pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Hmm o 4 fontu da ayarladıysan dmg fontunun da değişmesi lazım :S http://www.wowinterface.com/downloads/info13981-NeavUI.html Buradaki arayüzü indirip font klasörünü sadece kopyalayıp dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Oldu mesela bunda. Ama benim seçtiğim font biraz köşeli ilginç bişey felandı ondan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 HUGE NUMBERS fontuna koyduğum şey chatte de gözüküyor ya :S ALlahümme. Chat penceresi ile HUGe numbersın ne gibi bir ilişkisi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Çok ilginç ya. Huge numbers ve numbersı değiştirince chatteki yazılar ve logindeki mailde değişiyor ve okunamaz hale geliyor haliyle. Du bakalım senden gelen cevaba göre değerlendiriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Fontlar wowda su sekilde dir, eger değistirmek istiyorsan fontu, once bir Fonts klasoru yarat ve direk world of warcraft klasorunun icine yapıstır , ya da world of warcraft icinde ki data klasorune , onun icine de koyacagın fontları asagıdaki gibi isimlendirmen gerek.Neav uı de ki expresway free yi kullanmak istiyorsan ,4 kere kopyala Expresway free yi sonra tek tek isimlendir asagıda yazıldıgı sekilde.Yapıştır fonts un icine yapıştır world of warcraft klasorune.tabi bir kısmını expresway da yapabilirsin baska kısmını baska font yapabilirsin sana kalmış ama font isimleri asagıdaki gibi olmalı. fontlar ve acıklamaları. FRIZQT__.ttf -ana UI fontu: NPCs adları ; bufflar , falan filan ARIALN.ttf - normal oyun numaraları fontu skurri.ttf -Buyuk numaralar fontu MORPHEUS.ttf - Mail, quest log fontudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Quocum bunların hepsini yaptım zaten ama benim kullandığım kalın font chatede yansıyor çok saçma bir şekilde. Neyse. Ben gene mik's e döndüm sağolun yardımlarınız için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Nasıl chate yansiyor onu anlamadım,chattte fontlar mı buyuor ?ne yapiyor ? sende herhangi bir chat fontu değistiren chat addonu mu var ? eger bu yukarıda denilen seyleri yaptı isen , ve herhangi bir chat addonu veya font addon veya chat font addonu yoksa kesinlikle olası lazım, olmamasına imkan yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 addon pack i tavsiye edebilcek war mi.. kendi addonlarım cok tuketiyo bilgisayarı bi yandan healing ve dps icin kullanıslı bi yandan da cok bilgisayarı tuketmiycek bi addon pack arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://www.vranx.com/compilations.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 cok saol super siteymis =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mutlaka sık kullanılanlara ekleyin bu siteyi, çok güzel addonlar tanıtılıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Alza bir önceki arayüzünü yayımlamış: http://www.filefront.com/15411233/UI.zip/ Son arayüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ya bir tane trick addonu vardı rogueler için bilen varmı ekranda trick atıcağın insanları koyuyorsun küçük kutucuk şeklinde kolaylık oluyor kullanan oldumu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Poff. Raid framelere hot göstergelerini bir türlü ekleyemedim. Millet kodlamaları farklı yaptığı için biri ötekini tutmuyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mounta bak k1nq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Quo-Vadis? said: Nasıl chate yansiyor onu anlamadım,chattte fontlar mı buyuor ?ne yapiyor ? sende herhangi bir chat fontu değistiren chat addonu mu var ? eger bu yukarıda denilen seyleri yaptı isen , ve herhangi bir chat addonu veya font addon veya chat font addonu yoksa kesinlikle olası lazım, olmamasına imkan yok . Evet chatin fontlarıda o fonta dnüyor. Yanlış bişey yapmıyorum. Chat addonu için sadece Elephant var, oda chatlog tutmak için. Neyse, http://www.wowinterface.com/downloads/info11624-BodasBlackBoxUI..html var hoşuma gitti. Bunu kullanayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 allah allah ilginç yaw . al benimkini kullan :) http://www.wowinterface.com/downloads/info15480-NeoClassic1680x1050.html gerci bu biraz daha klasik yerleşimli.Yeni versiyonu upload edecem bir ara haylazlıgım gecerse.Bayadır update yapmamışım,yaparım bir ara asagıda cift mesaj gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Selam, UI'n çok harika gözüküyor. Yeni bir UI arayışına girdim ancak laptop en fazla 1360x768 destekliyor. http://www.wowinterface.com/downloads/info13048-SidsUIv3.4-1360x768ws.html tarzı bişey arıyorum güzel sade, seninki gibi. Ancak Sid i kuramadım denilenleri yapmama rağmen profil yüklememe rağmen bütün UIler ortada kalmaya devam ediyor. Bunun gibi bu çözünürlüğü destekleyen öneriniz sade bir UI var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 kendi local copyde bir cok resolution desteklesin dye calısmalar yapiyorum ama :) , bugunlerde fazla zamanın yok o yuzden yavas gidiyor. http://www.tukui.org/ ama sunu dene istersen. sanırım destekliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sağol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yeni karakter açtım, UImden de sıkılmıştım hazırları deneyeyim dedim. Neav'ınkini çok beğendim, basit ve kompakt geldi kurdum ama mik's scrolling battle text'te almanca çıkıyo yazılar, ausweichen dodge demekmiş mesela onu öğrendim :) nası değiştiricez ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 msbt'nin ingilizcesini indir, sendekiyle değiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 stimpak said: Yeni karakter açtım, UImden de sıkılmıştım hazırları deneyeyim dedim. Neav'ınkini çok beğendim, basit ve kompakt geldi kurdum ama mik's scrolling battle text'te almanca çıkıyo yazılar, ausweichen dodge demekmiş mesela onu öğrendim :) nası değiştiricez ki bunu? Ayarlara girip Events kısmına bakarsan Almanca olarak görünen şeylerin İngilizce karşılıkları da var. Kolayca çevirirsin, zaten 10-15 tane var değiştirmen gereken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar