Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LALALAY AAA BİLİZARD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:
O rada o tezahuratı başlatan grupda ben de vardım

köpekler gibi eğlendik

kıskananlar çatlayabilir

hahayt fahrenayt!!

arkadaşım bildiğin kroluuk yapmışsınız işte, rezil etmisiniz türk mmoprg kominitesini.

ayıp ayıp
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:
O rada o tezahuratı başlatan grupda ben de vardım

köpekler gibi eğlendik

kıskananlar çatlayabilir

hahayt fahrenayt!!

Abi hem saçma sapan bi hareket yapıp bizi dünya mmo arenasında rezil etmişsiniz hem de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Nasıl bi kıroluk nasıl bi aymazlık aklım almıyor =/

Neyse etilerde böyle olaylar olmadı, yeterince elittik. Sonra gittik starbucksa oturduk.
Mesaj tarihi:
MADBOY said:
Para konusuyor arkadaslar, Etiler'de gayet klas bir sekilde ses seda cikarmadan, seviyeli muhabbetler esliginde aldik biz oyunumuzu.
evet ben adamlari aradim siradalarken arka planda trip hop caliyodu ve seviyeli muhabbetlerin ara ara icten kahkahalarla bolunen sessiz gurultusu vardi.
Mesaj tarihi:
of aklima soyle bi sahne geldi

bunlar boyle takim elbiseli papyonlu felan gitmis elde buzlu viski bardaklari, sampanya felan oyle bekliyolar aradan boyle "ahahah kuzum ne kadar sakacisiniz" gibi muhabbettler donuyor

cok elit :/
Mesaj tarihi:
İstanbulda Hala Starbucksdamı oturuluyor.... çok banal

İzmirliler olarak Ek paketimizi aldıktan sonra Gloria jeansa oturup, Hem kahve içtik hemde jeans baktık.. Elit quest muhabbetleri yaptık
Mesaj tarihi:
Bu tavırlar ne böyle . Adamlar ne güzel tezahurat yapmış,bende bi Bilizard diye bağırmak isterdim.Onlar elitinde eliti insanlar. Süper eğlence olmuş wuaaaaaaaaaaaaa.X(

Görsünler Türkler ne kadar eğlenceli insanlar.
  • Yeni Oluştur...