Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 adam ol lan it sen benım basbakanımı bıtanecık tayyıpcıgımı nasıl aramazsın lannnnnnnnnnnnn lan serefsız barrrackk koyyımde turlat sen benım bırıcık gulumu cumhurbaskanımı nıye aramazsınnnn hııııııııııııııııı getırtme benı usa lara sokarım sana lıberty heykell lannnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 i'll see you in hell der tekkenden raven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bi kayışta burada kopmuş, belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Obama adındaki turistik uzay üssümüze hareketler en kısa sürede başlayacaktır.İlgilenen arkadaşlara selamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Şimdi yaratmakla bitmiyor iş tabi.Takip mekanizması da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Tahsildaroglu, benim peynirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 enerji geliyorum demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Hahah benim tuhafıma gitmişti TAYYİP OBAMA YA TAVSİYE VERDİ!!!!!111!1!! şeklindeki haberleri görünce. meğersem obama tayyibi sallamıyo diye bozulmuşlar puahahahahah owww kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 MADBOY said: Tahsildaroglu, benim peynirim. auhsudfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ben bunu yapanı tanıyorum ve insan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Allah'ım Yarattın , Takip et plx. fin i sevgiyle anarken sözcüklerimi noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 MADBOY said: Tahsildaroglu, benim peynirim. AHEUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar