Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

elkanos buff bars. Aynı zamanda dikey sıralayabiliyorsun bar şeklinde.
Pekaziz, valla skinner ın o değişik bi siyah görüntüsü uzun uzun kullanım sonrasında eksikliğini çok hissettiriyor. ayrıca wow un kendi skini o işlemeli falan daha bi göz yoruyor sanki :) Skinner siyah, sade. Bottom frame i çok işime yarıyordu alt kısmı komple siyah kaplıyordum falan. Aynı işlevi görecek bi addon varmı ki? EEpanels denedim ama yok skinner gibi değil :) Ben bi SS koyayım eve geçtiğimde eksikliği çok belli :S
Sosyal ağlarda paylaş

Angelmaker said:

elkanos buff bars. Aynı zamanda dikey sıralayabiliyorsun bar şeklinde.
Pekaziz, valla skinner ın o değişik bi siyah görüntüsü uzun uzun kullanım sonrasında eksikliğini çok hissettiriyor. ayrıca wow un kendi skini o işlemeli falan daha bi göz yoruyor sanki :) Skinner siyah, sade. Bottom frame i çok işime yarıyordu alt kısmı komple siyah kaplıyordum falan. Aynı işlevi görecek bi addon varmı ki? EEpanels denedim ama yok skinner gibi değil :) Ben bi SS koyayım eve geçtiğimde eksikliği çok belli :S

aradığın böyle birşey sanırım

Sunn - Viewport Art
Sosyal ağlarda paylaş

Evet haklısın çok doğru bir yaklaşım. Göz zevki sahibi olmak için kesinlikle dizaynır olmak lazım. Ev dizayn firmaları da öyle mesela. Loncaları var sadece birbirlerine çalışıyorlar.

Bişeye benzemeyen dandik bir UI "kodlamış" sevgili arkadaşın. Kusura bakmasın 1000 download görürse iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce yaptım bu UI'yi, eskisi çok sadeydi bu ise biraz karmaşık oldu sanki. Ya da gözüm alışmadı henüz, bilmiyorum. İlk defa X-Perl, Titanpanel gibi addonlar kullanıyorum, alta resim koydum kullananlara birkaç tane sorum var.

Birincisi, şu XP bar gibi olan Target Bar'ının yanındaki hede nasıl kapanır ?

Sadece Chat Bar'da yazılanların fontu ile oynayabileceğim bir addon var mı ?

Son olarak Fat Health Bars diye bir opsiyon var ama Mana Bar ile de oynayabileceğim bölüm nerede acaba X-Perl kontrol panelinde ?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...