Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Peki BGlerde kullanmak içn tavsiye edeceginiz bir addon varmı? Stun zamanı, trinket açtı rakip CDleri bunlar vs vs vs bilgilendirecek bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Gladius var o tarzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Onun için Arena only dediler önceki sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bg'lerde ne ihtiyaç, bg dengesiz, bg karmaşa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ha pardon ben BG'yi algılayamamışım bir an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 İki tane addon buldum, mutlaka birilerinin işine yarayacaktır (ki ilkini ben de kullanmaya başladım). SnowfallKeyPress This addon accelerates key bindings so that they are activated by key press rather than key release. This allows you to activate your abilities faster than you could otherwise. This can really make a difference for situations where you need to react quickly, like when casting heals, when interrupting spells, or in PvP. In these situations, the addon can have an effect similar to reducing your network latency by 100ms. Of course, the exact impact depends entirely upon how much time you personally spend between key press and release. Özetle kullandığınız kısayolların basıp çekme sonrası değil, bastığınız an çalıştığını söylüyor ve bu 100ms kadar bir çabukluk sağlar diyor. Tam olarak anlayamadım ben basıp çekme olayını ama 80ms olmasına rağmen oyunda çok daha hızlı tepki veriyor gibi geldi karakterim. SnowfallActionButton Cooldowns The Blizzard UI shows cooldowns for abilities on action buttons, and these cooldowns are a combination of the true ability cooldown, the global cooldown, and power cooldowns (for abilities that use runes). This addon removes the display of global cooldown and power cooldown so that you see just the true ability cooldown. This is much more informative and less distracting than having the same global cooldown and power cooldown information repeated on every button. You will still want to have a global cooldown indicator somewhere in your UI, so make sure that you have a separate addon installed that displays the global cooldown (like Quartz or SnowfallRune). Fading The Blizzard UI fades action buttons when you do not have enough power (mana, rage, focus, energy, happiness, runes, or runic power) to activate the associated ability. This addon can disable the fading for any power types you choose (by default, only runes). This feature is particularly useful for runes, which would in the Blizzard UI cause your action buttons to fade/unfade very frequently, which is quite distracting and unhelpful. Do not use this feature with another addon's action button range indicator, because this feature will be overridden by the other addon and then be ineffectual. Instead, use the SnowfallActionButton range indicator. Range indication This addon shows a red overlay over an action button when the target is out of range. The red overlay will appear over the whole button whenever the action button hotkey text is red, so make sure that you haven't disabled the hotkey text color changing using some other addon. GCDı toplam cooldown göstergesine eklemiyor, daha net sonuç alabiliyorsunuz ama bazı sınıflar için bu iyi bir değişiklik olmayabilir. Fading özelliği sizin belirlediğiniz yeteneklerin/büyülerin manaları vs. bitmiş olsa dahi rengi solmuyor, dikkat dağıtmıyor. Sonuncusu da her actionbar addonunda olan menzil dışı büyülerin kırmızı olması. İkinci neyse de ilki gerçekten çok ilgimi çekti, biraz daha kurcalayayım, yazarım buraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 İlki süpermiş, warrior-rogue-mage gibi tek limiti gcd olan classlar için çok iyi bence. Tuşa basıp oyunun algılamasını beklediğimi hissediyorum bazen ve o süre sinir bozucu oluyor pvpde falan. Deniyim bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 pekaziz said: Roth UI'nin son hali şu şekilde: Görünüşünü, tasarımını vs. beğenip beğenmemeniz hiç önemli değil. Sırf o orbların muhteşem animasyonlarını görmek için denemenizi öneririm bir kerelik