Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darwin'in açmazlarını bul, 50bin ytl kazan

Gazanfer

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
OLEY BE EVRİM ÇÖKTÜ.

Buarada nasıl bilimin ilerme sürecini ve fizikteki uygulama kümesi kavramını kavramamış arkadaşlar, kuantum ve relativiteden sonra newton fiziği çöktü derse, başka insanlar da durup darwin teorisi çöktü diyebilir normaldir. Garipsememek lazım
Tas atma kafani kirarim senin cocuk!1

Hatirladigim kadariyla Newton'in teorilerinin artik gecerliligi yok. Enlighten us eger yanlis diyorsan. Fizikci degil bilgisayar bilimcisiyim ben, ise yarayan seylerle ugrasiyorum, ama ogrenmek isterim tabi :P
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Ardeth said:
OLEY BE EVRİM ÇÖKTÜ.

Buarada nasıl bilimin ilerme sürecini ve fizikteki uygulama kümesi kavramını kavramamış arkadaşlar, kuantum ve relativiteden sonra newton fiziği çöktü derse, başka insanlar da durup darwin teorisi çöktü diyebilir normaldir. Garipsememek lazım
Tas atma kafani kirarim senin cocuk!1

Hatirladigim kadariyla Newton'in teorilerinin artik gecerliligi yok. Enlighten us eger yanlis diyorsan. Fizikci degil bilgisayar bilimcisiyim ben, ise yarayan seylerle ugrasiyorum, ama ogrenmek isterim tabi :P

yazdım bişeyler sildim, forumda 40 kere yazdım "domains of applicability" kavramını. görsel eğitime geçicem bu sefer (not: grafik orantılı değildir, aşağılar çok küçük ~dalga boylarının planck sabiti ile karşılaştırılabileceği, sağ taraflar ise çok hızlı ~ışık hızının onda birinden fazla cisimler içindir)

http://img207.imageshack.us/img207/4875/daxq9.jpg

Öte yandan;

Sen bir masa üzerinde kayan bir bloğun hareketini

http://upload.wikimedia.org/math/b/9/0/b90f28f1bb825692930ce71234d02a84.png

denklemini mi kullanarak, yoksa

http://upload.wikimedia.org/math/d/d/7/dd7abfc26ac768881a1c393f4cb49b88.png
denklemini mi kullanarak çözmek istersin?
Sosyal ağlarda paylaş

%100 kazanırım bu yarışmayı aşağıya yazacaklarımı yapsam.
1. Ardeth alırım bir adet,
2. Amsterdam'a giderim,
3. 1 hafta yetecek miktarda magic mushroom alırım, bir odaya kapanırız kitaplarla falan,
4. Bu adam anlatır ben kıvırta kıvırda metne yazarım (metni kıvırtıyorum, o kafayla kendim de kıvırtırsam bilemem)
5. 50.000 ytl'den bu masraflar düşülür, kalan parayı aynen veririm Ardeth'e dünyayı ele geçirsin.
6. ???
7. PROFIT!!!

(dayanamadım sdf)

Mushroom artarsa Harun abime yollarım, velinimet olacak adam boru değil. Gerçi daha hoyratını kullanmakta olduğuna dair çok güçlü hislerim var NİYEYSE.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
ohoo çok masraflı o plan.

Kazanmayı garantilemek için biraz yatırım şart. Hem Sina da burs kazanır fena mı, ölümsüz falan yapar beni 10-15 sene sonra. Iron Man falan yapar bişey yapar.

Yaparsın artık bir güzellik lan.

Önceki mesajı yazarken şafıldan Bob Marley girmesi de ayrı bir ilginç tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Biletleri ucuza kaparım ben, hemen alsak git dön 500 euro olsun hadi. Sina'yı ikna etmek bedava (kalan parayı verecem adama) çarp ikiyle 1000.
Kitapları bulmak lazım, zaten onlar da beleş.
Hava alanına gidiş, hava alanından otele gidiş topla et 100 lira tutsun hadi.
Mushroom ne kadar olur hiç bir fikrim yok açıkçası, ne bileyim 1000 euro olsun?
Yemekti artı masraflardı, yok efendim masajıydı osuydu busuydu (ehe) 1000 euro çıkar hadi
Dönüşte allahın emri çikolata+alkol alsak hadi onları da 200 euro yap. Çarp ikiyle 400, 50 euro da sigara eklesen 450.
3450 euro+100 lira =P

Artıyor gayet yahu? En azından power armor çıkartır kalan parayla biraz tanıyorsam Sina'yı. Bence güzel yatırım valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...