Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liselerdeki kaşarlanmışlar...

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

kız kardeşime saldırmışlarda,catfight diyelim kısaca,ayrıca aralarda argo geçebilir çünkü kafam çok dağınık kontrol edemeyeceğim aklıma geleni yazıyorum

yaklaşık 1.5 saat önce annem aradı,olayda geçen hafta gerçekleşmiş zaten ama moralimi bozmaya yetti,hayır annemin yaptığı da dangalaklık yarın hukuk sınavım var arayıp moralimi bozuyorsun :( neyse anlatayım,

bu güdize devlet liselerimizde iki senelik vs. abi abla takılan mallar,kaşarlanmışlar vardır bilirsiniz,neyse kardeşim 14 yaşında yeni başladı liseye.bu kaşarlanmışlardan bazıları eğlenmek için olsa gerek bazılarının saçına başına,giyindiklerine karışıyorlarmış sene başından beri,en sonunda kardeşim bir tanesine "...." çekmiş yanlarından ayrılmış.Yaptığı sadece bu,ve üstüne 3-4 kişi atlamış,ayırmışlar öğretmenler vs. ama aynı akşam sınıflarından 10 kaşar,birkaçta yine kendi sınıfından erkek eve yürürken site kapısında bunu çevrelemişler,erkekler vs. kapıyı tutmuşlar içeri girmesin diye derken tartaklamaya başlamışlar.Annem neyse ki camdan görmüş ve hemen müdahale etmiş,dağıtmış ortamı

Ertesi gün okula gidiyor,bizim güzide öğretim üyelerimizin yaptığı hayvanlıkla,şerefsizlikle karşılaşıyor.Bunu yapanları şikayete gidiyor fakat kardeşimin "....." dediği için kavgaya sebebiyet verdiğini,disipline verildiğini ve ceza alacağını öğreniyorlar,suçlu duruma düşürüldüğünü... üstelik diğerlerine sadece uyarı veriliyor...

Annem bunun üzerine okulu da dağıtmış,milli eğitime çıkmış dilekçe vermiş,soruşturma açtırmaya çalışıyormuş şuan otorite eksikliğinden,ayrıca eğer avukatlar ayarlanırsa dava da açtırılmasını istedim bugün,

Doğal olarak okuldan almışlar kardeşimi ve özel okula vermişler,kendi mezunu olduğum liseye verseler sayemde kimse laf bile atamazdı ama tabii ki geç bilgilendirildiğim için öneri sunamadım,belki daha iyi oldu özel okula gitmesi,bu olaydan ötürü ve OKS'deki puanından ötürü de %50 bursla almışlar hemde,

neyse işte olay bu ve şuan cidden çok sinirliyim,yine benzeri bir olayda ortaokulda yaşanmış ama okul yönetimi bunu yapanları 3 gün içinde okuldan atmıştı,ilgilenmişti vs. bunlar bizi suçlu çıkarıyor.bu olaylarda hep ben izmit'teyken oluyor ve hem dışında kalıyorum.

Bu sefer kafama taktım ama,gelecek hafta içi istanbul'a dönecem ve o okulu basacam... hayır kabadayı değilim,kavgacı bir kişi de değilim ki en son kavgamı ilkokul döneminde mahalledeki bir çocukla yapmış bir insanım,fakat öğrencilik hayatım boyunca hazmetmediğim birşey varsa arkasını toplayıp gelen kaşarlanmışlar ve ülkücü takılan annesizlerdir,gidip en azından elebaşı takılanların ağzını yüzünü kırmak istiyorum,bu sefer ki olayın böyle bir şekle girmesi zaten sinir katsayımı arttıran etkendir...

Haftaya kadar eminim sinirim geçer fakat bu sefer birşeyler yapmak istiyorum nedense,feci şekilde sinirliyim şuan ve bu düşünceler belki yarına kadar bile kalmayacak,ama moralimi şuan çok bozdular onu söyleyebilirim.

Neyse böyle işte,içimi dökmek istedim.Aradılar zaten dersteydim ,bırakıp çıktım yürüyüşe hava almak iyi gelir diye kendimi int kafede buldum,sonra içimi dökeyim dedim.İyi geldi buraya yazmam aslında,msn'de de birkaç arkadaşla konuştum vs.

off böyle işte,bu olayların önüne geçilemez biliyorum ama,kendime hiç olmayınca böyle şeyler sanırım benle aynı düşünceleri paylaşıp daha agresif olan kardeşimin başına gelince koyuyor nedense,neyse bitsin yazı :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya sağol,o civarlarda değilim zaten de,aslında şiddet yanlısı bir adam değilim fakat bu sefer çok kötü oldum.burada beni tanıyanlar bilir aslında asla karışmam bu tip şeylere ama,yani şu okul yönetiminin yaptığı sanırım sinir katsayımı arttırıyor.

neyse geçiyor gibi sinirim,off
Sosyal ağlarda paylaş

abi arkadaş anlattı babası gümrük narkotik..
anlatamam şimdi de ayrıntılı olarak olayı.
arkadaş sınıfta küfredio hocanın verdiği sözlüden sonra. hoca da bana mı küfrettin dio çocuk nota küfrettim dio fln olay kapanıo ertesi gün okuldan atılmasını istio hoca fln disiplin kurulu..

sonra baba gidio okula.; hocaya dioki hani bi yanlışlık olur senin arabanda beyaz bişey bulurlar sonra hapiste sürünürsün. öğretmen içinde çok trajik hani haklı çıksan bile medyaya düştün mü diye girio... arkadaş'a 5 gün uzaklaştırma tatilini yapıo.
aslında yine bile bişe vermiceklermişte.. baba da objektif hem oğlu biraz uzak kalsın okuldan hemde hocaya olmasa bile küfretmş sınıfta.. falan filan..
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Barzo musunuz abi. Ver Milli Eğitime süründür okulu, bırakma peşini. Sonucunda bişey olmasa da uğraştırın adamları.

Ayrıca elim kadar çocuğu dövüp ne yapacaksınız? Hoşunuza mı gidecek yani anlamıyorum.

kaan kimseyi dövemiyosun diye şiddete karşı olma. ZUHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

medeni olucam diye komik duruma düşmeyin. kimse okulda adam dövdü diye okuldan atılmıyor. hele ki devlet okullarında.

en en en fazla uzaklaştırma verirler o kızlara çocuklara. kardeşin de kınama alır geçer gider. zaten 18 yaş öncesi alınan disiplin cezaları 18 den sonra sicilden siliniyor.

o açıdan istanbulun neresi olduğunu söyle, gidip lise basalım paticik olarak. yanıma 1 kişi daha verin şöyle iri kıyım, bütün lisenin ifadesini alayım. pankartta açarız isterseniz dsfsdlfk
Sosyal ağlarda paylaş

yani böyle kızlı erkekli toplanıyolarsa tek kıza göz dağı vermek için leş bir okulmuş. onları halledersiniz başka mallar çıkar dolayısıyla okul değiştirerek böyle bir olayın meydana gelme riskini azaltmış olmuşsunuzdur baya. Öte yandan her ne kadar iyi bir bakış açısı olmasa da özel okullarda bu tarz olayların üzerine haliyle daha fazla düşüyorlar (müşteri-satıcı ilişkisi)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...