olsa. http://www.wowinterface.com/downloads/info9175-RothUIDiablo3theme.html yahu ben bu rothui yi indiridm ama frame i oynatmayı bulamadım resmen sinirimi bozuo o ekranın ortasındaki HP menusu yokmudur bunun bi yolu yordamı lua dosyaları ile oyna dio hangisi ile oynayacağımı fln yazmamış ne kıl herif bu rothar asdfs /rbbs diye bi komut vermiş bi işe yaramıo zati ;p oUF kullanıo sanırım frameler icin? onunda komutumu yoktur nedir cözemedim bilen varmı nası oynatırım frameleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 shift+alt veya shift+alt+ctrl olması lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 olmuo işte hatta söle diim http://www.wowinterface.com/downloads/info9175-RothUIDiablo3theme.html burdan indiridm tek istediim de bu : az aşağı almak yahu :D yetemedim resmen lua da baktım bi kactane ama hep actionbar luası frameler hangisinde bulamadim shift+ctrl shift+alt ctrl+alt ı ıh hicbiri olmuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Burada açıklamış, ben de yeni gördüm :) http://www.wowinterface.com/portal.php?id=531&a=faq&faqid=532 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 basic anatomi abi o. kadınlarda meme orda kalır. daha aşşa indiremezsin yani. ugrasma lua falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oldu wallaha cok saolasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Absolut said: Peki BGlerde kullanmak içn tavsiye edeceginiz bir addon varmı? Stun zamanı, trinket açtı rakip CDleri bunlar vs vs vs bilgilendirecek bişi. Ben Asea kullanıyorum. Bunun'da 4 targete kadar desteği bulunmakta. Tagetin, 2.target, 3.target, 4.target. Bu targetleri tıklanabilir şekilde dizayn etmişler. Düşman oyuncuyu ve dost oyuncuların da hangi CD'leri kullandığını gösteriyor. Gladius'u ben target almak için kullanıyorum sadece. CD'lerini Asea'dan takip ediyorum. Ekranın istediğiniz yerine yerleştirebiliyorsunuz. Ben genelde target'imin hemen üstüne getiriyorum. target alınca rahatlıkla görebilryim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bufflar ve minimap için kenarlıklar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Asea nın herhangi bi DW linki varmı bulamadım hicbi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nereden indirdiğimi hatırlamıyorum ama rapid üzerinden paylaşabilirim. http://rapidshare.com/files/310737262/Aesa.rar pass: ekvatoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 K saol. Güzele benziyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Aesayi yukleyince herkesin tepesindeki isim yazan nane kayboldu kim horde kim ally anlaşılmıyor. Nasıl duzeltiliyor bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 InstantHealth addonu ortalıktan kayboldu kaybolalı Grid kullanan kullanıcıların en büyük sorunuydu unit framelerin geç güncellenmesi. http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/project-14141/download/132124.aspx http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/project-14303.aspx Bu iki addonla epey düzeliyor bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Oyundaki tüm ekranları kökten değiştiren ve WoW'un sıkıcı arayüzünden kurtulmak için AI-Art addonu çok iyi gerçekten. İstemediğiniz özellikleri (tooltip, cursor vs.) kaldırabilirsiniz. Şöyle oluyor görüntü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Yaw o hit nedir Pekaziz :D 451... caster sandım bi ara da ap felan görünce ayıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Absolut said: Aesayi yukleyince herkesin tepesindeki isim yazan nane kayboldu kim horde kim ally anlaşılmıyor. Nasıl duzeltiliyor bilen varmı? Horde ve ally ayrımını yapmıyor zaten. Targetinin ya da istediğin diğer 3 kişinin cd'lerini ( tıklamak suretiyle asea'daki profillere ) gösteriyor. Kayboluyor bazen evet. Bende addon penceresinden lock işaretini kaldırıp tekrar kilitliyorum. Kendine geliyuor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Healer oynamaktan sıkılınca kullandığım gear işte :P Şaka maka feci sardım feral dps'e bu aralar, çat çut indiriyorum milleti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Cat dps iyidir, zevklidir. Bana locku bıraktırdı şahsen daha fazla keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar