eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 3lü çekselerdi daha komik olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mett-talll-lliikka 93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 BG konseri çıkışında gs tezahuratı (böle mi yazılıodu lan bu) yapan bir milletiz , bu da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 laylaylay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yazık la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 O rada o tezahuratı başlatan grupda ben de vardım köpekler gibi eğlendik kıskananlar çatlayabilir hahayt fahrenayt!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Harbi eğlenmiş adamlar, laf atanları anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Para konusuyor arkadaslar, Etiler'de gayet klas bir sekilde ses seda cikarmadan, seviyeli muhabbetler esliginde aldik biz oyunumuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 BabacumMostors said: O rada o tezahuratı başlatan grupda ben de vardım köpekler gibi eğlendik kıskananlar çatlayabilir hahayt fahrenayt!! arkadaşım bildiğin kroluuk yapmışsınız işte, rezil etmisiniz türk mmoprg kominitesini. ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben olsam ben de yapardim boyle bisey, ama biiiliiiizart diye deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 BabacumMostors said: O rada o tezahuratı başlatan grupda ben de vardım köpekler gibi eğlendik kıskananlar çatlayabilir hahayt fahrenayt!! Abi hem saçma sapan bi hareket yapıp bizi dünya mmo arenasında rezil etmişsiniz hem de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Nasıl bi kıroluk nasıl bi aymazlık aklım almıyor =/ Neyse etilerde böyle olaylar olmadı, yeterince elittik. Sonra gittik starbucksa oturduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 axedice said: Bilizard mı? Bilizard ne abi bilizırd diye okunur o. Off neyse ki ümraniyede kırolarla sıraya girmek yerine etilere gidip elit insanlarla bekledim. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 MADBOY said: Para konusuyor arkadaslar, Etiler'de gayet klas bir sekilde ses seda cikarmadan, seviyeli muhabbetler esliginde aldik biz oyunumuzu.evet ben adamlari aradim siradalarken arka planda trip hop caliyodu ve seviyeli muhabbetlerin ara ara icten kahkahalarla bolunen sessiz gurultusu vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 of aklima soyle bi sahne geldi bunlar boyle takim elbiseli papyonlu felan gitmis elde buzlu viski bardaklari, sampanya felan oyle bekliyolar aradan boyle "ahahah kuzum ne kadar sakacisiniz" gibi muhabbettler donuyor cok elit :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ahaha elitist toplum is-te-mi-yo-ruz! krolar göreve!!!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ghost_boo said: BG konseri çıkışında gs tezahuratı (böle mi yazılıodu lan bu) yapan bir milletiz , bu da olur :D Hehehehe saçmalamakta üstümüze yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 unK said: wow owns brainz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 İstanbulda Hala Starbucksdamı oturuluyor.... çok banal İzmirliler olarak Ek paketimizi aldıktan sonra Gloria jeansa oturup, Hem kahve içtik hemde jeans baktık.. Elit quest muhabbetleri yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bırakın bu entel dantel ayakları yalarım hepinizi entel olsanız gittiğiniz yeri reklam yapmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu tavırlar ne böyle . Adamlar ne güzel tezahurat yapmış,bende bi Bilizard diye bağırmak isterdim.Onlar elitinde eliti insanlar. Süper eğlence olmuş wuaaaaaaaaaaaaa.X( Görsünler Türkler ne kadar eğlenceli insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 eregorn2 said: 3lü çekselerdi daha komik olurdu :D 3 lü çekiyolar zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 video yu izleyemiyorum, linkleyebilirmisiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar