Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Absolut said: Ohh ellerine sağlık valla. sadece o butonu görmesen yeter her seferinde. Tüh ta gene yok olmadı. Bu tam chat windowun sag uzerindeki minik siyah zemine sarı konuşma bubble şeklindeki tuş yol olmasını istediğim şey. anlamadım ne demek istediğini o buttonun resmini cekip koyabilirmisin ? hangisi oldugunu anlamadım bende default olarak hepsi hide oldugundan herhalde yıllardır gormedim onları. yaw sen emote butonundan bahsetmiyormusun ? scriptle login reload yaptıkca tekrar cıkacak http://rapidshare.com/files/321674330/emotebutton.rar.html link duzelttim al Aboslut ozel emotebutton hide addonu sana :) terazime tıkla , ayrıca yukarıdaki addonu test et bug bildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://i48.tinypic.com/20sab06.jpg Senin link bu hatayı veriyor rapidshare ERROR No file choosen. Please choose a file you want to upload to RapidShare. You can get further information in our FAQ section. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 duzelttim linki usteki mesaja link ekledim ordan cek dene bakalım ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hemen deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Banamısın demedi valla taş gibi duruyor şerefsiz yerli yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sen addonu cektin ,ve addons klasorune ekledin, isaretli oldugunu varsayiyorum. Yukarıdakilerin hepsini yaptı isen , olması gerek . cunku onu upload etmeden once test ettim bende calısıyor. o zaman baska bir addon onu tekrar cıkariyor ortaya. baska bir chat addonu filan varmı sende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hmmm var 2-3 chat addonu onların settingde olablir dedigin gibibişi. Bi bakayım. Lol Chatmod addounda direk link varmış optionsda hehe. Saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 3.3 için saati, durability, latency gibi bilgileri Fubar gibi bir bara bağlı kalmadan gösteren addon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 UI'min son hali. Buff debuff için satrina kullanıyordum bi ara da standart buff barını sağa aynı şekilde yanaştırmak için ne yapmam gerek onu bilemedim. Mapi aşşağıya taşıyınca o taraf yetim kalmış gibi oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Gangren said: 3.3 için saati, durability, latency gibi bilgileri Fubar gibi bir bara bağlı kalmadan gösteren addon var mı? SLDataText var, bak istersen. http://www.wowinterface.com/downloads/info8539-SLDataText.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Eskiden onu kullanıyordum, artık update etmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Sanki daha önce yazdım ama ya silindi ya da yollayamadım bir daha yazayım. Beni öldüren veya benim öldürdüğüm kişilerin istatistigini tutan bi addon varmı?Ama BG bazında degil yani o surekli tutacak. baktıgımda diyecekki su serverdan bu kişiyi sen bugune kadar 3 kere kesmişsin o da seni 2 kere keşmis falan gibisinden bi addon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 SLDT 3.3te hala çalışıyor, güncellenmemesi çok da önemli değil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 @absolut Curse'te honor kills counter diye bi addon var, arena ve bg'lerin istatistiklerini falan tutuyo, ona bi bak istersen Honor Kills Counter edit: senin öldürdüklerini değil de seni öldürenlerin istatistiğini tutan bi tane daha varmış, ganklist diye :D Ganklist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yaklasik 7 aydir oynamadigim icin add onlarim bayaa bir karismis durumda. daha once quartz in ve pitbull un da icinde oldugu bir ui kullaniyordum. mage icin verimli bir ui var mi onereceginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aha ucuzlar wow a donmus :) bl deyseniz /w miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bliz istedigimiz maas zammini yapti donduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 arkadaşlar bu wow'un kendi quest helper ile cartographerı beraber çalıştırınca map'in kayma sorununa çözüm bulabilen var mı? questhelper kullanmak istemiyorum, yalan yanlış yerleri gösteriyor, bitmemiş qyu bitmiş gibi fln gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kullanmak istemiyosan silsene abi questhelper'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 saecim sildim zaten de wow'unda kendi qhelperi var ya onla cartographer uyumsuz, show object dediğinde kayıyor harita onu diyorum var mı düzeltmenin bir yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ha öyle valla cartographer'ı disable ettim ben zaten, yeni bi sürümünü bişeyini çıkartırlar ilerde mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Cknight bıraktı Cartographer'ı geliştirmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 senko said: saecim sildim zaten de wow'unda kendi qhelperi var ya onla cartographer uyumsuz, show object dediğinde kayıyor harita onu diyorum var mı düzeltmenin bir yolu. Wow'un kendi mapini de küçültebiliyorsun artık. bence bayağı kullanışlı şu aralar. Cartorapger'a gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bu mage arkadaşlardan bi yardım Scorchio! 2 kullanıyorum ancak missile barrage procunu göstermiyor buff track durumda olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bütün interface'ini bana kopyalıyacak bi hayır sever var mıdır :P healer shaman bu arada :D:D tembelim evet ama delirdim o kadar uğraşıp yaptığım interface patchle beraber patlayınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar