Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liselerdeki kaşarlanmışlar...

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'de insanlar işini iyi yapmıyor, yönetimle alakalı böyle meselelerde iş yaptırabilmen için birilerini tanıyor olman lazım, yoksa adamı böyle harcıyorlar. Her türlü yönteme başvurun derim, ki zaten öyle yapacakmışsınız.

Ekstra olarak git o 2-3 isimle okul çıkışında "bi konuş" derim. Okula gideceksen müdürle kavga et, gerisi hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

OZAN beni niye aramıyosun lan aylardık aksiyon arıyorum bilmioyun mu burda yasin var ben varım maçkalı var gidelim parçalayalım onları senin kardeşin bizim BACIMIZ ulan asar keser biçeriz yasinle bide leventle biliyosun. Cidden keşke haber verseydin sorup sorştururduk kimmiş bunlar diye
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:
OZAN beni niye aramıyosun lan aylardık aksiyon arıyorum bilmioyun mu burda yasin var ben varım maçkalı var gidelim parçalayalım onları senin kardeşin bizim BACIMIZ ulan asar keser biçeriz yasinle bide leventle biliyosun. Cidden keşke haber verseydin sorup sorştururduk kimmiş bunlar diye

ASDASD.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Ya benim de kardeşime böyle bişey olsa öldürürdüm de, adam olayı yazmış sonra 100 kişi "kıralım kanka" diye atlamış. Öyle olunca da dedim ulan bu adamlar 12 yaşında çocuk dövmek için yer arıyolar heralde.

abi bi kere lise dedigine gore kafadan on bes yasindalar en az, dovulebilir bence. ha bi de boyle lisenin cetesi haline gelmislerse sinifta kalan son siniflar falandir bunlar ki bu da 18-19 yasa tekabul ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lexius said:
çok pis tanklarım.. heal atmanıza gerek yok pek damage yemiom :D range atack değilse :D

semih sen allah ne verdiyse dal,ben shield basarım sana.
sdfsdsf

ayrıca gayat dövülebilir bence de.
Bizim lisede de vardı da,bulaşmayı gözüm yememişti.Bulduğun yerde dövücen bu kaşarları.
Sosyal ağlarda paylaş

yezid said:
Xaenin said:
Ya benim de kardeşime böyle bişey olsa öldürürdüm de, adam olayı yazmış sonra 100 kişi "kıralım kanka" diye atlamış. Öyle olunca da dedim ulan bu adamlar 12 yaşında çocuk dövmek için yer arıyolar heralde.

abi bi kere lise dedigine gore kafadan on bes yasindalar en az, dovulebilir bence. ha bi de boyle lisenin cetesi haline gelmislerse sinifta kalan son siniflar falandir bunlar ki bu da 18-19 yasa tekabul ediyor.

yok bunlar 17 - 18 yaş ortalamsında 20 kişilik sürü oluyorlar genelde dağılmış olarak 4 erli gruplarda gezip olay esnasında birleşip düzenli ordu şeklini alıyorlar.çok sık kendi içlerinde bile çatışan gruplar bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:
yezid said:
Xaenin said:

yok bunlar 17 - 18 yaş ortalamsında 20 kişilik sürü oluyorlar genelde dağılmış olarak 4 erli gruplarda gezip olay esnasında birleşip düzenli ordu şeklini alıyorlar.çok sık kendi içlerinde bile çatışan gruplar bunlar
ortam feodalite ile yönetiliyor.Dış mihraplardan saldırı geldiğinde birleşiyorlar.Ben gelmeye niyetlenmiştim gerçekten , çoktandırk avga etmedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...