ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Questler çok zevkli ve daha farklı.. Yaparken sıkılmıyorum ve Quest Helper imba bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bu arada soundtrack ın buldum wotlk müziklerinin pm atın verem link. off download varsa asazan durumuna düşüyorum ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 quest helperı yapanların sonu cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 butun postlari okumadaim ama level ipucu bakimindan mage arkadaslara tavsiyem olabilir.. naxxramas in altinda scarlet camplari var (onslaught olmus ibisler) o camplarda 10-15 li moblar duruyor bir arada, frost spec olup, imp. blizzard ve +chill slow veren talenti alip onlari farmlayabilirler. ben 72 de gittim, moblarin levellari 72-73. hep campta yaklasik 12-15k exp aliyosunuz ve 3 dk suruyor bir kamp. 2 saatte 8 bar falan aldim, ki gayet yanimdaki insanlarla konusup yavas oynadim. camp spawnlari cok hizli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 2 saatte 8 bar sanki quest yaparakta alınabilir ama ya, ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Yaklasık 26 - 27 q yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bir leveli 20 bardan hesapladim ama 20 bar miydi ki? 40% falan aldim iste asyagi yukari.. levelimdaki questler genellikle 15-21k arasi exp veriyor, bir queste harcadigim surenin yarisinda (standart git kedi kopek kes questini ele alirsak quest helper destekli 5-7 dk suren) 2 kamp temizliyorum yaklasik 25-30k exp aliyorum ama tabii ki reputation, quest reward ve altindan geri kaliyorum. bunu cok sayida yesil drop ve frostweavele kapatiyorum (ki tailoring kasiyorum :)) sayet 100'e yakin cloth 12 tane yesil toplamisim toplam o 2 saatte. cok bir fark yok aslinda ama aoe farmdan zevk alanlara cazip gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 giant questleri tek kelime ile harikulade cidden.betrayal chaininde cok sinirim bozuldu ama onda bile eglendim.onun harici diger giantlarda gayet hos.quest yapmanin monotonlugundan cok uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Storm Peaks teki questleri yaparken Loga ufak bir göz atmanızı tavsiye ederim, sonu Ulduara kadar uzanıyor. Neredeyse tüm bölgede questlerin temelinde Ulduar var. Zaten temel aynı ulduar ve giant. Icecrown bitmedi hala yap yap yenisi açılıyor kardeşim bu nedir, zaten Mordorun fotokopisi olmuş, lich kingin gözü çıksın muauhauhauhauhuhauha allahtan mavi yapmışlar çok farklı gözükmüş. Hatta STorm da bi questte, mızrakla ejderhaların arkasına atlayıp adamları dövüp aşşa atıyoruz. Icecrownda bombardıman uçağırla bombalama questi var aynı Call Of Duty 4 teki muahuha. @SES evet aynen bahsettiğin kişileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 said: Hatta STorm da bi questte, mızrakla ejderhaların arkasına atlayıp adamları dövüp aşşa atıyoru haha harika o quest ya cidden eski questlere gore kiyaslanirsa cok daha eglenceli yeni questler ozellikle sholazardaki avatar of freya'nin verdigi questin sonu super o titan silahi cidden kralmis katliam yapiyor direk hizli level almak yerine bence questleri sindire sindire yapin :) keyif veriyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bingildak said: butun postlari okumadaim ama level ipucu bakimindan mage arkadaslara tavsiyem olabilir.. naxxramas in altinda scarlet camplari var (onslaught olmus ibisler) o camplarda 10-15 li moblar duruyor bir arada, frost spec olup, imp. blizzard ve +chill slow veren talenti alip onlari farmlayabilirler. ben 72 de gittim, moblarin levellari 72-73. hep campta yaklasik 12-15k exp aliyosunuz ve 3 dk suruyor bir kamp. 2 saatte 8 bar falan aldim, ki gayet yanimdaki insanlarla konusup yavas oynadim. camp spawnlari cok hizli.. aynı yerde kasıyorum bende. tipler gelip bakıyor lan napıon bu herıf dıe. Artı olarak bir tipte benden yeni baslangıc yapacak magelere. Bir adet mage arkadasınız da varsa heavy frost blizzard specleyin. Utgarde Keep'e girip skulla kadar olan butun elemanları aoeleyın ve resetleyin. 5 reset hakkımız var galiba bu sekilde 70-72 lvl icin 2k+ exp gelıyor mob basına ve 100k xp geliyor 15 dakikada fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 eski t6 lari vs verip resto yerine feral gear alma gibi bişey yaptımı blizzard ? pek sanmıyorum ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 var var, kullanım ücreti alıyor ama 1000g, parça başına. http://www.wowhead.com/?npc=25199 Şu NPC ile konuşman gerek. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ilk gün kendimi exploration yapmaya vermeseydim,ki 3 zone kaldı açamadığım,şimdi 77 olucaktım ve uçan binekle title ı alıcaktım,ama herkesden önce o atmosferi görmek,o yaratıkları ve büyük mekanları görmek daha fazla zevk verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Lopeth said: aaaaaaaaaaaaaaa yok yok geyiğine söyledim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Valla güzel olmuş northredn 150 quest yapiyorsan nerdeyse bi bölgede ama hiç anlamıyorsun bile okadar çok yaptığını , zevkli olmuş çok sıkmıyo seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bazı questler aşırı olmuş ama, yani, sayıyı artırmak için questleri bölmüşler gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Yani olabilir , bir kaçı sadece , şuraya git şunla konuş geri gel tarzında ama genede hoş yani , böle level kastığını anlamıyorsun bi bakmışsın yarısı bitmiş fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Quest Hub olayını iyi halletmişler. Çoğu quest aynı yerde veriliyor ve verilen questleri tamamlamak için eşşek gibi zone'un öbür tarafına gitmeye gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 quest sistemi çok şahane, daily ler öldürmüyor insanı sıkıntıdan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Barrens questleri baya guzel, boyle bol bol yaratik kesmeli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 fp ler için bir tane link vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 buyrunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Penthesilea said: Barrens questleri baya guzel, boyle bol bol yaratik kesmeli falan. ahaha barrens cidden güzel :D lvl 80 e kadar orda kasma imkanın olsa keşke xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar