aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 interviewa mi cagirdilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 haha yok abi basvurmadim daha, microsoft dynamics ile mulakata seattle'a gidiyorum 1 aralikta, apple laptopim ve google anasayfam ile yeni bir akim baslaticam microsoftta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 microsoftta windows kullanan yoktur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Simdi kullandim ilk defa ve COK iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 olm giriyorum simdi, ordan konusalim hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mail client'a video chat eklemenin, ütüye telefon takmakla çok farkı yok. GMail'in içinde videolara pratik bir şekilde görüntü ekleme fasilitesi olsa daha kullanışlı olur (hemde istediği teknoloji çok daha primitif..). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hep online'ım arada arkları görüom msn listesinde olmayan ya da denk gelmeyen güzel oluyor bi anda konuşması.. bide alakasız olacak ta.. MSN'de sesli ve görüntülü konferans die bişe yok dimi çoklu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 google docs var, office programları yerine, gmail chat var, im programları yerine, bu gelmiş, video programları yerine. ileride pc diye bişey kalmaz ve adı google olur. tamamen online erişimli programlar. heryerde terminaller, bilgisayarlar. wow. in google we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 facebook da öyle bi yolda ilerliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bkz.: cloud computing bkz.: SaaS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gmail ile birlikte google talk'a da eklenmeliydi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gtalk kullanmıyorum, ne var ne yok bilmiyorum. Ama onda olmaması garip hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gtalk kullanıyorum. msn messenger neredeyse hiç kullanmıyorum. şunu diyebilirim ki; gtalk'a bu özelliği istemezdim. lakin bu sebeplerdendir ki gtalk'ın kullanıcı kitlesi küçük. bu özellikleri eklese kullanıcı kitlesi büyür muhtemelen. AMA BENİ KAYBEDER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ahaha racta =) bu arada bir ozelligi niye istemez ki bir insan? hani lightweight hali degismesin filan desen tamam da, niye istemiyorsun kamerayla hedelesme olayini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çok rahatsız ediyolarmış cam açsana cyber yapalım diye. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bence gtalk'ta olsa msnden kurtuluruz.ractanın dediği gibi bi yığılmada olmaz bence sadece gtalk kitlesinin memnuniyeti artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 şimdi olay şu aslında; temelde baktığınızda, kullandığınız "sosyal" bir serviste her özelliğin olmasının kötü bir yanı yokmuş gibi görünebilir. evet, gerçekten kötü bir yanı olmayabilir. bu tamamen ürünün vizyonuyla ilgilidir zaten. o yüzden dedim ya; gtalk kullanıcı kitlesini büyütür ama beni kaybedebilir. tamam, oradaki "ben" geyikti ama bu yazıdaki "ben"; ben ve benim gibiler. çünkü servisin özellikleri, aslında o servisin kullanım şekline de etki eder. misal facebook'u sadece iletişim aracı olarak kullanmak isteyebilirsiniz ama bunu "tamamen" başaramazsınız. çünkü uygulamalar vardır, denetleyemediğiniz arkadaşlarınız vardır ve siz istemeseniz de onlar "poke" kullanacak, size istenmeyen spam mesajlar atacaktır. çünkü facebook "sosyal" bir servistir ve etkileşimlidir. aynı gtalk gibi.. sonuçta bu haliyle gtalk bana yetiyor (ve neredeyse tamamen iş için kullanıyorum). bundan fazlasına benim ihtiyacım yok gtalk'ta. ve bundan fazlası, kullanım şeklinde değişikliklere yol açarsa beni de etkiler. bunu da istemem. işte o yüzden BENİ ve benim gibileri KAYBEDERLER! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Quake live gördükten sonra şaşırtmıyor artık bu tür şeyler beni. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar