raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bir addon tanıtayım bende. en yararlılarından biri. mevcut calısan addonların cpu/sec mem/sec istatistiklerini gosterıyor. questhelperın ne kadar hayvanı resource bagımlısı oldugunuda buradan gorebılırsınız.. yani fps sorunlarınız varsa addon kaynaklı olup olmadıgını anlamak mumkun 2. super bir ozelligi ise unloaded addonları menuden secerek /console reloadui ile load etmenız mumkun.. bu noktada ben uiframe olarak pitbull kullanıyorum ve kaynak tuketımı yuksek. varmı onerecegınız alternatif. xperl degil lutfen kullandım uzun bır sure ve bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ag_unitframes var tavsiye edebilecegim memory yemeyen ama cok guzel olmasına ragmen hala hatalı. set focus yapamıyosun en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben tbcden sonra 70leyip bırakmıştım bu oyunu geçenlerde geri döndüm ama "set focus" un olayı nedir hala anlamadım unit framelerde de set focus kısmını disable falan ettim bu ne be diyerekte :) hazır lafı geçmişken öretseniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 focus tbc sırasında da vardı diye hatırlıyorum. focsa aldıgın targetın hp barı kenara geliyor, kilitleniyor yani. sonra sen baska targetlara gecsende o duruyo orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sandığımdan farklı bişey değilmiş çok bi kaybım olmamış =) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 toggie said: ag_unitframes var tavsiye edebilecegim memory yemeyen ama cok guzel olmasına ragmen hala hatalı. set focus yapamıyosun en basitinden. onuda kullandım ama problemler yuzunden bırakmıstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 aguf ta vardı setfocus, tbc boyunca kullandım ben. şimdi xperl kullanıyorum daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Affli. Lock oynuyorum. Önereceğiniz adonlar nelerdir. Necrosis kullandım fakat target seçince yüksek tonda bir gülme var, Onu kapatınca da extra dan proclayan sb uyarısını duyamıyorum. Dotlarımı takip etmek için X-pearl i debuff kısmını büyütüyorum targetimde. Sizin fikirlerini nelerdir. Ekran görüntüsü ile bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Shaman oynuyorum ve şöyle totemlerim için güzel bir ui istiyorum, hotkeylerini oradan veriyim, diğerleriyle karışmasınlar istiyorum. Bunu tabii bartenderle falan yapabilirim ama özel birşeyler var mıdır? Ayrıca shaman oynayanların, klasik healer addonları hariç kullandıkları neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 totem için flo totem bar oneririm. direk alttaki barın ustune bitane totem barı koyuyo. nerdeyse yer kaplamıo hiç. hotkeyde koyabiliosun. shaman friend bu addonda water/lightning/earth shield ve bide weapon buff bittiğinde uyarı yazısı yazıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 otomatik water shield atan istiyorum ben. su yeni talentle surekli consume etmesi ve durmadan shield atmak baydı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bana alışkanlık oldu artık shield spamlamak. her bos anımda shield atıorm. wotlkdan once her atısta mana weriodu ordan alıskanlık kalmıs. simdi duzelttiler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bende de oldu da artık kurtulmak istiyorum o iskenceden. aslında cok zor bir addon değil de anlamam ki addon yazmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 toggie said: bende de oldu da artık kurtulmak istiyorum o iskenceden. aslında cok zor bir addon değil de anlamam ki addon yazmaktan. Makroman le denenebilir bence her 1 dakikada spam açıp rahatlıkla yapabilirsin onu addona gerek yok gibime gelior. Deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 nasıl yapılır peki? makroman falan bilmiyorum ben pek hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Arkadaslar bu questhelper sacmaladi ekranda quest aciklamalari kayboldu map te gosteriyor sildim tekrar son surumunu cektim ama nafile:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 vimpir said: Arkadaslar bu questhelper sacmaladi ekranda quest aciklamalari kayboldu map te gosteriyor sildim tekrar son surumunu cektim ama nafile:( Aynen bende de böle bi sorun var. Ayrıca sadece qhelper ve gatherer açıkken Anub'da zorlanıyor pc. Qhelper bu aralar patlıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 wtf klasorundeki addonla iliskili dosyaları da silmeniz lazım, tekrar yukleyince ancak bu sekilde duzelir tracker kısmı. qh'nin menusu cok igrenc ayrıca, hicbiseyin ayarını yapamadım ben yapmak istedigim. ilk yukledigim hali ile kullanıyorum. pc'yi kastırması da cok normal, hayvan gibi data saklıyo ve dogal olarak cok memory goturuyo. isiniz olmadıgı zaman kapatıcaksınız. addonun bu aralar patlaması gibi bi durum yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 vimpir said: Arkadaslar bu questhelper sacmaladi ekranda quest aciklamalari kayboldu map te gosteriyor sildim tekrar son surumunu cektim ama nafile:( Yarı şeffaf bi eksi butonu vardır o quest açıklamalarının olduğu yerde, ona basmışsındır büyük ihtimalle, quest açıklamalarını gizliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 toggie said: otomatik water shield atan istiyorum ben. su yeni talentle surekli consume etmesi ve durmadan shield atmak baydı beni. Evet water shield işi bayık da, ben şöyle bir şey yaptım, water shield 2'de klavyede, stormstrike + shock vuruyorum sonra kaç chargeı kalmış olursa olsun watershield cast ediyorum, zaten shaman cd'li çalışan bir class. (enhance için söylüyorum bunu) O yüzden rotasyonda problem de olmuyor. Diğer speclerde de sanırım bir if makrosu işi görür. Tabii onu yapacak adam lazım. Atıyorum elementaller için lb spamlarken watershield yoksa watershield atar sonra devam. Flo tam aradığım şey bu arada, her yerim totem olmuştu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 toggie said: isiniz olmadıgı zaman kapatıcaksınız. addonun bu aralar patlaması gibi bi durum yok yani. Eywallah canım. (dikkat aşırı samimiyet içerir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 quest helper saçmalıyorsa Carbonite Quest kullanın ben onu kullanıyorum quest helperdan çok daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 deadwoll said: Diğer speclerde de sanırım bir if makrosu işi görür. Tabii onu yapacak adam lazım. Atıyorum elementaller için lb spamlarken watershield yoksa watershield atar sonra devam. Malesef artık buffları kontrol eden bir macro yapılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 buffları kontrol etmesine gerek yok aslında dedigi makro ile yapabilirim. mesela riptide'ın arkasında koyarım water shield'ı. zaten riptide cd'si olan ve surekli spamlanan bir spell olmadıgından isimi bu sekilde cok guzel gorebilirir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bah said: quest helper saçmalıyorsa Carbonite Quest kullanın ben onu kullanıyorum quest helperdan çok daha iyi bencebiraz ornek verirmisin herkezin kullandigi bir eklenti diye biliyorum quest helperi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar