Angelmaker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 elkanos buff bars. Aynı zamanda dikey sıralayabiliyorsun bar şeklinde. Pekaziz, valla skinner ın o değişik bi siyah görüntüsü uzun uzun kullanım sonrasında eksikliğini çok hissettiriyor. ayrıca wow un kendi skini o işlemeli falan daha bi göz yoruyor sanki :) Skinner siyah, sade. Bottom frame i çok işime yarıyordu alt kısmı komple siyah kaplıyordum falan. Aynı işlevi görecek bi addon varmı ki? EEpanels denedim ama yok skinner gibi değil :) Ben bi SS koyayım eve geçtiğimde eksikliği çok belli :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Angelmaker said: elkanos buff bars. Aynı zamanda dikey sıralayabiliyorsun bar şeklinde. Pekaziz, valla skinner ın o değişik bi siyah görüntüsü uzun uzun kullanım sonrasında eksikliğini çok hissettiriyor. ayrıca wow un kendi skini o işlemeli falan daha bi göz yoruyor sanki :) Skinner siyah, sade. Bottom frame i çok işime yarıyordu alt kısmı komple siyah kaplıyordum falan. Aynı işlevi görecek bi addon varmı ki? EEpanels denedim ama yok skinner gibi değil :) Ben bi SS koyayım eve geçtiğimde eksikliği çok belli :S aradığın böyle birşey sanırım Sunn - Viewport Art Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Buradaki interface için hangi addonlar lazım ? Aynısını yapayım diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Sunn - Viewport Art+Dominos+sexymap+titanpanel+bulldog veyahut Chatmod+xperl uniframe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 En sonunda Neav tasarımı ve kodlaması kendisine ait arayüzü paylaşıma sundu. Aşığım bu adama! :)Neav UI @ WowInterface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kodlama ? Tasarım ? Çok sade ve basit bir ui görüyorum ben. Defaulttan ne farkı var şimdi bunun. Neresi kodlanmış neresi tasarlanmış merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Uzaktan bakınca basit görünüyor ama kullanılan kaplamalar, modifikasyonlar kanımca en başarılı olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Oh be paylasmasi iyi olmus, sevindim :) Uzun suredir degistirmiyorum, pek alistim Ui'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kusura bakmasın da birşeye benzemiyor kendi "kodladığı" UI si arkadaşının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bende pek sevmedim onu.. ama sadece nClock var onu çaldım aradan o hoşuma gitti.. DBM ye bi mod yapmış ama bi yerden sonra sapıttı oda.. orjinale geri döndüm bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kaede said: Kusura bakmasın da birşeye benzemiyor kendi "kodladığı" UI si arkadaşının Addon tasarlama olayından anlamıyorsan sus lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 .lua edit yerine easy mod ayarlama getirse efsane olur eleman.. ancak böyle tek tek ugrasmak bayıyor açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Evet haklısın çok doğru bir yaklaşım. Göz zevki sahibi olmak için kesinlikle dizaynır olmak lazım. Ev dizayn firmaları da öyle mesela. Loncaları var sadece birbirlerine çalışıyorlar. Bişeye benzemeyen dandik bir UI "kodlamış" sevgili arkadaşın. Kusura bakmasın 1000 download görürse iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Neyse tartışmıyorum seninle, keyfin bilir. Ama o çok sevdiğin addonların arkasında kimler var, bir dahaki sefer incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ya reaktif speller için uyarı veren addon var mı ? Warlockum salak gibi backlash,nightfall procları kullanmıyorum dikkat etmezsem. Help please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Az önce yaptım bu UI'yi, eskisi çok sadeydi bu ise biraz karmaşık oldu sanki. Ya da gözüm alışmadı henüz, bilmiyorum. İlk defa X-Perl, Titanpanel gibi addonlar kullanıyorum, alta resim koydum kullananlara birkaç tane sorum var. Birincisi, şu XP bar gibi olan Target Bar'ının yanındaki hede nasıl kapanır ? Sadece Chat Bar'da yazılanların fontu ile oynayabileceğim bir addon var mı ? Son olarak Fat Health Bars diye bir opsiyon var ama Mana Bar ile de oynayabileceğim bölüm nerede acaba X-Perl kontrol panelinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bartenderda seçenek var xp bar için. chatbar için chatter veya prat olabilir. benden de bir soru. target's target veya focus's target için castbar ekleyebiliyor muyuz xperl de ? kodlayacam yoksa ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Yok, o XP bar değil. Adını bilmediğim ve neyi gösterdiğini anlayamadığım bir bar. X-Perl'e ait olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 xp bar iste, bar addonun neyse onunla alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bartendar`da var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ouf'ta target's target ve focus's target icin castbar gostermece var mı ? xperl + grid kombosundna daha faydalı olur diye düşünüyorum yalnız bir uf kullanmak ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ratingbuster gibi bir addon arıyorum ama hem socketleri hemde enchantları karşılaştırmada değerlendireye alsın istiyorum ben ratingbuster bunu yapıyor diye hatırlıyodum ama yapmıyor var mı benzeri bu işi yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 RatingBuster gemleride dikkate alıyor görünüyor bu ss'ye ama hiç denemedim o sebeple detayları bilmiyorum. RatingBuster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Geçen hafta başlamıştım bugün vakit bulunca devam edip bitirdim son hali böyle oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 güzel olmus ui cidden birdeo kadar gold nasıl yapıyorsunuz hayatımda sahip oldugum gold en cok 7k oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar