Sage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Roguefocusbars veya classtimer, Baggio. Ama rfb daha guzel arayüzü var açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Sağol Sage bir deniyim. S-H, hazır UI işine fazla girmeye gerek yok, marka bilgisayar gibi bir şey bu. Bir yerini beğensen öbür tarafı kötü gelir, istemeyeceğin şeyler olur, gereksiz artwork olur falan. Curse'den X-Perl indir unit frame için. Sade, kullanışlı, istediğin yere taşıyıp boyutunu ayarlayabiliyorsun falan. Pitbull daha iyi de 500 tane ayarı var, uğraşamadım ben şahsen. Yok unit frameler hiç değişmesin sırf yerlerini sevmiyorum diyorsan MoveAnything işini görür sanırım. Warrior class addonlarını da bir gez, belki beğenirsin bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 perfectraid icin druid hot'lari gosteren bir addon var mi? mesela raid'deki birinde rejuv. varsa, o kisinin isminin yaninda veya barinin yaninda rejuv yazsin, gibi. var mi boyle bir sey? edit: perfectraid'in kendi icinde varmis galiba boyle bir sey. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Baggio said: Ben aylar sonra bir bakınayım dedim de, şey lazım bana ya, belirleyeceğim buffların kalan süresini ayrı ufak bir pencerede gösteren bir addon. Eskiden SliceWatch mu ne vardı mesela Rogue için, kalkmış şimdi, ama birkaç şey daha var takip etmek istediğim zaten. ForteXorcist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 1 haftaya kadar Neav, castbarlarda ufak tefek modifikasyonlar yapacak, border filan ekleniyor. Bir de geçen gün buffed.de sitesinde gezerken dikkatimi çekti. Itchy's UI diye çok hoş sade bir arayüz var. Sadece .lua dosyaları ile değişiklik yapılıyor ama. http://www.wowinterface.com/downloads/info12305-ItchysUi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 güzel manzara ağaçlar falan hoş. ui nerde uyuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Gangren said: http://www.hdimage.org/images/amrla8f10m2xzilr3ex_aid.jpg Beyler bu soldaki raid barlari nasil oluyor ? ve hangi addon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çok hoşuma gitti gangrenin posttaki o ui yahu.. bende bi değişikliğe gideyim diyorum UI'de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelmaker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Arkadaşlar pitbullda kendi frame ve player frame de adamın kaç hp si olduğunu göremiyorm. Sadece boss, mob yani düşmanları görebiliyorum. Bunun ayarı neredeydi? baktım da bulamadım, nasıl yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mad_Wolf said: Gangren said: http://www.hdimage.org/images/amrla8f10m2xzilr3ex_aid.jpg Beyler bu soldaki raid barlari nasil oluyor ? ve hangi addon perfectraid veya pitbull'dur o soldaki sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yazı fontunu nasıl değiştiriyoruz? pekaziz'in verdiği linki indirdim de sadece bir tane .tff dosyası var. edit: tamam, hallettim. indirdiğimiz .tff dosyasını; FRIZQT__ ARIALN skurri MORPHEUS adıyla 4 defa kopyalayıp wow klasöründe yarattıgımız Fonts klasörüne atıyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bu arada bana bir addon lazım. Böyle low level areadakileri questleri tarayacak yapmadıklarımı gösterecek falan. Biliyorum baya uçul bir istek bu ama var mı böyle bir addon? Carbonite bu tarz birşey yapıyor mu? En azından salak salak koşup nerede q kalmış aramakla vakit kaybetmeyeyim. Evet loremaster için =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Şu postumdaki addonları anlatıldığı şekilde kurarsan her zone'a ait tüm görevleri (yapmadıklarını tabi ki) uygun sırayla görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Denedin mi peki? Zira yapmadıklarımı göstermesi bana hala uçuk birşey gibi geldi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Yok addonun mantığı şu, o bölgeye girdiğinde yapman gereken görevleri sıraya koyuyor (carbonite, tomtom gibi) ama önceden yaptıkların varsa onları direk elediği için sadece yapmadıklarını görüyorsun. Ama başka bölgelerde başladığın görevleri göstermez haliyle, dolayısıyla lorekeeper için kasıyorsan level 1 zonelardan başlayarak yapmanı öneririm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Anladım, teşekkür ettim o halde. Şu vize ve finalleri atlatınca bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ya bugün ensidia-method maçını izlerken gördüm hangisindeydi şu an hatırlamıyorum fakat name plate'ler daha kalın ve büyüktü hangi addon olduğunu bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 pekaziz said: Yok addonun mantığı şu, o bölgeye girdiğinde yapman gereken görevleri sıraya koyuyor (carbonite, tomtom gibi) ama önceden yaptıkların varsa onları direk elediği için sadece yapmadıklarını görüyorsun. Daha önce yapılan questleri çekmeyi mümkün kılan bir API yok, addon yüklendiği andan itibaren yapılan questleri takip edebiliyor anca. Yani Elwynn Forest guide'ı açıp tek tek her dediği yere gitmekten başka şansın yok. Yapmışsan tik koyup sıradakine gidicen falan işte, öyle mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Evet, az önce asıl karakterimle denedim de daha önceden yaptığım yaptığım görevleri göstermedi. Addon'un en baştan beri kurulu olması gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 oyuna girdiğimde boş siyah lua error screen çıkıyor önüme nasıl kaldırabilirim bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 display lua errors secenegini inaktiflestir interface > help menusunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sorunu çözdüm :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 komple interface değiştiren addonları kurarken Go into the WTF/Account folder and rename ACCOUNTNAME to your accountname than WFT/Account/ACCOUNTNAME and rename the SERVERNAME , than into this folder and rename CHARAKTERNAME.. gibi yapılan değişikler sorun çıkarır mı başıma hack gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Exe dosyası gibi bir dosya olmadıktan sonra sorun çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar