Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kullanımı basit. Üye oluyorsun parasız daha sonra curse clientı çekiyorsun ve çalıştırıyorsun. O directory scan yapıp sendeki kurulu addonları buluyor ama daha iyisi sen bi yere not et sonra addonlarını sil ve hepsini curse client ile tekrar kur. Bundan sonra herhangi kurdugun bir addonda update varsa sen clientı calıstırdıgında (oyun içi değil normal windows programı) o direkman update varmı check yapıyor. Ayrıca uninstall ederken falan bi addonu onun kalıntılarını ayarlarını falan siliyor. Ve elbette kendi search addon kısmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Muhteşem bir program, eğer authenticator kullanıyorsanız kesinlikle kurmanız gereken bir program. Şimdiye kadar bir şikayet okumadım hakkında ama genede %100 güvenmek çok doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Onu birine vermediğiniz sürece hacklenemezsiniz. Ancak adam sizin sifreleri insta görecek ve sizden hemen sonra yani 40 saniye içinde login olup bişiler yapabilirse riskli ki bu durumda hemen relog olup değişen sifrenizle girdinizmi sorun olmaz. Ama TRdeki latency bile adama hack şansı tanımaz insta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 authenticatorda bi kere kullanabiliyosun zaten şifreyi başında olsa bile o intervalin adam sen yazmayı bitirmeden son rakamı tahmin edemez üstüne sen entera bastıgın anda zaten girmiş oluyosun o şifre de geçersiz oluyo %0.00001 şansla anca hacklenebilirsin o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Cooldownlarımın bittiğini gösteren addon vardı ekranın ortasında CD ın iconunu kocaman gösteren. Adını bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ghostpulse olması lazım onun. Bana da bi addon lazım ama ne addon anlatamam. Misal Shadowbolt spamliyorum ve haste zart zurt yüzünden haliyle ekrandaki cast bara göre baya farklı oluyor sonraki SByi caste başlama sürem. Bana gereken bir spelli cast ederken bir sonrakine başlama zamanımı gözteren bir addon. Sadece bunu göstersin yeter ve sadece shadowbolt için göstersin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 quartz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 @Absolut latency yüzünden olan gecikmeyi de göstersin diyosun sanırım, quartz'da var öyle bi özellik ama ben quartzı hiç sevemedim nedense. AzCastBar kullanıyorum, buffların yerini focus / target / player /pet vs. hepsinin cast barının yerini tipini vs. ayarlayabiliyorsun, ayarlardan da latency hedesini aktifleştirip gecikmeyi görebiliyosun castbarda. AzCastBar tavsiye ederim, config arayüzü falan da quartza göre daha bi derli toplu geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bana sadece cast barı modifiye etsin yeter diger ayarlarıma dokanmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 onu da yapar, sadece player castbar'ı enable edersin :) ben memnunum kendisinden fazlasıyla. Bufflarımı sola aldım, derli toplu duruyolar artık. Cast ederken de gecikme yok mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tricks of the Trade için bir macro lazım. Mantık basit targetımdaki mobun targetına gecicek sonra ToT basıcak sonra gene eski targetıma gelicek. Kendim uydurmam gerekirse bu olabilir belki ama moblara assistoluyormu emin değilim. Aslında F tuşuna batırma yapılıyormu mesela macro ile o zaman cok dahakolay olur. /assist /cast Tricks of the Trade /assist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 said: /cast [target=targettarget, help] Tricks of the Trade olması lazım, şu anda deneyemiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Peki bunu yaptığımda geri mobu targetlıyor degil mi? stimpak said: said: /cast [target=targettarget, help] Tricks of the Trade olması lazım, şu anda deneyemiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o anki targetını bile değiştirmez abso merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Biz dün çok az deneyebildik serverda felaket bir takılma vardı. Ms yok ama skillere doğru düzgün basamıyorduk bile. Sağolsun Burning Legion... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Öğlen sorun yoktu ama biz de akşam lag yüzünden Festergut'ı kesip bıraktık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Powerline Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Wow standart fontlarından sıkıldım ve yeni font arayışındayım. Sizlerin tavsiye edebileceğiniz fontlar var mı? Nereden edinebiliriz? Birçok font bulunuyor internetten ama Türkçe destekli bulmak bazen büyük problem oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ben bunu kullanıyorum. http://www.wowinterface.com/downloads/info9732-NiceDamagefont.html Nice damage.üstelik içerisinde 8 adet fon'ta bulunuyor. Ha ben onları da beğenmedim diyorsan. http://www.dafont.com/ adresinden kendine güzel gelen fontu indirebilirsin. :) Buradan indirdiğin fontu nice damage içerisinde bulunan fontun yerine alıp değiştirebilirsin. Fontları nasıl değiştireceğini Nice Damage klasörü içerisinde bulunan bir notepad'de belirtmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 clearfont2 kullanıyorum ben, ama clearfont2 kaldırılmış çoğu siteden, clearfont3 çıkmış ama o da çalışmıyormuş sanırım wowmatrix diye bi sitede buldum yalnızca, o da pek güvenilir gelmedi açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Expressway Free, en rahat okunan ve hoş görünen font bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Az kaldı, 1-2 saate bu arayüzü elde ediyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 of almanca wow cok komik =)) Fauldarm ya eauhueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şu enrage time filan olduğu arayüzü nasıl bu hale getirebilirim dbm'de default olarak var mı bu birde şu bufflar için hangi addon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 DBM çok hoş duruyor, bu hale nasıl getiririz bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar