Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Kullanımı basit. Üye oluyorsun parasız daha sonra curse clientı çekiyorsun ve çalıştırıyorsun. O directory scan yapıp sendeki kurulu addonları buluyor ama daha iyisi sen bi yere not et sonra addonlarını sil ve hepsini curse client ile tekrar kur. Bundan sonra herhangi kurdugun bir addonda update varsa sen clientı calıstırdıgında (oyun içi değil normal windows programı) o direkman update varmı check yapıyor. Ayrıca uninstall ederken falan bi addonu onun kalıntılarını ayarlarını falan siliyor. Ve elbette kendi search addon kısmı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu birine vermediğiniz sürece hacklenemezsiniz. Ancak adam sizin sifreleri insta görecek ve sizden hemen sonra yani 40 saniye içinde login olup bişiler yapabilirse riskli ki bu durumda hemen relog olup değişen sifrenizle girdinizmi sorun olmaz. Ama TRdeki latency bile adama hack şansı tanımaz insta :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ghostpulse olması lazım onun.

Bana da bi addon lazım ama ne addon anlatamam. Misal Shadowbolt spamliyorum ve haste zart zurt yüzünden haliyle ekrandaki cast bara göre baya farklı oluyor sonraki SByi caste başlama sürem. Bana gereken bir spelli cast ederken bir sonrakine başlama zamanımı gözteren bir addon. Sadece bunu göstersin yeter ve sadece shadowbolt için göstersin yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

@Absolut

latency yüzünden olan gecikmeyi de göstersin diyosun sanırım, quartz'da var öyle bi özellik ama ben quartzı hiç sevemedim nedense.

AzCastBar kullanıyorum, buffların yerini focus / target / player /pet vs. hepsinin cast barının yerini tipini vs. ayarlayabiliyorsun, ayarlardan da latency hedesini aktifleştirip gecikmeyi görebiliyosun castbarda.

AzCastBar

tavsiye ederim, config arayüzü falan da quartza göre daha bi derli toplu geldi bana
Sosyal ağlarda paylaş

Tricks of the Trade için bir macro lazım. Mantık basit targetımdaki mobun targetına gecicek sonra ToT basıcak sonra gene eski targetıma gelicek.
Kendim uydurmam gerekirse bu olabilir belki ama moblara assistoluyormu emin değilim. Aslında F tuşuna batırma yapılıyormu mesela macro ile o zaman cok dahakolay olur.

/assist
/cast Tricks of the Trade
/assist
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu kullanıyorum. http://www.wowinterface.com/downloads/info9732-NiceDamagefont.html

Nice damage.üstelik içerisinde 8 adet fon'ta bulunuyor. Ha ben onları da beğenmedim diyorsan.

http://www.dafont.com/ adresinden kendine güzel gelen fontu indirebilirsin. :)

Buradan indirdiğin fontu nice damage içerisinde bulunan fontun yerine alıp değiştirebilirsin. Fontları nasıl değiştireceğini Nice Damage klasörü içerisinde bulunan bir notepad'de belirtmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...