Torondor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 len üstüme gelmeyin :D 16sında bitiyo sınavlar.. sonra ver yansın nihahaha.... harbi elim ayagım titreyecek yakında.. wowwww... wowww..... ihhhh.... wow verin banaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Dworgian said: ben kurdum ama kendime otokontrol install ettim gece gerekli dersimi çalıştıktan sora bakcam (2 ay hemde amaniiin) hocu 2 ay nası dayanacan ba..... :S ben surda 3 günün hesabını yapıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Torondor said: Dworgian said: ben kurdum ama kendime otokontrol install ettim gece gerekli dersimi çalıştıktan sora bakcam (2 ay hemde amaniiin) hocu 2 ay nası dayanacan ba..... :S ben surda 3 günün hesabını yapıorum 2 ay soraki sınav = 5. giriş = terfi = maaş zammı = tek eve çıkış = belki evlilik arifesi seve seve dayanıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Dworgian said: 2 ay soraki sınav = 5. giriş = terfi = maaş zammı = tek eve çıkış = belki evlilik arifesi seve seve dayanıcam :D kalın olanlar 2 ay kastırmama için mantıklı geldide evlenip napıcan :P hoş görürüm ben seni.. 2 hafta sona düşersin oyunun içine hehe...ondan sona yok dk lar droodlardan daha iyi tanklıo yok dklar lockumu kesio falan diye demedi deme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahahahahaa dk da kasarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ya gün içersinde max 5 defamı aynı dungeonı yapabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 1 saatte die biliorum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Evet 1 saatte 5 zindan en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 1 saatte 5 zindan temizlenebiliyormuymuşkine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 1. zindan 14 min de btiomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Dworgian said: 1. zindan 14 min de btiomuş nasıl zindan orası be? dokunduğun ölse 14 minden fazla sürmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 oktayca said: Dworgian said: 1. zindan 14 min de btiomuş nasıl zindan orası be? dokunduğun ölse 14 minden fazla sürmesi lazım yapanların yalancısıyım ama swp gearla fln 14 min "diolar" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 aldım oyun aksam kurucam ev ekacta gidersem artık hastayım bide ama bakalım ark 63 dk ya dalmıs 63 pala dk kesmiş bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 millet yakında başlar dk ya nerf gelsin diye sızlanmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dk oynamayı bilirsen ağlatır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 3DK (60lvl) 1 mage (60lvl)1 rogue (62lvl) BF temizledik 40dk sürmedi. Healer yok dikkatinizi çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Level 65 hunter solo yaptım dün gece BF'yi. Ama kardeşim gorilde fazla imba olmuş be. Kesin nerf yer bu meret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 http://www.worldofathene.com/records.php lol tagging metoduyla 79 yapmış 13 saatte ve ban yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Phlox said: http://www.worldofathene.com/records.php lol tagging metoduyla 79 yapmış 13 saatte ve ban yemiş. what is mob tagging? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 herhangi bir mob a , bu durumda yuksek lvl mob a bir vurus yapiyorsun, ama hit etmek zorunda, sonra yanindaki grupdisi arkadaslarin kesiyor onu,cilgin xp aliyorsun, mob un lvl i cok yuksek oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Tagging neden yasak ki sonuçta adam ilk vuruşu yapıyor ve mob ise sonuçta ölüyor yani mantıken hatalı birşeyyok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Uthgarde Keepte dpse inanın , taktik bilmeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 oh athene banlanmış içimin yağları eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 önceden de banlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 kaçıncıya banlandı sayısı belli değil. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar