Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Fontlar wowda su sekilde dir, eger değistirmek istiyorsan fontu, once bir Fonts klasoru yarat ve direk world of warcraft klasorunun icine yapıstır , ya da world of warcraft icinde ki data klasorune ,
onun icine de koyacagın fontları asagıdaki gibi isimlendirmen gerek.Neav uı de ki expresway free yi kullanmak istiyorsan ,4 kere kopyala Expresway free yi sonra tek tek isimlendir asagıda yazıldıgı sekilde.Yapıştır fonts un icine yapıştır world of warcraft klasorune.tabi bir kısmını expresway da yapabilirsin baska kısmını baska font yapabilirsin sana kalmış ama font isimleri asagıdaki gibi olmalı.

fontlar ve acıklamaları.

FRIZQT__.ttf -ana UI fontu: NPCs adları ; bufflar , falan filan
ARIALN.ttf - normal oyun numaraları fontu
skurri.ttf -Buyuk numaralar fontu
MORPHEUS.ttf - Mail, quest log fontudur
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis? said:

Nasıl chate yansiyor onu anlamadım,chattte fontlar mı buyuor ?ne yapiyor ? sende herhangi bir chat fontu değistiren chat addonu mu var ? eger bu yukarıda denilen seyleri yaptı isen , ve herhangi bir chat addonu veya font addon veya chat font addonu yoksa kesinlikle olası lazım, olmamasına imkan yok .

Evet chatin fontlarıda o fonta dnüyor. Yanlış bişey yapmıyorum. Chat addonu için sadece Elephant var, oda chatlog tutmak için. Neyse, http://www.wowinterface.com/downloads/info11624-BodasBlackBoxUI..html var hoşuma gitti. Bunu kullanayım diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, UI'n çok harika gözüküyor. Yeni bir UI arayışına girdim ancak laptop en fazla 1360x768 destekliyor. http://www.wowinterface.com/downloads/info13048-SidsUIv3.4-1360x768ws.html tarzı bişey arıyorum güzel sade, seninki gibi. Ancak Sid i kuramadım denilenleri yapmama rağmen profil yüklememe rağmen bütün UIler ortada kalmaya devam ediyor. Bunun gibi bu çözünürlüğü destekleyen öneriniz sade bir UI var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

Yeni karakter açtım, UImden de sıkılmıştım hazırları deneyeyim dedim.

Neav'ınkini çok beğendim, basit ve kompakt geldi kurdum ama mik's scrolling battle text'te almanca çıkıyo yazılar, ausweichen dodge demekmiş mesela onu öğrendim :)

nası değiştiricez ki bunu?

Ayarlara girip Events kısmına bakarsan Almanca olarak görünen şeylerin İngilizce karşılıkları da var. Kolayca çevirirsin, zaten 10-15 tane var değiştirmen gereken. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...