Pluton Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Makineye format atmamla beraber, anti-virüs değiştirmeye karar verdim. Önceden Avast-Home Edition kullanıyordum. Kullandığınız güvenlik programlarını (mümkünse memnun kalanlar) yazabilirlerse denemek isterim... Daha önceden açılmış konular var ama artık teknoloji ilerledi antivirüs programlarıda ilerledi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 açılmıştı... :D şaka COMODO kullanıom ben... özel olarak internet security olarak programlanmış... normal antivirüs özelliide taşıo... bedava ve ücretli sürüm olmak üzre sitesinde 2 download ı var... tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 nod 32 ve kaspersky kullandım şimdi AVG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 eregorn2 said: açılmıştı... :D şaka COMODO kullanıom ben... özel olarak internet security olarak programlanmış... normal antivirüs özelliide taşıo... bedava ve ücretli sürüm olmak üzre sitesinde 2 download ı var... tavsiye ederim... Ücretliyle arasındaki fark ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 comodo burda karşılaştırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 avira antivir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Avira Antivir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 nod32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Symantec Endpoint Protection. 8 senedir başka antivirus kullanmadım herhangi bir sorunda yaşamadım. Ama çok fazla kurcalamam virus bulaşabilecek site ve ortamları o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 gencken yapmissindir Absolut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 kaspersky kullandım cok uzun sure , pc kastırıodu sonra nod32 ye geçtim hiç kasıs yoktu ama sonra bir gün bir baktım deli gibi virüs malware bilimum şeyi yemişim zaten. şu anda avira antivir premium kullanıyorum, hediye lisansları internette devamlı bulunuyor, yani lega programm. Hem kastırmıyor pcyi, hemde güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 avira antvir. ama geçen gün bi virüsü bulamaması yüzünden format atmak zorunda kaldım, daha iyi bi tane arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 2-3 yıldır avira antivir kullanıyorum. 3 aylık deneme lisansını kullanmadan ölmemelisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 AVG kullanıyorum ben. vista ya geçene kadar memnundum ama vista ya geçtikten sonra nedense başka programlar kullanırsam virus scan zamanında bilgisayar kitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 nod32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ms forefront security (lakin bir servera ihtiyacınız var =)) ayrıca portable olmasıyla takdir toplayan, opensource anti-vir clamwin'i yanımda dolaştırırım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Nod32 v3.0 ek olarak firewall istiyorsan smart security gibi versionları da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 AVG kullanıp da memnun olmayan var mı ? ne ararsan var üstelik free modda en iyi anti virüs yazılımı. Anti-Virüs Anti-Spyware E-Mail Scanner Link Scanner Resident Shield bu 5 i başlı başlına bi şaheser zaten, uzaklarda arama çünkü ben yanındayım dedirtiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 avg'nin 8.0 sorunları çok feci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 norton internet security 2008 gayet iyi ve sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kaspersky Internet Security 2009 Süper derecede memnunum, Vista x64 ile kullanıyorum. Virus sıfır spy sıfır. 1 yıldan fazladır Vista'ma tek bir format bile çekmedim işletim sistemini direk koruyor vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kaspersky'ın en güncelini kullanıyorum,live protection kapatıyorum sadece virüs gelirse sesini çıkartıyor, o yüzden sorun yok gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bitdefender internet security 2009 üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 uzun süre avg kullandım. sonra uzun süre kaspersky kullandım daha iyiydi. şimdi uzun süredir nod 32 kullanıyorum en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 racta'nın dediği hariç ötekiler hep standart yaw.. yok mu böle bilinmedik ama iyi bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar