Syn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bu Hedefonline, ataonline gibi şirketlere abone olmadan, sadece tek bir bilgisayar yazılımıyla internetten forex işlemlerini yapabileceğiniz bir yazılım var mıdır? varsa bile, ne kadar ücret isterler bunun için? teşekkürler.
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 o senin dediğini, yani bir ülkeden para alıp diğerinde satabilen 10 tane adam var dünyada. kaç para isterler? parayla olmaz o iş.
Syn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 anlatamadım galiba, aracı şirketler olmadan direkt olarak fx marketta işlem yapmak istiyorum, bunun için özel bir yazılım var mı diye sormuştum =], ha yok ise hedefonline veya uzmanforex'den minihesap felan açmayı düşünüyorum =]
Syn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya maksat zaten para kazanmaktan ziyade öğrenmek yani, okulda öğretmiyorlar bunları ne yazık ki.
nocom Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Syn said: ya maksat zaten para kazanmaktan ziyade öğrenmek yani, okulda öğretmiyorlar bunları ne yazık ki. kursu var istanbulda kaç kasımdı ya unuttum, 2 gun suruyor 450 ytl idi sanırım. geçenlerde de semineri vardı, bende yavaştan başlıycam buna
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yeni başladım forexe iyi kazanıyorum. dünden beri 10000 dolar yaptım. şaka gibi ama iyi takip ettinmi kazanıyorsun. japon yeni ile euro ve gbp kombinasyonlarının iyi kazandırdığına dair bir tüyo bile verebilirim hatta :D
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bireysel bir terminal yok.Ama öğrenmek istiyorsan yazdığın ve bunun dışında birçok aracı kurumun demo hesapları mevcut.Sanal işlem yaparak öğrenebilirsin.
Mille Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Burda yorumlar bide genel bilgiler filan var
Syn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oradan bir dr. forex diye birinin al-satlara bakıyorum, gerisi zaten ekonomi haberleri, gazete-dergi takip ettiğim şeyler =)
elesso Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 uzman forexin ara ara ücretsiz kursu oluyo ben ona gitmiştim 5 günlük. fxcm finanse ediyo kursu ve cidden öğretilebilcek hemen herşeyi öğretiyolar, öneririm. bu arada fxcm de şaşmayın kesinlikle, dolandırıcı firma çok var piyasada.
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oanda.com burda 5 dolarla bile forex takilabilirsin. paypal da kabul ediyo. guzel, javayla yapilmis bi arabirimleri var. uye oldugunda kimlik fotokopini falan istiyolar, onun disinda hicbi zorluk cikarmiyolar.
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ben direk www.forex.com dan oynuyorum. en temizi sanırım
Apis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 elesso said: uzman forexin ara ara ücretsiz kursu oluyo ben ona gitmiştim 5 günlük. fxcm finanse ediyo kursu ve cidden öğretilebilcek hemen herşeyi öğretiyolar, öneririm. bu arada fxcm de şaşmayın kesinlikle, dolandırıcı firma çok var piyasada. Bu kursa bende gittim. Gerçekten iyiydi. Şimdilerde birkaç ay demo hesapta pişeyim diyorum. Şu an tek sorunum Trading Station II yi bir türlü bağlayamıyorum. Açılıyor meret ama veri alamıyorum, gönderemiyorum. Neden olabilir, var mıdır bir fikri olan? Bir port açma işi fln mı var? Bilgisayarda firewall fln'ı da kapatmaya kadar gittim ama.
Syn Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ben de bu hafta gittim uzmanforex'in kursuna, necati ergin iyi anlattı baya ama erdal'ın forex bilgisi hakkında şüphelerim var =)
Apis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Direkt hortlatalım topic'i... Artık test aşamalarının sonlarına geliyorum ve ciddi ciddi, ufak bir meblaylada olsa başlayacağım. Fakat bir sorun var. Hangi şirketten ve bankadan para transfer komisyonları nasıl? Ataonline ile Uzman Forex bildiğim iki önemli firma ama bu işi yapan Patilere sorularım şu; 1) Nasıl para yatırıyorsunuz? EFT ile yurtdışına fln mı (Mesela Uzman Forex için Londrada hesap)? Hangi bankada ne kadar transfer ücreti ödeniyor? 2)Parayı tekrardan nasıl çekiyoruz? Orda transfer ücretleri ne kadar? Burda asıl meselam 3-5 kuruş kazanacağım kazanabilirsem. Onuda transfer ücretlerine yedireceksem anlamsız olacak.
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben biraz araştirmiştim zamanında da.. türk şirketleri tamamen dolandırıyormuş. eğer para kazanabilirsen böyle çok büyük bi kısmı komisyon,havale vs adı altında kesiyorlarmış. önerilenler hep yabancı ve temeli sağlam şirketlerdi. baya oldu araştıralı ondan isim verebilecek bilgim kalmamış ama çok iyi araştır seçeceğin aracı şirketini. verebileceğim tek tavsiyem bu.
Öne çıkan mesajlar