Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ama yani kardeşin okul sınırları içinde siktiri çekmiş, bunlar okul dışında tartaklamışlar. Yani aslında mantıken baktığın zaman kardeşine ceza verilmesi ve onlara az verilmesi mant... NEYSE YEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bas git lan kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Türkiye'de insanlar işini iyi yapmıyor, yönetimle alakalı böyle meselelerde iş yaptırabilmen için birilerini tanıyor olman lazım, yoksa adamı böyle harcıyorlar. Her türlü yönteme başvurun derim, ki zaten öyle yapacakmışsınız. Ekstra olarak git o 2-3 isimle okul çıkışında "bi konuş" derim. Okula gideceksen müdürle kavga et, gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Xaenin said: Ama yani kardeşin okul sınırları içinde siktiri çekmiş, bunlar okul dışında tartaklamışlar. Yani aslında mantıken baktığın zaman kardeşine ceza verilmesi ve onlara az verilmesi mant... NEYSE YEA. U Z A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 liseli haşin kızlarla uğraşmak. kolay gelsin kardeşine, umarım olmaz bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ARKADAŞLAR GİDİYORUZ HADİ. darkrider ın kardeşinin okulu fast run main tank : lex 2. tank : zaugna dps kitana mumu eregorn2 garager llama healer pogodi dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kitana said: ARKADAŞLAR GİDİYORUZ HADİ. darkrider ın kardeşinin okulu fast run main tank : lex 2. tank : zaugna dps kitana mumu eregorn2 garager llama healer pogodi dory sesli güldüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 5 man yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 OZAN beni niye aramıyosun lan aylardık aksiyon arıyorum bilmioyun mu burda yasin var ben varım maçkalı var gidelim parçalayalım onları senin kardeşin bizim BACIMIZ ulan asar keser biçeriz yasinle bide leventle biliyosun. Cidden keşke haber verseydin sorup sorştururduk kimmiş bunlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 uçak biletimi alırsanız sonsuz servis sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 iyi de ben yillar yili dps oldum. heallayamam grup yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 PATA said: OZAN beni niye aramıyosun lan aylardık aksiyon arıyorum bilmioyun mu burda yasin var ben varım maçkalı var gidelim parçalayalım onları senin kardeşin bizim BACIMIZ ulan asar keser biçeriz yasinle bide leventle biliyosun. Cidden keşke haber verseydin sorup sorştururduk kimmiş bunlar diye ASDASD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Abi o degil de gecen gun shuffle yaparken farkettim, KURTLAR VADISININ JENERIK MUZIGI MASSIVE ATTACK'TAN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 delikanlı adam triphop dinlermiş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 delikanlı ne yaw ajsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 dory said: said: Okulu süründürecez,orası kesin.Annemlerin telefonda anlattığı kadarıyla zaten soruşturma açılacakmış ama ben nedense daha fazlasını istiyorum temelinden bombalayalim? ahahahahhahah çok yaratıcı çok komik hahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sen su dayak atanlarla hocalarin fotosunu ver egitim rezaleti diye butun turkiyeye rezil edelim internet reklamiyla :) daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Disc-Holy pri LFG Beni de alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çok pis tanklarım.. heal atmanıza gerek yok pek damage yemiom :D range atack değilse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ankarada olsam bolacı olurdum. Atardım bolayı kaçamazlardı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Xaenin said: Ya benim de kardeşime böyle bişey olsa öldürürdüm de, adam olayı yazmış sonra 100 kişi "kıralım kanka" diye atlamış. Öyle olunca da dedim ulan bu adamlar 12 yaşında çocuk dövmek için yer arıyolar heralde. abi bi kere lise dedigine gore kafadan on bes yasindalar en az, dovulebilir bence. ha bi de boyle lisenin cetesi haline gelmislerse sinifta kalan son siniflar falandir bunlar ki bu da 18-19 yasa tekabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Lexius said: çok pis tanklarım.. heal atmanıza gerek yok pek damage yemiom :D range atack değilse :D semih sen allah ne verdiyse dal,ben shield basarım sana. sdfsdsf ayrıca gayat dövülebilir bence de. Bizim lisede de vardı da,bulaşmayı gözüm yememişti.Bulduğun yerde dövücen bu kaşarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yezid said: Xaenin said: Ya benim de kardeşime böyle bişey olsa öldürürdüm de, adam olayı yazmış sonra 100 kişi "kıralım kanka" diye atlamış. Öyle olunca da dedim ulan bu adamlar 12 yaşında çocuk dövmek için yer arıyolar heralde. abi bi kere lise dedigine gore kafadan on bes yasindalar en az, dovulebilir bence. ha bi de boyle lisenin cetesi haline gelmislerse sinifta kalan son siniflar falandir bunlar ki bu da 18-19 yasa tekabul ediyor. yok bunlar 17 - 18 yaş ortalamsında 20 kişilik sürü oluyorlar genelde dağılmış olarak 4 erli gruplarda gezip olay esnasında birleşip düzenli ordu şeklini alıyorlar.çok sık kendi içlerinde bile çatışan gruplar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Garager said: Bu tip durumlarda şiddeti tercih etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 PATA said: yezid said: Xaenin said: Ya benim de kardeşime böyle bişey olsa öldürürdüm de, adam olayı yazmış sonra 100 kişi "kıralım kanka" diye atlamış. Öyle olunca da dedim ulan bu adamlar 12 yaşında çocuk dövmek için yer arıyolar heralde. abi bi kere lise dedigine gore kafadan on bes yasindalar en az, dovulebilir bence. ha bi de boyle lisenin cetesi haline gelmislerse sinifta kalan son siniflar falandir bunlar ki bu da 18-19 yasa tekabul ediyor. yok bunlar 17 - 18 yaş ortalamsında 20 kişilik sürü oluyorlar genelde dağılmış olarak 4 erli gruplarda gezip olay esnasında birleşip düzenli ordu şeklini alıyorlar.çok sık kendi içlerinde bile çatışan gruplar bunlarortam feodalite ile yönetiliyor.Dış mihraplardan saldırı geldiğinde birleşiyorlar.Ben gelmeye niyetlenmiştim gerçekten , çoktandırk avga etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar