Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kullandığınız Anti-Virüs yazılımı hangisi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Makineye format atmamla beraber, anti-virüs değiştirmeye karar verdim. Önceden Avast-Home Edition kullanıyordum.

Kullandığınız güvenlik programlarını (mümkünse memnun kalanlar) yazabilirlerse denemek isterim...

Daha önceden açılmış konular var ama artık teknoloji ilerledi antivirüs programlarıda ilerledi =)
Mesaj tarihi:
açılmıştı...

:D şaka

COMODO kullanıom ben... özel olarak internet security olarak programlanmış... normal antivirüs özelliide taşıo... bedava ve ücretli sürüm olmak üzre sitesinde 2 download ı var... tavsiye ederim...
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:
açılmıştı...

:D şaka

COMODO kullanıom ben... özel olarak internet security olarak programlanmış... normal antivirüs özelliide taşıo... bedava ve ücretli sürüm olmak üzre sitesinde 2 download ı var... tavsiye ederim...

Ücretliyle arasındaki fark ne ?
Mesaj tarihi:
Symantec Endpoint Protection. 8 senedir başka antivirus kullanmadım herhangi bir sorunda yaşamadım. Ama çok fazla kurcalamam virus bulaşabilecek site ve ortamları o ayrı :)
Mesaj tarihi:
kaspersky kullandım cok uzun sure , pc kastırıodu

sonra nod32 ye geçtim hiç kasıs yoktu ama sonra bir gün bir baktım deli gibi virüs malware bilimum şeyi yemişim zaten.

şu anda avira antivir premium kullanıyorum, hediye lisansları internette devamlı bulunuyor, yani lega programm.

Hem kastırmıyor pcyi, hemde güvenli.
Mesaj tarihi:
AVG kullanıyorum ben. vista ya geçene kadar memnundum ama vista ya geçtikten sonra nedense başka programlar kullanırsam virus scan zamanında bilgisayar kitleniyor.
Mesaj tarihi:
AVG kullanıp da memnun olmayan var mı ? ne ararsan var üstelik free modda en iyi anti virüs yazılımı.

Anti-Virüs
Anti-Spyware
E-Mail Scanner
Link Scanner
Resident Shield

bu 5 i başlı başlına bi şaheser zaten, uzaklarda arama çünkü ben yanındayım dedirtiyor :)
Mesaj tarihi:
Kaspersky Internet Security 2009

Süper derecede memnunum, Vista x64 ile kullanıyorum. Virus sıfır spy sıfır. 1 yıldan fazladır Vista'ma tek bir format bile çekmedim işletim sistemini direk koruyor vallaha.
  • Yeni Oluştur...