razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ulan kola döktum be, ilk baş bişi yoktu sonradan sapıttı.. hadi salla yenisini alırımda diyemiyorum cunku uretilmio.. g15ti(v1). yeni model çok dandik işimi gormez.. ayrıca açıp yapayım dedim abartısız 50 vida soktum zilyon tane parça ayırdım ve sonra gordum ki tuslar zaten açılmadan çıkıyomuş, ayrıca tuşların arasına giren pislikler veya dokulen her hangi bir şey elektronik kısmına hatta içine bile girmiomuş, dokulen kola da klavyenin altına çıkan deliklerden tahliye edilmiş ben içinden akıo sanmıştım.. temizleyip birleştirmeye de üşendim çıkardım eski f klavyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 oha tarih kokan hareketler. ef klavyeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 tamam bana ver simdi o g15 i ben yapar kullanırım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Laptop'a bira döktüm klavyesi bozuldu :( gittim klavye aldım usp girişli, çalışmadı bozuk çıktı gittim birtane daha aldım Artık laptop'u ekstra usp'ye takılan klavye ile kullanıuorum sonra geçen hafta aldığım klavyeye nestea döktüm hemde 5 dakika sonra laptop ıle sınava gırmem gerekıyordu allahtan o an bozulmadı klavye gırdım sınava ama ertesı gun klavyeyı temızlemem ragmen yapısıyordu tuslar delı gıbı gittim yenı klavye aldım bozuk çıktı :( sonra gittim birtane daha klavye aldım .. şimdi 4. klavyemle mutlu mesut yaşıyoruz. işte bu da benım hıkayem ıstanbuldan katılıyorum yarışmaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 sen git bi banyo yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/551/e8a/cb7/d42/959/a40/4d3/8fb/c45/b84/a6_450xNULL.jpg bu da benim sorunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 onu çözüyolar ya. servisine git versinler bi tane. bi de dell'lerin klavye çok dandik abicim 2 ay kullanıyosun tuşlar çürük diş gibi dökülüyo be. ya da yamuluyo, aşınıyo vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 demir kısmında sorun var ama kaça yaparlar bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ne bilim olm git sor. illa dell teknik servisi de olmak zorunda deil başka tamir eden yerler de var. yan sanayi üretimi aynı klavyeden de satın alıp takabilirsin. (tabi bu son seçenekler garanti olayın bittiyse iidir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 satıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 3 programdır küçük açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 -Deno- said: oha tarih kokan hareketler. ef klavyeah.. türkiyedeki F klavye kullanımı Q ya göre daha fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nocom said: -Deno- said: oha tarih kokan hareketler. ef klavyeah.. türkiyedeki F klavye kullanımı Q ya göre daha fazla :) dayanak? kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 devlet dairelerindeki klavyeleri saymazsak f klavye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 meslek yüksek okullarında bazı bölümlerde (halkla ilşk. büro yönetimi felan gibi) klavye kullanımı dersi var ve f klavye ile öğretiyolar. bi ara benimde başıma gelmişti ama vodka dökmüştüm ben bişiler oldu sadece a ve z çalışmıyodu. taktım f i kullanmıştım güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bizim lisede pc dersleri f klawyeydi sonra bi arkadaş ötekinin kafasına f klawye vurdu çöt dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 q klavye ile vurunca çat diye ses geliyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 c3m said: devlet dairelerindeki klavyeleri saymazsak f klavye yok bizim bölümde (yeditepe vcd) klavyeler f klavye (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kermit said: q klavye ile vurunca çat diye ses geliyo ama o masaya vurunca olmuyo muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 forgiver said: http://forum.paticik.com/thumbnails/551/e8a/cb7/d42/959/a40/4d3/8fb/c45/b84/a6_450xNULL.jpg bu da benim sorunum klawyedeki home,page-up,page-down tuşu nazikçe sökülür. örneğin 7 tuşu sökükse 678in üzeri bantlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 O çotank sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Alt Gr tuşum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aramaya inandım, kaybettim. eski konu uplamışım, hem de garbabjda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar