Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Ohh ellerine sağlık valla. sadece o butonu görmesen yeter her seferinde.
Tüh ta gene yok olmadı. Bu tam chat windowun sag uzerindeki minik siyah zemine sarı konuşma bubble şeklindeki tuş yol olmasını istediğim şey.

anlamadım ne demek istediğini o buttonun resmini cekip koyabilirmisin ? hangisi oldugunu anlamadım bende default olarak hepsi hide oldugundan herhalde yıllardır gormedim onları.

yaw sen emote butonundan bahsetmiyormusun ? scriptle
login reload yaptıkca tekrar cıkacak

http://rapidshare.com/files/321674330/emotebutton.rar.html

link duzelttim

al Aboslut ozel emotebutton hide addonu sana :)
terazime tıkla , ayrıca yukarıdaki addonu test et bug bildir :)
Mesaj tarihi:
http://i48.tinypic.com/20sab06.jpg

Senin link bu hatayı veriyor rapidshare

ERROR

No file choosen.

Please choose a file you want to upload to RapidShare. You can get further information in our FAQ section.
Mesaj tarihi:
sen addonu cektin ,ve addons klasorune ekledin, isaretli oldugunu varsayiyorum.
Yukarıdakilerin hepsini yaptı isen , olması gerek .
cunku onu upload etmeden once test ettim bende calısıyor.
o zaman baska bir addon onu tekrar cıkariyor ortaya.
baska bir chat addonu filan varmı sende ?
Mesaj tarihi:

UI'min son hali. Buff debuff için satrina kullanıyordum bi ara da standart buff barını sağa aynı şekilde yanaştırmak için ne yapmam gerek onu bilemedim. Mapi aşşağıya taşıyınca o taraf yetim kalmış gibi oldu. :)

Mesaj tarihi:
Gangren said:

3.3 için saati, durability, latency gibi bilgileri Fubar gibi bir bara bağlı kalmadan gösteren addon var mı?

SLDataText var, bak istersen.

http://www.wowinterface.com/downloads/info8539-SLDataText.html
Mesaj tarihi:
Sanki daha önce yazdım ama ya silindi ya da yollayamadım bir daha yazayım. Beni öldüren veya benim öldürdüğüm kişilerin istatistigini tutan bi addon varmı?Ama BG bazında degil yani o surekli tutacak. baktıgımda diyecekki su serverdan bu kişiyi sen bugune kadar 3 kere kesmişsin o da seni 2 kere keşmis falan gibisinden bi addon.
Mesaj tarihi:
yaklasik 7 aydir oynamadigim icin add onlarim bayaa bir karismis durumda. daha once quartz in ve pitbull un da icinde oldugu bir ui kullaniyordum. mage icin verimli bir ui var mi onereceginiz?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu wow'un kendi quest helper ile cartographerı beraber çalıştırınca map'in kayma sorununa çözüm bulabilen var mı?
questhelper kullanmak istemiyorum, yalan yanlış yerleri gösteriyor, bitmemiş qyu bitmiş gibi fln gösteriyor.
Mesaj tarihi:
senko said:

saecim sildim zaten de wow'unda kendi qhelperi var ya onla cartographer uyumsuz, show object dediğinde kayıyor harita onu diyorum var mı düzeltmenin bir yolu.

Wow'un kendi mapini de küçültebiliyorsun artık. bence bayağı kullanışlı şu aralar. Cartorapger'a gerek yok.
Mesaj tarihi:
Bütün interface'ini bana kopyalıyacak bi hayır sever var mıdır :P healer shaman bu arada :D:D tembelim evet ama delirdim o kadar uğraşıp yaptığım interface patchle beraber patlayınca :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...