Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Dün canım sıkıldı eski uininde olumsuz yanları vardı, biraz uğraşayım dedim, bunu yaptım. Bir sonraki can sıkıntımda da ufak tefek düzenlemeler yapıp son halini vereceğim ^^ Guilde veda edip raidlere birazcık ara verdiğim için AV ss ile idare edeceğiz artık ^^
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar uzun zamandır bir sorun vardı sorunun kaynağını buldum.
Şimdi efendim oyuna girdikten belli bir süre sonra(bu süre raid-bg gibi kalabalık gruplarda kısalıyoır) NPC, Player, Mob vs üzerine mouseover yaptığım, yada seçtiğim zaman inanılmaz kasış oluyordu. 50 60 fps 5-10 a düşüyor, sonrasında imleci başka bir yere götrünce düzeliyordu.
Sorun Skinner addonundan kaynaklıymış. Onu kaldırınca sorun ortadan kalktı lakin çok çok uzun zamandır skinner kullandığım için bir türlü alışamadım bu görüntüye.
Acaba sorun skinnerın kendisindenmidir, başka bir addonla çakışma vs durum mu vardır yada nasıl kurtuluruz bu işte, skinner ıma nasıl geri kavuşbilirim. Birkaç kez repair yaptım ama sanırım addonları tek tek alıp sıfırdan kurmam gerekecek(pitbull vs ayarlar gg). varmı böyle bi dertten muzdarip olan kimse...
Mesaj tarihi:

Skinner bela resmen ya. Zamanında bana da çok sorun yaşatmıştı, silip kurtulmuştum (geri 2-3 hafta epey zorlanmıştım alışmakta).

Sana tavsiyem normalhaliyle oyna oyunu, çok daha az göz yoruyor. Hem yakında skinner'ın pabucunu dama attıracak daha güzel addonlar geliyor.

Örneğin

Mesaj tarihi:
Selamlar bişe sorucam bu roguelerde rupture bide s&d zamanlarını gosteren addon vardı ismi neydi acama needtoknow bir kere kullandım onda da ayarlayamadım göstermıyordu yardımcı olursanız sevınırım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...