Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 LAfont addonu baya guzel bi addon ve kolay. Kurduktan sonra isterseniz http://www.1001freefonts.com adresinden herhangi bi fontu secip lafont folderı altındaki font dosyasını fontold yapıp yeni fontunuzu font ismi lie kaydettiginizde yeni fontunuzu kullanabiliyorsunuz. Orjinal fontu saklamakta her zaman fayda vardir diye fontold yaptık adını eger istemez iseniz silebilirsiniz elbette. Ben mesela bu fontu sevdim onu yukledim http://www.1001freefonts.com/Junegull.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Torondor said: http://www.wowuigallery.com/topic/dicate-ui bide su dicate ui nerden bulurum :S çok hoşuma gitti üşeniyorum yapmaya :D nerden indirdin acaba bende denemek istiyorum bu ui'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 UI düzenliyodum bugün .. buff frame im çok açıkta kaldı- eskiden satrina buff frames vardı ama update edilmemiş aylardır, bi alternatifi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 S-H said: Torondor said: http://www.wowuigallery.com/topic/dicate-ui bide su dicate ui nerden bulurum :S çok hoşuma gitti üşeniyorum yapmaya :D nerden indirdin acaba bende denemek istiyorum bu ui'yi bi yerden indirmedim.. kastım kendim yaptım 2-3 saatimi aldı ama başardım... 1 hafta sonra ekran kartım yandı eski notebook'a döndüm addon kaldırmadığı için blizz ui ftw.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 pekaziz said: Tank olarak oynayanlar veya aggro durumunu nameplatelerde kolayca görmek isteyenler için güzel bir cael modifikasyonu var. http://www.mediafire.com/?mtz32jg2tni abi + rep.. Süper bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Hiç ümidim yok ama sorayım yine de. PvP'de target dışındaki diğer enemy'lerin castbarını gösteren nameplate var mıdır ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Blizzardın arena frameleri yapıyor o işi. Ama yeri falan çok kullanışsız, move anythingle falan da verim alamadım bir türlü. Şöyle dilediğimizce sağa sola çekebilsek onu gladius bile kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Nameplate addonu lazım arena frame işimi görmüyor ki. Hani targetın üzerinde healthbarı gösteren zımbırtı var ya opsiyonel açıp kapayabildiğin. İşte mesela target veya focusum olmayan 3. adamın cast ederken castbarının üzerinde çıkmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Kral olurmuş o. Varsa söyleyin devrim gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Wispy said: Nameplate addonu lazım arena frame işimi görmüyor ki. Hani targetın üzerinde healthbarı gösteren zımbırtı var ya opsiyonel açıp kapayabildiğin. İşte mesela target veya focusum olmayan 3. adamın cast ederken castbarının üzerinde çıkmasını istiyorum. Addon senin yerine de silence falan atsın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Hı keşke öyle bişey olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Gangren said: Wispy said: Nameplate addonu lazım arena frame işimi görmüyor ki. Hani targetın üzerinde healthbarı gösteren zımbırtı var ya opsiyonel açıp kapayabildiğin. İşte mesela target veya focusum olmayan 3. adamın cast ederken castbarının üzerinde çıkmasını istiyorum. Addon senin yerine de silence falan atsın mı? Her cast'a silence gömülmez CENGİİİİİİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 DBM yuklu ama bi turlu ZGde thekal ve iki yandaşının HPlerini göstertemedim. Baska addonlar yuklu falan diyemi acaba? Shadowed unit Frame yuklu onu kapatsam bi işe yarar mı acaba? V tusu ile sevmiyorum ust uste oluyorlar takip edemiyorum hangisi %kaç kaldı cast ediyormu heal falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Hahah uzun zamandır gitmiyordum kesemiyorum diye demin bi gittim biraz gear takviyesi yapmıştım tank gearına baya abartı olmuş. hello dedim kestim çıktım. Mount düşmedi ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tidy plates yapmıo muydu onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://img402.imageshack.us/img402/5214/wowscrnshot011510142500.jpg şu ss deki addonları söyleyebilir misiniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bir tek spartanui yi biliyorum ordakilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 cungu said: http://img402.imageshack.us/img402/5214/wowscrnshot011510142500.jpg şu ss deki addonları söyleyebilir misiniz lütfen. Shadowed Unitframes spartanui recount milks scrolling combat text icehud Buff ikonlarını tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Clavius xunnu öttürmüş SSde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Lan cooldownsız kiting çalışıyordum, nereye alıyor beni o adam, 10 saniyesi var sümüklünün. ps: EGO RAAAAGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Swap like a korean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Wisp ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 icehud kafayı yemiş patchle,update ettim fln ama hala barların şeklini değiştiremiyorm fikri olan? edit: bar settingsteki ayar kısımları gri değiştirilmiyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Wispy said: Swap like a korean ahahauuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 eepanels i bulamiyorum hicbiyerde varmi linki verebileceginiz? yada benzeri bi addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar