Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Telekopik cop aslında çok sakat. Yani normal coptan kat ve kat daha etkili özelliklede ucundaki ufak topuzun geldiği yeri kırma veya çatlama ihtimali çok daha yüksek. Yani o copla kafana alacağın tek darbeyi ömür boyu unutmayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mani said: panzerlerden kezzap fışkırtsınlar. bugün duyduğum en güzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 eskrima bilenlere dalarlarsa onlar da teleskopik cop çekerlerse işte o zaman izlemeye değer bi görüntü olabilir.. bu arada polislere bunları kullanmayı, vurmayı öğretiyorlar mı yoksa ya allah ne verdiyse sallıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 normal plastik cop can yakmaya yönelik direk kırma olayı filan yok ama demir copla o plastik copla vurdukları şiddetle vururlarsa ilk gösteride herkes ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Absolut said: Telekopik cop aslında çok sakat. Yani normal coptan kat ve kat daha etkili özelliklede ucundaki ufak topuzun geldiği yeri kırma veya çatlama ihtimali çok daha yüksek. Yani o copla kafana alacağın tek darbeyi ömür boyu unutmayabilirsin. Zaten savunma bilme gerekliliğini o yüzden belirttim. Açıkta bekleyip hassas yerlere darbe alırsanız gerçekten can acıtır ama antremanlarda yaptığım çalışmalar neticesinde şu yorumları yapabilirim. Eğer tümüyle metalden yapılırsa mekanizması bozulmaya meyillidir. İdeal olanı plasikten yapılıp dibinde mıknatıslı olanlarıdır. Bozulma ihtimali çok daha azdır. Elinizde bir silahın (ateşli ve kesici silahlar haricinde) olması, her zaman hızınızı yavaşlatır. Bakmayın bunların hafif olduğuna, hızlıca sallaması oldukça zordur. Bilek dışında kolun ve vücudun kullanımı önemlidir ve iyi kullanabilmek için uzun süre çalışmak gerekir. Şahsen polis olsaydım bunu kullanacağıma karşımdakini elde alet kullanmadan nasıl (orasını burasını darp edip canını yakmadan tabi ki) pasif hale getiririm onu çalışırdım. Ki böyle teknikler çokça var ve güç de gerektirmiyor. Ama zihniyet meselesi tabi. Zihniyet de malum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Polis bunu kullanacağı alanda genelde 1vs1 olmayacağı için çok fazla yakın dövüş sğoru bilmelerine gerek yok. Kaldıki bütün çevik kuvvet yeterli derecede yakın dövüş sporu öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 kemik kırılma sesi caydırıcı olur ama bayağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 valla teleskopik copların bir sakat yanı var türkiye de imal edilecekse. malzemeden çalarlarsa eğer polis copu açarken yerinden fırlayıp yandaki polisin gözünü çıkarabilir. Hayır nerden biliyorum derseniz bu adamlar en son 1 mayıs gösterilerinde gaz bombasını ceplerinden düşürüp hastaneyi gaza boğmuşlardı. (yerseniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 said: ama antremanlarda yaptığım çalışmalar neticesinde... escrima? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 benjamin linus'ta yok muydu bundan? yoksa serbest çağrışımlar mı çakıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 vardı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Absolut said: Telekopik cop aslında çok sakat. Yani normal coptan kat ve kat daha etkili özelliklede ucundaki ufak topuzun geldiği yeri kırma veya çatlama ihtimali çok daha yüksek. Yani o copla kafana alacağın tek darbeyi ömür boyu unutmayabilirsin. bence dırek unutursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 said: Demir copların doğru kullanılması, yanlış darbelerle ölüm ve yaralanmaya yol açılmaması için asayiş ekipleri eğitimden geçiriliyor. Toplumsal olaylarda görev yapan Çevik Kuvvet'e ise bu coplardan dağıtılmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 copların ne zaman kullanılacağı ve kimlere dağıtılacağı önemli tabi. sokakta devriye gezen polise vermeyecekler elbet, en büyük sakatlık toplumsal gösterilerdi orda da kullanılmıyorsa belki iç savaşta falan kullanırlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 dasaaa said: said: ama antremanlarda yaptığım çalışmalar neticesinde... escrima? krav maga yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ee onlarda haklılar. Seri şekilde vurmak yorucu olabiliyor. Bu upgrade sayesinde vakit kaybı yaşamayacaklar daha az zamanda daha çok insanın hakkından gelebilecekler. Bir sonraki upgrade bu olur herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 tüm yorumları okumadım ama bunun amacının kesinlikle caydırma olduğuna inanmam inanamam.. eğer buna (genel tavırlarına) caydırmak diyolarsa da polisle ayrı sözlükler kullanıyoruz demektir. katlanabilir özelliğiyle yok gizlenebilcekmiş de bilmemne..polisin copunu gizlediği nerde görülmüş ki böyle bişeye ihtiyaç duysun..polisin benliğidir cop..copu varsa var yani,bazıları ancak onu kullandığında polis olduğunu,kimliğini kavrıyo sanırım.. ama şimdiden bir mayıs ya da 6 kasıma katılmak gibi gayet demokratik bi hakkını kullanacak olan paticanlara aman diyorum..kollayın heryerinizi..zira polis işleyen demir ışıldar atasözünü benimserse yurdum insanına kolaylıklar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 valla biz yüksesk desibelli ses veren bir bomba alınacak diye biliyoruz. 1 mayıs ta bunlardan kullanılacakmış. bu bomba hayvani desibelde ses verince duymuyorsun ama donup kalıyosun böyle. istiklal ara sokaklarda çatışırken, bi uyanıcan karakoldasın. böyle tutup tutup kelepçelicekler. feci bişi, ailecek kınıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bir polis devleti ayak sesleri gelmeye başladı. ileride olacaklara şimdiden önlem alıyorlar resmen :) artık ses de çıkaramıyacaz Özellikle türk polisinin düzensiz ve saldırgan tavırlarından dolayı epey ölümcül vakalat ortaya çıkacak giibme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bunlar daha kullanıslı ben olsam bunları secerdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 İsterse ışın kılıcı taşısınlar nema problema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 karşıma böyle polis koyun ALAYINA İSYAN derim ozaman :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 keşke direkt mace e geçselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 İkinci resim başarılı bir çalışma olmuş. Fotoğrafçı olaya değişik bir gözle bakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar