_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Kaede said: hahahahahaha Kaede said: De get. Kaede said: Ya bas git. bir bak bakalım yakışıyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Yakışıyor mu diye bakacak seviyedeki insan şahsi meselelerini buraya taşımaz zaten. "Ben Cuce'yi quoteluyorum" diye kılıf uydurup da sözde saygı göstermek, sözünü tutmuş gibi davranmak falan.. Bir sonraki aşama çelik ayna olabilir şu mantıkla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 evet age of conanı kıyasıya eleştirenlerin kendi oyunları warhammera objectif bakmadıklarını gördük bizde cüce tarafından pastelenmiş samin sözünü yazarak yazımıza son veriyoruz çünkü biz düzgün eleştirileri oyunu henüz oynarken yaptığımızda bize "l2p, oyun gayet iyi sorun sizde, beğenmiyorsanız bırakın" dediler. biz de "hayhay bırakırız ama siz pro'lar kendi halinizde aranızda takılırsınız sonra" dedik. evet gelip yüzlerine vuruyoruz, keyif de alıyoruz. bir daha sefere eleştiri yapan insanlara daha makul cevaplar vermeyi öğrenmişlerdir umarım bu kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ben "l2p play" demedim kimseye warhammer ile ilgili eleştrisine karşılık, combo sisteminin kullanışsızlığı eleştirilince aoc oyuncuları "siz beceremiyorsunuz, l2p" diyordu. şu ana dek war'a yönelik makul, belli bir temele dayanan eleştirilere aynı hakkaniyette cevap verdiğimi düşünüyorum. kıyaslamanın temeli yok hani ama anlaşılan fırsat kollanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 tatlısu pvp cilerine laf anlatmaay deymez sam bırak uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 her bırakana tatlısu pvp'cisi dememiş olduğumu anlamak için birden fazla fırsat vardı bu sayfaya gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 İnsanlar oynadığı oyunlara eleştiri yapılmasından pek hoşlanmıyo. Çünkü oyunu beğenmekten çok inat yüzünden bağlı kalıyolar zaten oyunu gerçekten sevipde oynayanlar bu tarz muabbetelere girmiyolar bile kendi işine bakıyo adam ne uraşcak cevap yetiştirmeye ^^ Warhammera gelince,herhalde 5 senelik daoc macerasından sonra Mythice duyduğum güvenden dolayı oyunu en sabırsızlıkla bekleyenlerden biride bendim. Çıktıktan sonrada pvesinden çok keyif almasamda uzun süre fikrim değişmedi,ta ki end game pvpsini görene kadar.. Mythic söylediklerinin yarısını uygulamaya çalışsa onunda yarısını başarabilse bence bu kadar kan kaybı olmazdı. Aslında çok basit çözümler bunun için yeterli girişimler olabilir,t4 maplerini büyütmek ve t4de bgleri kaldırmak. Ayrıca t4e kadarki bg sistemi bence wow tarzı değil daoc tarzı olmalıydı isteyen gidip girebilmeli istediğinde çıkabilmeli tabi bunun içinde haritaların sayısının azaltılması(hatta mümkünse 1e indirilmesi) ve büyütülmesi gerek. Böylece t4e kadarki open world pvpde desteklenmiş olurdu. Sadece bunları bile yapmış olsa bence classlardaki kısıtlı skill/ability,monoton playstylelar ve performans sorunu eskisi kadar göze batmaz ve insanlar yine hunharca oynamaya devam ederdi Bunları bile yapamayacaksa en azından daoctan 3 5 item ve mob çıkarıp yenisini ekleselerdi adınıda daoc 2 yada hello online falan yapsalardı,bizde hepberaber pvp based oyun nasıl oluyor WoWun oyuncu sayısı nasıl geçiliyor görseydik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ya rahatınıza baksanıza cidden 1.5 yıldır beklenen expansion geldi 15 saate level 80 oldu adamlar blizz ban atti olaydan 12 saat sonra gene 80 oldular sonra wotlk'ın şimdilik pve sini bitirdiler diğer bosslarda iki gün sürmicek boşa heves etmeyin kocaman azeroth'ta toplasan 5-6 yı geçmicek dk vardı şimdi herkes dk oldu eee o zaman wotlk patladı niye demiyorsunuz? wow'a gösterilen sabir hoşgörü hatta umut gibi konseptler bu aoc ve war'a gösterilse zaten adamlar alip başini gidicek ciddi ciddi. fazla uzatmayın iyisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 pronoit said: wow'a gösterilen sabir hoşgörü hatta umut gibi konseptler bu aoc ve war'a gösterilse zaten adamlar alip başini gidicek ciddi ciddi. fazla uzatmayın iyisimi aaa, hic oyle sey olur mu? bu bolumde (pek tabii) wow'u koru korune savunacak, war'a agzina geleni soyleyeceksin, sonra millet "war o kadar da kotu degil yahu, benzer sorunlar her mmo'da var" derse "fanboysunuz hepiniz olm, koru korune savunuyorusunuz" diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 euhe bu bölüme mod lazım. sanırım modlar oyunu bırakınca bölümü de bıraktılar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 pronoit said: ya rahatınıza baksanıza cidden 1.5 yıldır beklenen expansion geldi 15 saate level 80 oldu adamlar blizz ban atti olaydan 12 saat sonra gene 80 oldular sonra wotlk'ın şimdilik pve sini bitirdiler diğer bosslarda iki gün sürmicek boşa heves etmeyin kocaman azeroth'ta toplasan 5-6 yı geçmicek dk vardı şimdi herkes dk oldu eee o zaman wotlk patladı niye demiyorsunuz? wow'a gösterilen sabir hoşgörü hatta umut gibi konseptler bu aoc ve war'a gösterilse zaten adamlar alip başini gidicek ciddi ciddi. fazla uzatmayın iyisimi Hiç kimsenin sabır göstermeye niyeti yok..WOW a sabır gösterildi çünkü o bir ilkti..Server çökmeler..garip garip buglar.Latency problemleri..Genel şikayet bu idi WOW da oyun mekanikleri değil..ama WAR en çok oyun mekanikleri için eleştiriliyor ve 2 ay oldu çıkalı bu mekaniklerde Reknown ranki RVR de double yapmaktan başka hiç bir şey yapmadılar..Doğru düzgün bi savunmalı keep almak neredeyse imkansız..Warcampe geri çekil kapıya git sonra püskürtsünler seni hep aynı döngü..ayrıca bu Memory leakten kaynaklanan fps düşüşü cabası..çok eksik bir oyun 1.1 e kadar accountu kapattım artık onada bakacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mum_Chamber said: pronoit said: wow'a gösterilen sabir hoşgörü hatta umut gibi konseptler bu aoc ve war'a gösterilse zaten adamlar alip başini gidicek ciddi ciddi. fazla uzatmayın iyisimi aaa, hic oyle sey olur mu? bu bolumde (pek tabii) wow'u koru korune savunacak, war'a agzina geleni soyleyeceksin, sonra millet "war o kadar da kotu degil yahu, benzer sorunlar her mmo'da var" derse "fanboysunuz hepiniz olm, koru korune savunuyorusunuz" diyeceksin. tatli su mmo cuları sizi.biz tuzlu okyanus suyunda azerothda büyüdük.wow kral wow rullz.yaşasın bea wow 11 milyar oyuncusu var.6 milyar dünyalı var 5 milyarda uzaylı oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Cozy said: pronoit said: ya rahatınıza baksanıza cidden 1.5 yıldır beklenen expansion geldi 15 saate level 80 oldu adamlar blizz ban atti olaydan 12 saat sonra gene 80 oldular sonra wotlk'ın şimdilik pve sini bitirdiler diğer bosslarda iki gün sürmicek boşa heves etmeyin kocaman azeroth'ta toplasan 5-6 yı geçmicek dk vardı şimdi herkes dk oldu eee o zaman wotlk patladı niye demiyorsunuz? wow'a gösterilen sabir hoşgörü hatta umut gibi konseptler bu aoc ve war'a gösterilse zaten adamlar alip başini gidicek ciddi ciddi. fazla uzatmayın iyisimi Hiç kimsenin sabır göstermeye niyeti yok..WOW a sabır gösterildi çünkü o bir ilkti..Server çökmeler..garip garip buglar.Latency problemleri..Genel şikayet bu idi WOW da oyun mekanikleri değil..ama WAR en çok oyun mekanikleri için eleştiriliyor ve 2 ay oldu çıkalı bu mekaniklerde Reknown ranki RVR de double yapmaktan başka hiç bir şey yapmadılar..Doğru düzgün bi savunmalı keep almak neredeyse imkansız..Warcampe geri çekil kapıya git sonra püskürtsünler seni hep aynı döngü..ayrıca bu Memory leakten kaynaklanan fps düşüşü cabası..çok eksik bir oyun 1.1 e kadar accountu kapattım artık onada bakacağız nasıl yani wow'un dünyadaki ilk mmorpg olduğunu mu idia ediyorsun sen ? ayrıca doğru düzgün korumalı keep almak imkansiz diyorsun da alooo oyunu sen kazanasın egonu tatmin edesin diye yapmiyorlar ( burda yapilmişi var herkesin epiği olsun wow) eeet cidden 2 ay .... bir de kimse sabır göstersin diyen yok kimsenin cebine para girdiğide yok gölge etmeyin başka ihsan istemem diyoruz diyojene saygılarımızı sunuyoruz rahatınıza bakın biraz ya alt tarafı oyun bunlar.neyden zevk alirsa millet onu oynar cidden tekel zihniyeti var wowcularda haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 wow ilk mmo deil ama devrim yaratan bir oyun bir hikaye v.s türklerde 1071 den önce girdi anadoluya ama 1071 le anılır malazgirtle ,yani arkadaşlar düşünün bir oyun var 11 milyon kişi oynuyor o nüfusa ulaşmış yani veya neden %70 nokia cep kullanıyor gibi bir soruda sorabilirsiniz,bende aoc oynuyorum ama lk geldi diye geri döndüm sebebide ortam var yahu alternatiflerin sınırsız kafana göre de takıl grupla da git ekonomi kas 2 ayı geçti hala ekonomisi oturdumu warın abi bana war demeyinde aoc diyin uo diyin v.s v.s tartışalım hatta ragnarok online ın pvpsi bile wh den 1 milyon kat zevklidir:p ahaha üzgünüm ama war aoc dende feci biçimde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 guild wars olmasa arena sistemi gelmiyecekti ne devrimlerinden bahsetyorsun sen? nokya örneğinden sonra harbi ne tekelci adamlarmışsınız ya siz cankan albümleride çok satiyor koş dinle hemen. tarih örneğinde çok saçma olduğu için almadım ciddi fark ettiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s@lince Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oyunu kaç aydır oynuyorum tek söyliyeceğim şey dandik bir guild wars kopyası olduğudur.pvp namına bana göre birşey yoktur.millet bu oyunun pvpsinin neresini övüyor anlamıyorum.guild warsdaki taş-kağıt-makas sistemi,skill çeiştliliği yok..bilmiyorum yani wow da pvp yoktu,bunda vasat.pvp isteyenler gw oynasınlar hemde beleşe. Milletin bu oyunu oynamasnın sebebi yeni oluşu ve gaza gelip alışıdır.Yoksa pvp namına yeni bir şey yok dinamikler açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 +1 War ne kadar overrated ise GW o kadar underrated bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Masquerade said: +1 War ne kadar overrated ise GW o kadar underrated bir oyun. hatta ben bir ekleme yapayım pve de underrated oyun ve kötülenen oyun lotro dur, pvp de underrated oyun ise GW dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 GW gelmis gecmis en iyi pvp oyunlarindan biridir. Benim icin su anda en iyisi. Eksikleri vardi tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s@lince Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hocam diyorum ya burda war ın pvp si ile ilgili ahkam kesen adamların gw yi pas geçmesi ve pvp standardını wow olarak alması şaşılır birşey.sen wow u veya dark age of camelotu baz alarak (ki dark age of camelot gw kadar iyi olmasada ciddi olarak çok başarılı bir oyundur) kıyaslaması , sonra oyunu imba olarak ilan etmesi akıl almaz bir şey değil.kıyasyalyın war ı gw ile o zaman görürüm ben sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 pronoit said: Cozy said: pronoit said: ya rahatınıza baksanıza cidden 1.5 yıldır beklenen expansion geldi 15 saate level 80 oldu adamlar blizz ban atti olaydan 12 saat sonra gene 80 oldular sonra wotlk'ın şimdilik pve sini bitirdiler diğer bosslarda iki gün sürmicek boşa heves etmeyin kocaman azeroth'ta toplasan 5-6 yı geçmicek dk vardı şimdi herkes dk oldu eee o zaman wotlk patladı niye demiyorsunuz? wow'a gösterilen sabir hoşgörü hatta umut gibi konseptler bu aoc ve war'a gösterilse zaten adamlar alip başini gidicek ciddi ciddi. fazla uzatmayın iyisimi Hiç kimsenin sabır göstermeye niyeti yok..WOW a sabır gösterildi çünkü o bir ilkti..Server çökmeler..garip garip buglar.Latency problemleri..Genel şikayet bu idi WOW da oyun mekanikleri değil..ama WAR en çok oyun mekanikleri için eleştiriliyor ve 2 ay oldu çıkalı bu mekaniklerde Reknown ranki RVR de double yapmaktan başka hiç bir şey yapmadılar..Doğru düzgün bi savunmalı keep almak neredeyse imkansız..Warcampe geri çekil kapıya git sonra püskürtsünler seni hep aynı döngü..ayrıca bu Memory leakten kaynaklanan fps düşüşü cabası..çok eksik bir oyun 1.1 e kadar accountu kapattım artık onada bakacağız nasıl yani wow'un dünyadaki ilk mmorpg olduğunu mu idia ediyorsun sen ? ayrıca doğru düzgün korumalı keep almak imkansiz diyorsun da alooo oyunu sen kazanasın egonu tatmin edesin diye yapmiyorlar ( burda yapilmişi var herkesin epiği olsun wow) eeet cidden 2 ay .... bir de kimse sabır göstersin diyen yok kimsenin cebine para girdiğide yok gölge etmeyin başka ihsan istemem diyoruz diyojene saygılarımızı sunuyoruz rahatınıza bakın biraz ya alt tarafı oyun bunlar.neyden zevk alirsa millet onu oynar cidden tekel zihniyeti var wowcularda haha yazımı tekrar okursan WOW bir ilk dedim ama ilk MMO demedim..WOW bi ilk çünkü görülmemiş sayıda insanı kendi tarzlarında yaptıkları MMO ya çeken bir ilk ve bu AOC WAR falan bu tarza karşı rakip çıktılar o yüzden kimse WOW a verdiği süreyi ve sabrı daha iyi olsun diye buna vermez...WOW çok kötü çok kaka derken forumlarda millet ben şuna geri dönecem bunu oynamaya dönücem kimse demiyodu..ama WAR ve AOC de bu var..beğenmedimi millet amaan WOW varken bunlamı uğraşacam diyor.. EGO tatmini ile eleştiri getiren arkadaşa hitaben..bunun ego tatmini ile alakası yok ben tek başıma değilim orda 40 kişi keep siege yapıyor ama 20 kişi defend ile adamlar alaşağı ediyorlarr.çık keep lordun olduğu merdivenlerden yukarı kata aşağı nukle..ölende 2 km ötede spawnlasın olcak iş değil..spawn point capture diye bir mekanik önermişlerdi yabancı forumlarda bence iyi bir çzüm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 s@lince said: oyunu kaç aydır oynuyorum tek söyliyeceğim şey dandik bir guild wars kopyası olduğudur.pvp namına bana göre birşey yoktur.millet bu oyunun pvpsinin neresini övüyor anlamıyorum.guild warsdaki taş-kağıt-makas sistemi,skill çeiştliliği yok..bilmiyorum yani wow da pvp yoktu,bunda vasat.pvp isteyenler gw oynasınlar hemde beleşe. Milletin bu oyunu oynamasnın sebebi yeni oluşu ve gaza gelip alışıdır.Yoksa pvp namına yeni bir şey yok dinamikler açısından. GW hiç oynamadım ama bu oyun çıkmadan önce yapımcılar RVR de RVR PVP de PVP dediler..level 20 yi geçtik bi baktık her tier da oynana tek bir scenario var..millet dungeon falan kasıyor yani PvE..keep siege ise şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s@lince Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hocam bak ben sana diyim pvp de mekan falan yalan.ha keep savaşı olsun ha arena olsun ha realm olsun.gw de her bir classın bürünebileceiği sınırsız komibanasyonda build var çünkü oyunda bir class başına ben oyunu en son bıraktığımda 120 skill falan vardı.Yani bu kadar kombinasdyonun olduğu bir yer de inan biz 2 ay aynı mekanda arena yaptık ve savaşların hiç biri birbirine benzemedi.Ama warda öyle değil.zaten seçiceğin build sınırlı.3 tane yoldan birini tercih ediyorsun.İşte benim en çok üzüldüğüm şey bunların gözden kaçırıp yorum yapmasıdır.Oyundan zevk alıyosan ayrı.Ama pvp si için oyunu oynuyor bide oyunu ilah ilan ediyorsan burda yanlışlıl yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 s@lince said: hocam bak ben sana diyim pvp de mekan falan yalan.ha keep savaşı olsun ha arena olsun ha realm olsun.gw de her bir classın bürünebileceiği sınırsız komibanasyonda build var çünkü oyunda bir class başına ben oyunu en son bıraktığımda 120 skill falan vardı.Yani bu kadar kombinasdyonun olduğu bir yer de inan biz 2 ay aynı mekanda arena yaptık ve savaşların hiç biri birbirine benzemedi.Ama warda öyle değil.zaten seçiceğin build sınırlı.3 tane yoldan birini tercih ediyorsun.İşte benim en çok üzüldüğüm şey bunların gözden kaçırıp yorum yapmasıdır.Oyundan zevk alıyosan ayrı.Ama pvp si için oyunu oynuyor bide oyunu ilah ilan ediyorsan burda yanlışlıl yapılır abi gw çok iyi oyunda biliyorsun mmorpg sıfatında bir oyun değil. gw 2 gelip warhammerı ezebilir çünkü tam bir mmorpg olacak(wow varken kesin o da patlar zaten şalsdj) gw yoksa güzel oyun ama dedim gibi tam bir mmorpg değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 pronoit seni sana havale ediyorum,başkasına edersem başına bela olursun hacu ahahaha ,bide ayrıca warı ben yapmadımki yapan şirket oyun piyasasında tekel gibi yani övsem onu överim wowun bu aleme kattığı şeyleri anlatmakla bitmez warın bana getirdiği yeniliklerden bahsederseniz sevinecem yani,pq falan demeyin kim 40 olana kadar aaa senaryo yapmıyımda gidip pq yapayım derki artık ayrıca wowdan bende çok nefret eden kadar nefret ediyorum sebebide beni sıkması 3 yıl oynadım gınaa geldi artık ama wow-oyuncu ilişkisi,evliliğe benziyor nefretde etsen sevmeye de kalksan eksiği artısı gözüne batıyor,burda 1 milyon adam mesaj atıyor war şöyle şundan bıraktım v.s diye ama modlardan tutunda üyelere kadar herkes yav niye eleştiriyosun lafını söyliyebiliyo,niye eleştirmiyim kardeşim para verdim 1milyon adma almışsa alanlardan biride benim,neymiş wow 5 sene önce çıkmış,çıkmış ama hala verebildiği birşeyler var,v.s v.s işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar