döndüler, biz burdayız devam ediyoruz. günlerdir devam ediyor savaşlar zone'ları zaptetmek için "world pvp nerde" diyenlere inat eight peaks'de. evvel zamanda bir aoc topiği: Sam said: çünkü biz düzgün eleştirileri oyunu henüz oynarken yaptığımızda bize "l2p, oyun gayet iyi sorun sizde, beğenmiyorsanız bırakın" dediler. biz de "hayhay bırakırız ama siz pro'lar kendi halinizde aranızda takılırsınız sonra" dedik. evet gelip yüzlerine vuruyoruz, keyif de alıyoruz. bir daha sefere eleştiri yapan insanlara daha makul cevaplar vermeyi öğrenmişlerdir umarım bu kişiler. oy oy Fanboyluğun gözüne vurmuş bazıları bu forumda gördüğüm kadarıyla.Dnrda yüzlerce kişinin wow için kuyruk olması tvlerde haberlerde gösterilmesi falanda kahrediyordur şimdi seni LOL.Neden warhammerda öyle kuyruk olmadı ki herkez tatlısu pvpcisi ben kral diye söyleniyordur evinde tv başında
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Seviyesizliğin cidden yazının içeriğini önemsiz kılıyor.
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Gayet seviyeliğim valla.Şu warhammerda her eleştiriye ölümüne sen noobsun tarzı cvp lar veren fanboyluğun ötesine geçememiş bir adama bundan daha seviyeli cvp verilemez.Wowu çoktan bıraktım warhammerıda öyle.Bi laf vardır: Bükemediğin bileği öpçeksin.lvl 80 çıkardı adamlar hala yüzlerce kişi kuyruk oluyorsa senin savunduğun oyun hergün player kaybediyorsa forumda kimseye noob tatlısu pvpcisi oyundan anlamaz tarzı muamele yapamazsın.Warhammer 1.expansionu görebilcekmi acaba??
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bu wowla birlikte warcraft ve blizzard fanı olanları sc de diabloda görmek isterdik gerçekten de. bundan sonrada zaten hayır gelmez gibime geliyor o oyunlardan da belki diablo 3 diyorum.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 İkisini de beceremedin de bıraktık desek daha doğru demem ne kadar aptalca ise senin yazılarında cidden o kadar aptalca. Bükemediğin bilek falan demişsin de kimse istemediği oyunu zorla oyanamaz bugün bıkmıştır yarın WARdan da bıkar WoWa geri döner bunun seni bu kadar kasmasının sebebini anlamadım. WoWda falan rakibindi de çok mu kesti veya o beceriyordu sen beceremiyormuydun anlamadım. Belki de ilk gunden beri her ay aynı oyuna para vermekten sıkılıp bir değişiklik istemiştir yani elalemin derdi seni mi gerdi de çıkıp Sam veya WAR oynayanlar hakkında atıp tutuyorsun.
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 beni germedide gece gece seni feci germiş belli.söylediklerin çok alakasız ondan cvp yazmıcam.eet 2 oyunuda beceremedim ondan bıraktım.Çok şükür fanboy yada senin gibi avukat değilim ps:war oynayanlar hakkında değil warhammer çıktığı günden beri fanboyluğa soyunup her eleştirene laf sokmaya çalışan sam e yazdım bu arada.saptırma mevzuyu okuma yazman yok sanırım
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mighty_THoR said: _hione_ said: oyuna çok çok hakim biri diilim sadece işten eve geldiğimde ve birazda haftasonları takılabiliyorum ama ya sen farklı bi oyun oynamışsın yada ben farklı bi oyun oynuyorum şu anda , sc lerden aldığın xp ve renowna etki eden 2 etken var 1.si lvl'in , 2.si ise ne kadar ayakta kalabildiğindir yok attığın healmiş , senin yaptığın görevmiş yada dmg ile uzaktan yakından alakası yok (tabi benim gibi party dışında takılmıyorsan), senin şu an ki mesajından sonra kendimle ilgili aldığım ss ler vardı ve onlarla tekrar baktım da seni haksız çıkartcak birden fazla ss olduğunu gördüm ... söylediğinin ikisininde etkisi yok üzgünüm renown kazanmak için kill ve o killdeki dmg ratio önemli nekadar renown alacağınıda karşı tarafın renown rank i belirliyor. SS1 SS2 tamam dielimki ben bilmiyorum , bana şu 2 ss'teki RP'lerin aldıkları exp ve renownları açıklayabilirsen çok memnun olucam , şimdiden teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerin için ...
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Barathrum said: Gayet seviyeliğim valla.Şu warhammerda her eleştiriye ölümüne sen noobsun tarzı cvp lar veren fanboyluğun ötesine geçememiş bir adama bundan daha seviyeli cvp verilemez.Wowu çoktan bıraktım warhammerıda öyle.Bi laf vardır: Bükemediğin bileği öpçeksin.lvl 80 çıkardı adamlar hala yüzlerce kişi kuyruk oluyorsa senin savunduğun oyun hergün player kaybediyorsa forumda kimseye noob tatlısu pvpcisi oyundan anlamaz tarzı muamele yapamazsın.Warhammer 1.expansionu görebilcekmi acaba?? imla kıt tamam da anlayış da kıt sanırım. tatlısu pvp'cisinden kasıt kendini eski uo zamanlarından esaslı pvp'ci diye tanıtıp oyuna girince devamlı pvp olduğundan şikayet eden, en nihayetinde pve oyununa geri dönenler. nooblukla alakası yok pek, arada geçen yıllarda farkında olmadan pve'ciye dönme ama kabullenememe durumuyla ilgili. kore mmo'larını da milyonlarca kişi oynuyor, bizim forumda insanlar "hııı, kore mmo'su" diye dudak büküyor. demek ki çok satmakla, çok oynanmakla iş bitmiyormuş. ben kendim 3 yıldan fazla oynadım oyunu, kimsenin bana methetmesine ihtiyacım yok. hani ciddiye alıp cevap vermeyecektim ama abso benim yerime senin lafını çekmiş olmasın.
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bende bir eleştiride bulunucam şimdi oyun mekanikleriyle ilgili değil cinematicle ilgili diğer oyunlarlada kıyaslamadan mumkun oldugu kadar Warhammerın eski oyunlarının cinematiclerine baktımda Warhammer Online çok eksik kalmış cinematicde eski cinematicler halbuki ne güzelmiş mesela, Mark Of Chaos
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yalnız o cinematic, warhammer online'ın ilk cinematiğinden sonra cıktı, ayrıca şahsi görüşüm gelmiş gecmiş cinematicler arasında en başarılı kamera acılarına ve sinamografiye sahip sinematiklerden biri olduğudur. Sorun şuki mark of chaos olducka kötü bir oyun.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 valla cinematic'e gore oyun oynasaydik sanirim simdi kore ve japon yapimi oyunlari oynardik hepimiz, ama ne yazikki cinamaticlere gorede oyun secilmiyor. PS: Bu arada yukardaki atismalar yeniden devam etmeye baslarsa bir kac kisi bolumden uzaklastirilip, konu kilitlenecek. Biraz tavirlara dikkat edelim.
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ben mark of chaos oynamadım ama cinematic izledigim en iyi cinematiclerden ben zaten war la ilgili pek bişey diyemiyorum artık bekliyorum duzelir diye 1.1 patch de duzelir diye umuyorum.crashlardan bıkmış durumdayım şuan için kendi kendisine billingi auto renew e almış birde :/
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 cinematic diyince aklima hep blizzard geliyor valla starcraft : ya zerg ya da terran senaryosuydu galiba, science vessel'i havaya ucuracakti bir boluk terran askeri, adamlar yanlarinda bira falan getirmisler iciyolardi, bi anda zergler daliyor, durup durup izlemistim valla. Izledigim en iyi cinematictir, atmosfer ve senaryo olarak. Bi de terranlarin topallayan dragoon gorup, tank ile indirmesi, hemen ardindan tepelerinden ucan arbiterin, gorunmez dragoon ordusunu tekrar gorunur hale getirdigi bir cinematic de vardir ki oy oy oy warcraft 3 : Arthas'in babasini oldurdugu ve orclarin bogure bogure demonu oldurdukleri cinematicler . diablo 3 : Tyrael vs. Mephisto (galiba) bizim elemanin mephistoyu hapsoldugu yerden cikarttigi video War hakkinda ise : - Wow'daki ve AoC'daki yaylalar yaylalar esliginde duz kosu mantigi malesef devam ediyor. Arkadasim adamlar o kadar yanar doner buyu yapiyolar, bi teleport eden npc yok mu yahu. Allahtan wow'daki gibi real time ucma yok. - Birisi grind oyunu demis (bayagi olmus gerci ama), grind gormek isteyenler ragnarok online veya archlord oynasin, surda gelir oyundan ozur diler valla :) - Senaryo seklinde PvP her zaman tercihimdir ki, bence bu oyun oldukca basarili o konuda. - Gereksiz cok server var, ulke bazli server acmak (de veya fr-fransizlara ayri bir kilim :P- ) bence cok sacma. - dun itibariyle ilk kez bir keep saldirisina dahil oldum, oyun surekli takilmaya basladi (maksimum fps'ye alinca toparladi biraz) onu gectim, biraz hayal kirikligi yasadim. Kargacik burgacik bir yere 30-40 kisi daliyor, bildigin kargasa. Soyle public questler gibi genis bir alan olsaydi, stage stage artsaydi bence cok daha iyi olurdu diye dusunuyorum. Ha o kadar kastim, eleman ilk 10'a giremedim diye bana loot vermedi ona ayri bir uyuz oldum o ayri.
Öne çıkan mesajlar