-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Lexius said: osurup yorgan içini ısıttıktan sonra sızarım.. Oha direk imzalık laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yatakta fırçalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 kalkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mümkün değil kalkmam. Ama ocağın altı yanıyo mu lan? diye düşünüp kalktığım çok olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ben uyuyamam ya. Tikliyim. Mesela elimi yıkıyorum herhangi bir nedenden dolayı, elimi yıkadıktan 10 dakka sonra yemek yemeye otururken tekrar elimi yıkamazsam irkiliyorum bi anda böyle, gidip elimi yıkıyorum hemen. Temizlik şeyim var. Duş almadan evden falan da çıkamıyorum, yapışıyomuşum gibi hissediyorum. Huyluymuşum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 sarhoş değilsem kalkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Xaenin said: Ben uyuyamam ya. Tikliyim. Mesela elimi yıkıyorum herhangi bir nedenden dolayı, elimi yıkadıktan 10 dakka sonra yemek yemeye otururken tekrar elimi yıkamazsam irkiliyorum bi anda böyle, gidip elimi yıkıyorum hemen. Temizlik şeyim var. Duş almadan evden falan da çıkamıyorum, yapışıyomuşum gibi hissediyorum. Huyluymuşum baya. ben de aynı cinstenim. kendimi her hareketimden sonra dezenfekte ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 az önce fırçaladım, mutluyum. o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 nası uyurum var ya! öle böle değil, mışıl mışıl uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar