Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 #showtooltip /stopcasting /cast [target=mouseover,exists][] X X: Spell Name Extra birşey kullanmaya gerek yok bana göre. Raid framein ne bilmiyorum ama grid kullanıp iyi şekilde yapılandırırsan bu makro işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 soyle bisi gördümde UI si hoş olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 oha ya bu ne. bırak 25 men i swp yi ben bombos bolgede su ui ile oyuna girmeye çalışsam wowerror werir. ayrıca bu bossta o uzun ağaçlar warmıydı ya bossun etrafında. yani okdr kotu bi sistemde oynuorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Harbiden harika UI. Tam Japon ANime işte... Adamlar Japon abi... En baba makineyi 3 günde evinde üretir zaten. O yüzden senin wowerror felan bile demene gerek yok lolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Baalzebub said: mini map icin kullandıgın addon ney acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sexymap http://www.wowace.com/projects/sexymap/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Gelmiş geçmiş en süper arayüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 neye göre süper adam boss u zor görüyo o ekranda xD japon değilmi işte hertaraftan anime fışkırcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Armut gibi ortada boss afedersin. Nereye zor görüyo... Kedi ciğer pişs üçlemesine girddiniz hemen. Göz var nizam var la XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 iğrenç interface. çok karmaşık, gereksiz bi ton sırf güzel görünsün diye hiç bir kullanışı olmayan zımbırtı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Valla o ss wowdan değil bence:D.Bu tarz interfacelerı sevmiyorum sade hali en güzeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 scorch said: soyle bisi gördümde UI si hoş olmuş :D Böle saçma bi ui ilk defa görüorum =) abaw hayatta oynayamam ben böyle bi UI ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 En süper UI derken saçmalığına ve karışıklığına vurgu yapmıştım ben de :) Ama o skill, character ikonları süper, kabul edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Unitframe addonu tavsiyesine ihtiyacım var. Aradıgım; * Sade olmalı * Kendim ayar cekebilmeliyim * Focus frame calısmalı Aramadıgım; * Ag_Unitframes * Xpearl En son sunu gordum diger baslıkta cok hosuma gitti. http://gwai.org/Images/PTR/WoWScrnShot_022609_194828.jpg Birsürü de farklı layout calısması var. http://www.wowinterface.com/downloads/search.php?search=ouf&title&author&page=1&so=desc&sb=hits Ama bu layoutlar hicbi sekilde editlenemiyor. Yani kurdugumuz sekilde kullanmak zorundayız. E bunları kendi kafamdaki gorunume uyduramadıktan sonra bi anlamı da kalmıyor isin. şu var mesela süper, büyük ihtimalle aynı addonun farklı bir layoutu ama bulamadım henuz. tabi editlenmiyosa yine bi ise yaramayacak. http://i2.photobucket.com/albums/y33/rcdyer/1-3.jpg Unitframeleri buna benzer sekillere sokabilecegim var mı bildiginiz addon? Aslında Ag cok iyi goruyor isimi, tam aradıgım seyin karsılıgı, cok uzun suredir de kullanıyorum. Ama son zamanlarda hic update edilmedi, bolca hata var su anda ve focus frame calısmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Hazır UIleri görebileceğim ve beğendiğimi çekebileceğim, insanların yaptıklarını paylaştıkları bir site vs. var mı? Mesela wowinterfacete oufla ilgili dünya kadar plugin var, buna benzer topluca herşeyiyle bitmiş ui'leri bulabileceğim bir link arıyorum. Kendim uğraşıyorum da birşeye benzemiyorlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 http://www.wowinterface.com/downloads/index.php?cid=28 bu var her kategoride ayrı tarz hazır UI var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Toggie'nin verdiği linkteki UI'ler istediğim sonucu vermeyince yine kendim birşeyler yapayım dedim. Baya da güzel oldu bu sefer ama; -Unit frameleri basite indirgeyebileceğim (yukarıdaki oUF güzel ama editleyebilmek istiyorum, göz seviyemden aşağıda kalıyor, total hp'yi göremiyorum vs.) bir addon lazım. Ag_UF'da da focus target vs. çalışmıyor, xperl'i de sevmiyorum. -Bir de chat panelini olduğu gibi değiştirebilmek istiyorum, yeni UI'mle pek de hoş durmuyor. Şu an böyle işte, raidde recount daralıp omen açılıyor yanında, bir de bagleri sol tarafa chat panelinin üstüne aldım bunu çektikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ben de fikirlerimi söyleyeyim arayüzünle ilgili. :) Sol üstteki frameleri istediğin yere taşımak o kadar zor değil aslında. oUF için hangi şablonu kullanıyorsan ona ait klasördeki .lua dosyasını açman ve "posX" "posY" satırlarını dilediğin gibi değiştirmen yeterli. Chat paneli için Prat kullanabilirsin, bir an önce yandaki tuşlardan kurtulman gerek :D Zevk meselesi tabi ki ama Recount'ın o kadar geniş olmasını sevmiyorum ben. Başlıktaki rengi de kırmızıdan başka seç bence, genel tasarıma pek gitmemiş. Unit Frames'i göremiyoruz tam olarak ama azıcık beliren kısmı güzel duruyor. Bence basit ve sade olmuş genel olarak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ben de soyle bisey yaptım en son. cok da guzel olmadı ama fena da değil. benim icin en zor olan grid'i koyacak yer bulmak. burda gorunmuyo ama castbar'ın tam uzerine denk geliyo. bu sekilde hem targetıma kolay erisiyorum, hem de kısayollara hakim oluyorum mouse ile. belki combatlog'u chat'in icine geri koyup recountu da saga kaydırarak acacagım bosluga koyarım daha sonra. fubar yerine sldatatext kullanmak istedim ama calendarı her loginde kaybettigi icin vazgectim fubar'a döndüm. action barlarda da en cok kullandıgım 5 spelli büyük iconlarla tam castbarın altına koydum. http://img24.imageshack.us/img24/4254/wowscrnshot030109170131.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Pek bir değişiklik yok aslında, 1-2 ufak tefek düzeltme yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi skilleri nasıl sıgdırıosunuz siz yav. ben 6 action barı ful dolduruodum nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ne ki classin ? ne var bi de o kadar lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 shaman :) ben her skilin elimin altında olmasını seviyorum tüm totemler vardır mesela action barlarda totem addonlarına hiç alışamadım. + tüm skiller en az 3 4 ayrı mount. ne bileyim anca 6 bar yetiodu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://img228.imageshack.us/img228/2286/53988731.jpg karakteri satmadan çektiydim o recountun yeri falan değişio raidde vs. ama genel olarak böleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar