S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 loot işini kolaylaştırmak için bi addon vardı mouse neredeyse loot orada açılıyordu bulamadım bi türlü var mı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 interface de var o özellik bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evet o bir interface özelliği ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evet gördüm geçen yıl addonla kullanıyordum bunu neyse bu da yeterli benim dediğim addon xloot'muş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bartender icin minimap'in orda ayar ikonu cikmiyor onu nasil ayarlicam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 /bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 tsk :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Arkadaslar cast bari genis birazda sekilli gosteren addon neydi? Baska bir galaksiden geldim bisey bilmiyorum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 quartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Tsk tekrar. Ehh iyi bi interface oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Dün canım sıkıldı eski uininde olumsuz yanları vardı, biraz uğraşayım dedim, bunu yaptım. Bir sonraki can sıkıntımda da ufak tefek düzenlemeler yapıp son halini vereceğim ^^ Guilde veda edip raidlere birazcık ara verdiğim için AV ss ile idare edeceğiz artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Orman manzaralı shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelmaker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Arkadaşlar uzun zamandır bir sorun vardı sorunun kaynağını buldum. Şimdi efendim oyuna girdikten belli bir süre sonra(bu süre raid-bg gibi kalabalık gruplarda kısalıyoır) NPC, Player, Mob vs üzerine mouseover yaptığım, yada seçtiğim zaman inanılmaz kasış oluyordu. 50 60 fps 5-10 a düşüyor, sonrasında imleci başka bir yere götrünce düzeliyordu. Sorun Skinner addonundan kaynaklıymış. Onu kaldırınca sorun ortadan kalktı lakin çok çok uzun zamandır skinner kullandığım için bir türlü alışamadım bu görüntüye. Acaba sorun skinnerın kendisindenmidir, başka bir addonla çakışma vs durum mu vardır yada nasıl kurtuluruz bu işte, skinner ıma nasıl geri kavuşbilirim. Birkaç kez repair yaptım ama sanırım addonları tek tek alıp sıfırdan kurmam gerekecek(pitbull vs ayarlar gg). varmı böyle bi dertten muzdarip olan kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Skinner bela resmen ya. Zamanında bana da çok sorun yaşatmıştı, silip kurtulmuştum (geri 2-3 hafta epey zorlanmıştım alışmakta). Sana tavsiyem normalhaliyle oyna oyunu, çok daha az göz yoruyor. Hem yakında skinner'ın pabucunu dama attıracak daha güzel addonlar geliyor. Örneğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Selamlar bişe sorucam bu roguelerde rupture bide s&d zamanlarını gosteren addon vardı ismi neydi acama needtoknow bir kere kullandım onda da ayarlayamadım göstermıyordu yardımcı olursanız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 S&D zamanları derken, ne kadar süre boyunca target üzerinde kalacağını gösteren addon mu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 evet target ustunde ne kadar kaldıgı gosterıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sistemini hiç kasmayacak sFilter2 var ama değişiklikleri .lua dosyası üzerinden yapıyorsun, karışık gelebilir. Bunlar uğraşamam dersen RoguePowerBars'ı deneyebilirsin. Hiç kullanmadım ama wowinterface'de epey kişi indirmiş görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 alla alla rpb calısmadı ya tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Rogue timer diye aratırsan bir sürü addon bulursun daha. Hiç rogue oynamadığım için şu iyidir diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tamam calısdı saolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Classtimer deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Buff zamanlarını 00:00 şeklinde gösteren addon nedir? Bendekiler sadece dakika olarak gösteriyor, istiyorum ki saniyesine kadar göstersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 elkinos buff bilmemne vardi saniye saniye gosteren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 burdan biri satrina's buff frames'i önermişti bana, 1-2 aydır kullanıyorum, memnunum, saniyesini de gösteriyo her şeyini de gösteriyo. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar