Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Selamlar arkadaşlar, Şöyler bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Oyunu sorunsuz şekilde kuruyorum (Morrowind+Tribunal+Bloodmoon) oyunu çalıştırdığım zaman mouse çok yavaş hareket ediyor (atlaya atlaya ilerliyor) oyunu load ediyorum ve oyuna başlıyorum yaklaşık olarak 10 15 dk da bir ekran kitleniyor fakat bir kaç saniyeliğine yani donuyor ve devam ediyor ozelliklede bir action sahnesine girmeden once mutlaka bir kez freez oluyor misal kılıcı cekiyorsunuz yada oku cekiyorsunuz Freez ardından tekrar düzeliyor biraz ilerliyorum yürürken başka bir alana geçiyorum gene freez tekrar düzeliyor biraz karışık bir sorun inşallah anlatabilmişimdir. Sistemim 512 ddr 2.5 amd 256 5700 ddr geforce5 (sistemden kaynaklandığını sanmıyorum çünki 1 hafta önce sorunsuz şekilde takılmadan oynayabiliyordum) Winxp prof tüm update ler kurulu sp dahil. Nvidia son sürücüleri kurulu Directx son sürüm kurulu testler ok. Morrowind in son sürüm Patch i kurulu Bloodmoon v1.6.1820 not:crack le ilgili bir sorun değildir orjinal Morrowind kullanıyorum. Şimdiden yardımlarınız için Teşekkür ederim.[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com [Bu mesaj Daggerfall tarafından 03 Mayıs 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 eklemeyi unuttuğum bir şey daha var load ederken 5 6 dk bekliyorum oyunu kapatmak istediğim zaman yaklaşık 10 dk bekliyorum[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bu yavaslama sorunu morrowind e mi ozel yoksa diger programlardada var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 freez freez ne diyorum ben de :) biri başlığı freeze diye değiştirse süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sadece Morrowind da yapıyor bu sorunu başka hiçbir oyunda veya sistemde bu sorunla karşılaşmadım[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ilginç, önceden yapmayıp şimdi yapmaya başlaması garip.. hiç böyle bir sorun yaşamadığım ya da duymadığım için bilgim yok maalsef..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Morrowind te özellikle equipment ekranında ve menulerde cursor acaip yavaş hareket ediyor. Başka kimse de var mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 emin değilim ama sanırım sorun cd den kaynaklanıyor ben sadece aynı sorunla karşılaşmış biri varmıdır diye açmıştım konuyu birde şu var Elder Scrolls forumlarındada aynı sorunla bir çok kişi karşılaşmış ve genelde directx le ilgili sorunlar çıkmış 1. olarak cd ye bakacagım (pek sanmıyorum ama cd min arızalı olma ihtimali var) 2. olarak directx i tekrar kuracagım bunlara ragmen sorun devam ederse ne yapacagım bilemiyorum açıkçası.[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Geçmiş olsun şanssızlık..[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar