Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Sağol Sage bir deniyim.

S-H, hazır UI işine fazla girmeye gerek yok, marka bilgisayar gibi bir şey bu. Bir yerini beğensen öbür tarafı kötü gelir, istemeyeceğin şeyler olur, gereksiz artwork olur falan.

Curse'den X-Perl indir unit frame için. Sade, kullanışlı, istediğin yere taşıyıp boyutunu ayarlayabiliyorsun falan. Pitbull daha iyi de 500 tane ayarı var, uğraşamadım ben şahsen.

Yok unit frameler hiç değişmesin sırf yerlerini sevmiyorum diyorsan MoveAnything işini görür sanırım. Warrior class addonlarını da bir gez, belki beğenirsin bir şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

1 haftaya kadar Neav, castbarlarda ufak tefek modifikasyonlar yapacak, border filan ekleniyor.

Bir de geçen gün buffed.de sitesinde gezerken dikkatimi çekti. Itchy's UI diye çok hoş sade bir arayüz var. Sadece .lua dosyaları ile değişiklik yapılıyor ama.

http://www.wowinterface.com/downloads/info12305-ItchysUi.html

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bana bir addon lazım. Böyle low level areadakileri questleri tarayacak yapmadıklarımı gösterecek falan. Biliyorum baya uçul bir istek bu ama var mı böyle bir addon? Carbonite bu tarz birşey yapıyor mu? En azından salak salak koşup nerede q kalmış aramakla vakit kaybetmeyeyim. Evet loremaster için =p
Sosyal ağlarda paylaş

Yok addonun mantığı şu, o bölgeye girdiğinde yapman gereken görevleri sıraya koyuyor (carbonite, tomtom gibi) ama önceden yaptıkların varsa onları direk elediği için sadece yapmadıklarını görüyorsun. Ama başka bölgelerde başladığın görevleri göstermez haliyle, dolayısıyla lorekeeper için kasıyorsan level 1 zonelardan başlayarak yapmanı öneririm. :)
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Yok addonun mantığı şu, o bölgeye girdiğinde yapman gereken görevleri sıraya koyuyor (carbonite, tomtom gibi) ama önceden yaptıkların varsa onları direk elediği için sadece yapmadıklarını görüyorsun.

Daha önce yapılan questleri çekmeyi mümkün kılan bir API yok, addon yüklendiği andan itibaren yapılan questleri takip edebiliyor anca. Yani Elwynn Forest guide'ı açıp tek tek her dediği yere gitmekten başka şansın yok. Yapmışsan tik koyup sıradakine gidicen falan işte, öyle mecbur.
Sosyal ağlarda paylaş

komple interface değiştiren addonları kurarken Go into the WTF/Account folder and rename ACCOUNTNAME to your accountname
than WFT/Account/ACCOUNTNAME and rename the SERVERNAME ,
than into this folder and rename CHARAKTERNAME..

gibi yapılan değişikler sorun çıkarır mı başıma hack gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...