mangal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 malum wotlk çıktı benimde war accountum kapalı bi 15 gündür serverlarda düşüş oldumu ona göre açtırıcam geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 valla düşüş oldumu bilmiyorum ama artış olmadığı kesin..server transferlere kadarda bi artış olacağını zannetmiyorum..Mythic çok geç kalıyo oyunu kurtarmada..off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 sen açmazsan bi başkası açmazsa tabiki serverlarda düşüklük olur... bu gün gelcek kredi kartım ve deli gibi oynıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 neyi oynıcanki serverlarda adam bulamadıktan sonra senaryo yapabileceğinimi sanıyosun questle pq yla iş yürümüyo zaten herkes farkında ama iyi oldu bu kadar iddialı gireceğine funcom gibi alttan alta götürseydin eski gidenlerde geri gelirdi ama beni 1 nebze bile etkilemedi bu oyun oynadım 1 ay ve bıraktım bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Kimse kalmadı. NPClerle GMler top oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Dolu serverlarda problem yok ama low serverlar biraz sıkıntılı. Bugun 3 saatir falan DWde cılgın rvr vardı ama giremedim laptopla 10 pfs problemimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Valla açık konuşacağım kimse kendini kandırmasın, aksam saat 10 civarı kurulan 1-2 warband dragonwake-praag-thunder mountain arasında dolasıp 3-4 dk'da bir kale alıyor. Aynı şekilde karşıdaki order'dada 1-2 warband kuruluyor onlarda dest'in aldığı kaleleri alıyorlar. Olurda karşılaşırsa 2 grup, zaten 1 taraf kesinlikle eziyor geçiyor devam ediyorlar kaleleri almaya. Yani bunun adı RVR degil, en azından mythic'in vaad ettiği RVR bu değildi, bu olmamalıydı. Sadece kalelerin el degismesi, milletin contribution'a oynaması ve gold bag alabılmek. Şahsen düşünüyorum, contribution mantıgı da cok sacma sapan işlemekte. Bazen dps yapmıyorum tüm kale alımı boyunca, sadece keep lord'a 500 dmg (Yazıyla: Beş Yüz) vurup +450 cont. aldıgımı bılıyorum cogu kez. Aynı şekilde süper dps yapıp +15 cont. aldığımı da bılırım. RVR diye vaad ettikleri bundan ibaretse diyecek birşey yok zaten. Eskiden full+full olan serverlar, suanda Medium kapasitede prime-time'da. Bu, server'ın caplerini artırdıklarından mı kaynaklanıyor yoksa oyuncuların azalmasından mı, bu bir soru işareti. Bence oyuncu sayısı ciddi olarak azaldı ve bunu "cap'ler artırıldı" diyerek üstü örtülmeye çalısıldı. Şahsen şu IC'yi hiçbir zaman kalabalık goremedım, dragonwake'i warband olmadığı sürece kalabalık göremedim (Hoş, warband olsada 50-60 kisi belki oluyor). IC demişken, 200 apothecary kastım, kastım demiyeyim de uğraşıp yaptım. Ancak yaptığım pot'lara müthiş makul fiyatlar koymama rağmen satılmıyor birtürlü. Rank 40 potları yapıyorum herkesin işine yarayacağı. AH piyasası diye birşey yok. Kutuyu boş bırakıp Search yapıyorum 500 result'ın üstünde arama sonucu çıkmıyor, böyle bir saçmalık mı var yahu? Wow'dayken hatırlıyorum 19200 sayfa result cıkardı bos olarak search yaptıgımızda. Sayfalara bölünürdü. Hiçbir şey yapmasan bile AH piyasası denen birşey vardı, onla oyalanırdın para kazanırdın. Ben zanaatkar adamım, 2 tane meslek kime neye yeter allah askına. Apothecary/Talisman Making. İnsan şunları çeşitlendirir. Yazık.. Gelelim senaryolara, yani serpents'e. White lion'ın pet'inin kendine çekmesi, enginarların kb'leri, bw'nin kb'si, onun knockback'i bunun mockback'i. Arkadaşım, ben mario oynamaya gelmedim buraya. 1 kere knockback yiyorsam hemen ardından 2.'yi yemem, yememeliyim. Bir cooldown olmalı, böyle saçma sapan bir mantık varmıdır yahu. Alt karakterimle (Black Orc) tor anroc yaptım, yapmaz olaydım. 7 kere arda arda 2 tane enginar bana kb attı. Ard arda.. Sw de uzaktan okla kb yapıyor birde bw var, o da kb atıyor. Ordan oraya şurdan buraya zıplatıp durdular beni. Bu mu rvr? Bu mu süper pvp? Hani nerede open-pvp? Lanet olsun!.. Wotlk ile zaten bir dalga daha oyuncu kaybettiklerini/kaybedeceklerini düşünüyorum. Oyun çıkalı daha 1.5-2 ay olmuş bir sonraki patch'de insanları oyuna çekmek için 2 class daha ekleyeceklerine varolan hataları/bugları duzeltmeliler öncelikle. Böyle giderse daha çok oyuncu kayıbı da olur. Ha, şunu da söyliyim, ben wow oyuncusu degilim, 2 sene evvel bırakmıştım, warhammer oyuncusuy(d)um. Uzun zamandır hiçbirşey yazmıyordum, artık tüm birikimlerimi yazdım kim ne derse desin umrumdada degil. Lütfen gereksiz tartışmalar doğmasın bu yazdıklarım üzerine, cevap vermeyeceğim tartışmak isteyen hevesli arkadaslar var ise. Saygılar Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ne güzel anlatmıssın ya aynı şeyleri hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 oyunu bırakmama knockbackler sebep oldu.bu mudur pvp diyorum.ben chosenle knockback atıyorum 3 metre gidiyor.IB, BW, SW, Engineer knocback atıyor ekranın öbür ucuna uçuyorsun.hemde top gibi oradan oraya knockbackliyorlar.ne kadar saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bugun cok dusus oldu hemde baya cok (axe bite pass) ama 1 hafta sonra falan eski düzeye geri gelir diye dusnuyorum wotlk gazıyla gidenler geri gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 odiflame said: oyunu bırakmama knockbackler sebep oldu.bu mudur pvp diyorum.ben chosenle knockback atıyorum 3 metre gidiyor.IB, BW, SW, Engineer knocback atıyor ekranın öbür ucuna uçuyorsun.hemde top gibi oradan oraya knockbackliyorlar.ne kadar saçma.ben hiç oyle knockback atamadım abi hatta knockback attıgım adamların yarısı yemiyor bile ne ablityi ne morali o kadar yani :) edik: class engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Cok yeni sayilirim ama knockback olayi aslinda oyunu birakmak icin sebep olmamasi lazim, cunku yeni bir oyun, bazi skiller ve bazi classlar asiri guclu olabilir, yeni bir patch gelir, skill nerflenir ya da kontra bir skill konur buna ne knockback kalir ne de baska bi sey. Ayni sekilde kale alma islemi, sonucta bi taraf 1-2 warband kuruyor, diger taraf da 3-4 varband kuruyorsa, sorun kale alma isleminde degil order tarafina yeterince adam toplayamamaktadir. Benim dusuncem gereksiz yere acilmis cok server var (sahsen topu topu 2 serveri olan (diger kitalar icin maks. 4 server) bir oyundan geldigim icin oyle dusunuyor da olabilirim), yani soyle bir server listesine bakiyorum [DE]imiş, [FR]imiş sadece belli bir ülke insanina mensup 10-15 tane server var. Cok sacma geliyor bana, cunku bu serverlar direkt olarak bu ulkeden oyunculari icine cekip, diger serverlarin dolmasini engelliyorlar. Yap onun yerine bir kac server, herkes bir arada oynasin, ha adam ingilizce bilmiyorsa, chat istiyorsa, almanca, fransizca konusulan bir chat kanali acarsin, istedigi gibi muhabbet eder, parti/guild bulur. Zaten senaryolarda oyle edebi bir ingilizce ile anlasilmiyor, heal diyosun go diyosun kill diyosun. Nacizane gorusum budur :) Auction house'larin sadece ana sehirlerde bulunmasi hakkaten kotu bisey bence. Hadi onu gectim, madem oyle olacak o zaman her haritaya (tier degil) 2 tane rally master koymak lazim, kos allah kos, nereye kadar efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 o knock backler senaryoyu oynanmaz hale getiriyorsa ozaman nerflemeye gerek yok cünkü kişiler ilk ayda oyunda izlenim ararlar.izlenim kötü olursa hesaplarını uzatmazlar.nerfleme aşırı güçlü skiller ve dengesiz classlar için yapılır.orderın bütün elemanları aşırı knock back yapıyorsa ozaman bu class dengesizliği demem bir tarafın kayrıldığı veya aşırı güçlü yapıldığı sonucunu çıkarırım.buda beni oyundan soğutur.bu ne ilk oynadığım pvp bazlı oyun nede son olacak.pvpde denge deyince GW yi arıyorum.GW gibi bir oyunda sanırım şimdilik hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 odi hadi canım :) order dengesiz güçlü bu kelimeler aynı cümlede saçma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Twisty said: bugun cok dusus oldu hemde baya cok (axe bite pass) ama 1 hafta sonra falan eski düzeye geri gelir diye dusnuyorum wotlk gazıyla gidenler geri gelir wolk başlayan sanmıyorum birdaha war dönsün war iki buçuk ay oynadım wolk 3 saat oynadım ve arasındaki fark bariz beyenmesen bile oyuncu sayısı okadar fazlaki bu bırakılıp war dönülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 war headstart 2 ay önce başladı, sen nasıl 2.5 ay oynadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 dönmesin zaten istemeyen, zorla değil. sütunlar arasında köşe kapmaca oynamayı tercih edenin yolu açık olsun. yok knockback'miş yok bilmemneymiş, hala anlayabilmiş değilim rahatsızlığı. tor anroc'ta eyvallah dengesiz ama anlaşılan bazısı sınıfları düz dmg, düz heal'den ibaret sanıyor. o ağlayan enginarlar da bundan ağlıyor, knockback yiyen adam da bundan ağlıyor. bunlar rakamla ölçülemeyen utility olayları ve sınıf dengesini daha iyi ayarlıyor dümdüz "onun dmg'sini şu yaptık bunun dmg'sini şu yaptık" yerine. oyunun verdiği biz izlenim var zaten, bunu beğenen knockback vs'ye bakmadan devam eder. denge olaylarını 4 yılda beceremeyen oyunlar var. insanlar da ağlaya ağlaya oynamaya devam ediyor. ha ayrıca server cap ile insanların bırakması muhtemelen aynı zamana denk geldi, çünkü bir aylık süreyi ucu ucuna kullanıp da bırakmak yerine bırakacak adam zaten o süre dolmadan bırakır. "parasını verdim sömüreyim" gibi bir düşüncenin herkesde olma ihtimali düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 dreagloth said: war headstart 2 ay önce başladı, sen nasıl 2.5 ay oynadın. Kıyaslama yapmak istedim sadece.Zihniyetiniz kurgunuz, kimyanız problemli pvp yapmak isteyen arkadaşların isteğini anlıyorum hatta bende bu düşünce ile WAR aldım ama pvp hayal kırıklığı yaşadım oyuna ısınamadım açdığım charlardaki buglar diğer classlar karşısındaki pasifliğim beni oyundan cabuk soğuttu.Bahsi gecen pvp ile xp sistemi benim oynadığım serverda düzmece sıra gelmez, gelen sırada karşıtarafın ezici çoğunluğu beni bu sistemin dengesiz olduğuna inandırdı. kaç kişi bana sırf pvp yaparak son ranka geldiğini söyleye bilir. pvp mantığından bahsediliyor wow BG SİNDE BİLE DAHA çok insan karşı karşıya geliyor word pvp deniyor ortada tavuklar dolanıyor vs vs.. 10 server açacağına 5 server aç server yoğunluğunu yükset tut oyun kötü olsa bile insanlar birbirinden destek alır gene oynar ama şimdi bomboş serverda oyun güzel olsa ne olur. ben zaten zamanımda bir çok oyuna sabır göstermişim gelişimine katkıda bulunmuşum bir daha sıfırdan neden bunları yaşayayım wow üç sende aldığı bu hali war bir sene içersinde bize sunsa nolur. kimse sana sütün arasında köşe kapmaca oyna demiyor warda duvar arkasından bintürlü büyü yapa biliyorsun bumu mantık. pvp güveniyorsan çıkarsın ogrimara alırsın yanına kendin gibi birkaç kişi gidersin diğer tarafın kalesine. kalan arkadaşlara iyi oyunlar her nerde yaşıyor ve yaşatıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 said: kaç kişi bana sırf pvp yaparak son ranka geldiğini söyleye bilir.Yaklaşık olarak son ranke ulaşmış herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 2U2U said: kaç kişi bana sırf pvp yaparak son ranka geldiğini söyleye bilir. ben söyleyebilirim, keşke bu kadar iddialı konuşmasaydın. world pvp'de tavuk oluyorsan kendi boyuna göre adama önce. world pvp'si sıfır olan oyunu övmesen kendi haline bırakacağım da biliyoruz zaten nedir wow, tm-ss 'world pvp'si heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 :) lvl up kısmından bahsediyorum 2o satır yazıdan iki yeri cımbızlayıp cevap veriyorsunuz 40-40 hangi serverda pvp yapılıyor en fazla 2dir oda belirli zaman aralıklarında zaten son ranka gelmiş arkadaşlarınız açıklamış problemi hadi ben acemisiyim onlardamı... wow pvp oyunu değildir bunu herkez kabul ediyor bende ama ben pvp yapmak istediğimde her zaman bir seceneğim var ama pvp oyunu olan war da malesef durum tam tersi anlatmak istediğim buydu kısaca. AV-WSG-AB-EOS-ARENA-YENİ GELEN BG LER VE SS-WORD PVP BU SECENEKLER KARŞINDA warda günün her saati uygun koşullarda yapılan bir pvp bg veya arenası gösterin olsaydı zaten şuan bu konular burda yazılmazdı. savaşda herşey mübahdır arkadaşlar yakalarsam sabaha kadar düşmanımı keserim ( misaldir hiç yapmadım ) bunun bana cezasını oyundeğil oyuncular vermelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 benden 15 level yuksek adam gelip beni pwnuyorsa nasil vericem cezasini? 5 kisi birlessek nasil vericez? ki onu da gectim, su anda kendinden en az on level dusuk adami kesmeye oyunun musade etmesi gerektigini savunuyorsun. ve war'i buna musade etmedigi icin kotuluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 cımbızlanacak birşey yok, soru sormuşsun cevap verdik. cevaptan çekiniyorsan sormasaydın. ben de son rank'teyim, her son rank'in fikri aynı değilmiş demek ki. wow'da 4 yıllık wsg mi seçenek? seçenek filan yok işte, ne koydular 2005'te hala onu oynatıyorlar. ya da sütun köşe kapmaca arenası, fotm sınıflarla sinir harbi. o ay hangi sınıfı oynuyorsa kalgan ona buff. valla gene çok iddialı konuşuyorsun çünkü cross-server gelene kadar 2,5 saat wsg beklenen, 3 ay av gelmesi beklenen bir oyundu wow. war da kolaya kaçıp aynısını yapacak olursa zaten 7/24 senaryo sıkıntısı olmaz. world pvp filan yok wow'da ve olması için de neden yok, ekmek olmadığından ancak aşırı meraklısı ayda yılda 1-2 kere bir yere saldırır. bu yeni koydukları pvp alanı da halaa gibi bir hafta oynanır bırakılır. önceki world pvp girişimlerini biliyoruz zaten hepsi birbirinden komik, bir hafta dayanmadı hiçbiri. silithus'u filan da gördük. tavuk meselesi aylar önce tartışıldı, hala orda takılıp kalan varmış. düşük tier'lerdeki savaşlar da heryeri etkiliyor, uo'dan kalma ego tatmini isteyene wow'da 'başarı'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 :)benim dediğime geliyorsun çıkarsa, gelirse ,ederse değil bunların zaten olması gerekiyordu adamlar yapmaları gereken şeyleri yenilik gibi çıkarıyor siz faybe beklediğimize değdimi diyeceksiniz.wowda pvp eğlence olarak oyuncularına sunuyor eğlenen zaten eğleniyor tabi isteğe göre bu alanı genişletiyor seçenekler sunuyor wowun iddalı olduyer pve dir ve sonuna kadar kulanabilen bu hakkı kullanıyor. geçmişe mazi derler wow eskilerini açmaya gerek yok elinizde yeni war var WOW ESKİSİ AYARINDA pvp oyunu olarak lanse edilen warda ben kendim lvl 21 kadar doğru düzgün pvp ile xp aldığımı hatırlamıyorum mecburen pve yöneldim e bunun içinde wow bırakılmaz. ewet arkadaşım baktın baş edemicen adam ısrarlı, bir yardım Çağrısına yakın olan herkez gelir guildin varsa ki bu daha kolay Baktın yardım yok kaderine küseceksin saçmalık bu olay tartımaya gerekyok aslında. yakında yeni bir secenek cıkar ganklenen kişi pvp seceneğini kapatır bidaha kesilmez sizde bak gelişiyor pvp dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 saka gibisin zuzu. sorunlu bir cocukluk yasamis adamin teki egosunu tatmin edecek diye ben world pvp yapamiycam yani? bu mudur mantikli olani? neyse, konuyu wow-war tartismasiyla daha fazla darlamayalim, iyice abuklasti zaten olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar