aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 evrimi en guzel kopekler curutur, zilyon yildir evcillesmis hiyarlar, hala saga sola sicip isiyolar, zaten konusmayida ogrenemediler, basarisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 sanırım kimse söylememiş, eksik kalmasın dedim; EVRİM YOKTUR DEVRİM VARDIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ardeth said: OLEY BE EVRİM ÇÖKTÜ. Buarada nasıl bilimin ilerme sürecini ve fizikteki uygulama kümesi kavramını kavramamış arkadaşlar, kuantum ve relativiteden sonra newton fiziği çöktü derse, başka insanlar da durup darwin teorisi çöktü diyebilir normaldir. Garipsememek lazımTas atma kafani kirarim senin cocuk!1 Hatirladigim kadariyla Newton'in teorilerinin artik gecerliligi yok. Enlighten us eger yanlis diyorsan. Fizikci degil bilgisayar bilimcisiyim ben, ise yarayan seylerle ugrasiyorum, ama ogrenmek isterim tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 BonePART said: abi asinda sey war harun yahya evrimi kanitlarsan 10 trilyon yeni turk lirasimi ne vercekti Önce bi türkiyenin dış borçlarını kapatsın o parayla.Sonrada gidip bikaç ülke satın alsın.Şöyle danimarka polonya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ahahahahaha son madde resmen öldürdü beni =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Penthesilea said: Ardeth said: OLEY BE EVRİM ÇÖKTÜ. Buarada nasıl bilimin ilerme sürecini ve fizikteki uygulama kümesi kavramını kavramamış arkadaşlar, kuantum ve relativiteden sonra newton fiziği çöktü derse, başka insanlar da durup darwin teorisi çöktü diyebilir normaldir. Garipsememek lazımTas atma kafani kirarim senin cocuk!1 Hatirladigim kadariyla Newton'in teorilerinin artik gecerliligi yok. Enlighten us eger yanlis diyorsan. Fizikci degil bilgisayar bilimcisiyim ben, ise yarayan seylerle ugrasiyorum, ama ogrenmek isterim tabi :P yazdım bişeyler sildim, forumda 40 kere yazdım "domains of applicability" kavramını. görsel eğitime geçicem bu sefer (not: grafik orantılı değildir, aşağılar çok küçük ~dalga boylarının planck sabiti ile karşılaştırılabileceği, sağ taraflar ise çok hızlı ~ışık hızının onda birinden fazla cisimler içindir) http://img207.imageshack.us/img207/4875/daxq9.jpg Öte yandan; Sen bir masa üzerinde kayan bir bloğun hareketini http://upload.wikimedia.org/math/b/9/0/b90f28f1bb825692930ce71234d02a84.png denklemini mi kullanarak, yoksa http://upload.wikimedia.org/math/d/d/7/dd7abfc26ac768881a1c393f4cb49b88.png denklemini mi kullanarak çözmek istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 masada kayan bir blogun hareketini niye cozucem lan manyak miyim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ne bileyim canın sıkılır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 DARWININ ACMALARINI BULDUM! ISTE RESIMLERI http://www.emekpastanesi.com/tr/urunler/urun_resim/0805200711222921247_d-2acma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Penthesilea said: masada kayan bir blogun hareketini niye cozucem lan manyak miyim ben? belki sana kaydı nerden biliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aquila said: DARWININ ACMALARINI BULDUM! ISTE RESIMLERI http://www.emekpastanesi.com/tr/urunler/urun_resim/0805200711222921247_d-2acma.jpg bence burdan feyz alabiliriz, hemen proje risklerini belirleyelim bi swot analizi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ardeth, böyle hiç bişe anlamadığım kelimeler, tamlamalar, tabirler vs kullanıyorsun ya... uyuz oluyorum birader sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 olma abi, o da bilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 huun said: ardeth, böyle hiç bişe anlamadığım kelimeler, tamlamalar, tabirler vs kullanıyorsun ya... uyuz oluyorum birader sana. swot analizi gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 kısmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 swot, swatin alt birimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 special weapons and tactics bak swat'ı biliyorum, swot'u da duymuş gibiyim ama bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 tamam swotu yazdım defterime kullanmam bir daha. bi an kuantum falan diyeceksin diye korktum ama geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 %100 kazanırım bu yarışmayı aşağıya yazacaklarımı yapsam. 1. Ardeth alırım bir adet, 2. Amsterdam'a giderim, 3. 1 hafta yetecek miktarda magic mushroom alırım, bir odaya kapanırız kitaplarla falan, 4. Bu adam anlatır ben kıvırta kıvırda metne yazarım (metni kıvırtıyorum, o kafayla kendim de kıvırtırsam bilemem) 5. 50.000 ytl'den bu masraflar düşülür, kalan parayı aynen veririm Ardeth'e dünyayı ele geçirsin. 6. ??? 7. PROFIT!!! (dayanamadım sdf) Mushroom artarsa Harun abime yollarım, velinimet olacak adam boru değil. Gerçi daha hoyratını kullanmakta olduğuna dair çok güçlü hislerim var NİYEYSE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ohoo çok masraflı o plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 leventçim inanılmaz bi stratejisyensin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 sıtratejiijjjjsiiyğen. zor lan sölemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mr_Hand said: ohoo çok masraflı o plan. Kazanmayı garantilemek için biraz yatırım şart. Hem Sina da burs kazanır fena mı, ölümsüz falan yapar beni 10-15 sene sonra. Iron Man falan yapar bişey yapar. Yaparsın artık bir güzellik lan. Önceki mesajı yazarken şafıldan Bob Marley girmesi de ayrı bir ilginç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 abicim yatırım diyosun iyi de, 50000 yeetalenin büyük bölümünü yersin öyle. ne anladık. daha inovatif ve basit çözümler lütfen. LÜT FEN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Biletleri ucuza kaparım ben, hemen alsak git dön 500 euro olsun hadi. Sina'yı ikna etmek bedava (kalan parayı verecem adama) çarp ikiyle 1000. Kitapları bulmak lazım, zaten onlar da beleş. Hava alanına gidiş, hava alanından otele gidiş topla et 100 lira tutsun hadi. Mushroom ne kadar olur hiç bir fikrim yok açıkçası, ne bileyim 1000 euro olsun? Yemekti artı masraflardı, yok efendim masajıydı osuydu busuydu (ehe) 1000 euro çıkar hadi Dönüşte allahın emri çikolata+alkol alsak hadi onları da 200 euro yap. Çarp ikiyle 400, 50 euro da sigara eklesen 450. 3450 euro+100 lira =P Artıyor gayet yahu? En azından power armor çıkartır kalan parayla biraz tanıyorsam Sina'yı. Bence güzel yatırım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar