DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Teza'yı göremedim ben guild içinde. Onu almadılar mı acaba? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Vek%27nilash&n=Teza Guildless miş ve talentlerini bile vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Teza MYM ile birlikte çıktı Curse'ten bildiğim kadarıyla, Mek'in çocuksu tavırlarını sevmediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 BWL de first killi yok bi suru nihilumun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Evet yok, tek gecede son 4 bossu indirdiler diye hatırlıyorum, aklımda yanlış kalmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 nihilum fanboyları dolduktan ve, bu en büyük battle group projesini çıkarttıklarından sonra ally popülasyonu düştü baya nerde tbc öncesi huhuran bile kesememiş yeto guild varsa geldi tbcde magtheridona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Gangren said: tinu said: cthun a kadar khadgars rage en iyiydi, ne olduysa cthundan sonra oldu khadgars rage e , tum guildler wıpe yiyodu isyan doruktaydı sonra nerf geldı nerfın hemen ardından cthun u nıhılum ındırdı ilk olarak, sonra zaten nihilum aldı yurudu khadgars da zaten cthundan sonra dususe gecti. benım boyle kalmıs aklımda.. Yanlış kalmış o zaman. cthun denemelerinde kr de arkadas vardi bizden gitmişti o soylemişti nihilum once kesmesi guıld de tartısma yarattı diye aklımda oyle kalmıs...dogrusu neydı? nihilum ilk world first kıll ı cthun du zaten cthun dan sonra bence koptular diğer guildlerden.. amerıkalılarda ıtıraz etmıstı hatta sıze once geldı nerf ondan world fırst oldu dıye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 KR'ın en iyi olması büyük yalan. Nihilum C'thun WorldFirst'e kadar, Avrupa'da kill alabilen yok. US'ten Conquest, Fury, D&T gibi guildler aldı hep ilk sırayı. KR ile Nihilum, MC zamanından beri sidik yarıştırırlardı, sonralarında PC geldi olayın içine falan. KR şüphesiz iyi bir guilddi ama ana kadronun dağılması ve guildliderinin saçmalaması sonucu patladı bildiğim kadarıyla, odium'a sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Diger yandan da Maghteridon `pve carebear` bir realm oldugundan outdoorda oyle insanlar birbirine pek saldirmaz, dostluk kardeslik icinde quest yaparlar. Tabii bu huzurlu ortami 1 kisinin saldirganligi bir anda Ally katliamina cevirebiliyor o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 pve carebear dıye bısı yok magtheridonda ally gorurlerse dalarlar.Isle of Quel'Danas da bir tane daily quest yapana bin lira vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 dün en son salak bitane rogue daldı onu kestim, onun dışında pek dalmam yani allylara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lvl 70 char verin daily q yapmayı denicem mümkünse feral druid olsun yaparsam 500 liranı alırım vioxx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 şu 2 linke bakın ne değişmis magtheridonda gayet net açık görünüyor... Magtheridon ally zamanları Magtheridon horde zamanı (şimdiki zaman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Pve carebear diye bir sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Slat said: Pve carebear diye bir sey var. SS or not real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Ispen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ispen The Carebears Level 70 Undead Rogue Character Data Unavailable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Gerekli data verilmis. The Carebears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 OHA demek istiyorum Applela Microsoft birleşmesi gibi birşey lan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 maaşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 1.belli 2.kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Gangren said: KR'ın en iyi olması büyük yalan. Nihilum C'thun WorldFirst'e kadar, Avrupa'da kill alabilen yok. US'ten Conquest, Fury, D&T gibi guildler aldı hep ilk sırayı. KR ile Nihilum, MC zamanından beri sidik yarıştırırlardı, sonralarında PC geldi olayın içine falan. KR şüphesiz iyi bir guilddi ama ana kadronun dağılması ve guildliderinin saçmalaması sonucu patladı bildiğim kadarıyla, odium'a sormak lazım.ben cevap vereyim :) KR'nin en iyi zamanlari BWL zamanlariydi, Nihilum'dan asagi kalir tarafi yoktu. O zaman ben guildde yoktum, BWL farmlama sirasinda girdim guilde. O zamanlar Nihilum'dan cok KR bilinirdi Burning Legion'da valla. AQ40 ciktiginda Cthun a kadar raid kacirmadim ama, anlatayim. PC baya strese sokuyordu bizi acikcasi, biz 2. bosstayken falan 4. boss'a gelmislerdi diye hatirliyorum. Millet KRLOLOL lara falan baslamisti hatta, biz baya kotu basladik AQ40'a. Ama AQ40'da eglendigim kadar hicbir online oyunda eglenmedim inanilmaz bir heyecandi o yaris. PC twins'deyken biz yakaladik sonunda onlari. Nihilum twins i kesti bu arada, biz denemelere basladik. PC bizden 1 gun once kesti sanirim Twins'i, onlar da C'thun'a gectiler. Biz tam Twins'i kestik C'thun nerf'u (daha dogrusu bug fixi) geldi. O gece Nihilum kesti, ertesi gun biz kestik C'thun'u, PC sicti. Sonra Ouro ve Viscidus'da da alliance first aldik. Ouro'dan aldigim pimp sapkami hic unutmam euhehu. AQ40'ta twins'e gelindiginde ilk sirada Nihilum vardi yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 @Penth At boku PCye, sıva güzelce, haah, tam oldu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Lan ne güzel günlerdi o zaman, "über" olmasa da iyi sayılabilecek pek çok lonca vardı ortalıkta, hoş rekabet vardı. Ne zaman Nihilum denen denyolar aldılar direksiyonu ellerine, ne zevk kaldı oyunda ne birşey. Ben expansion geldikten 3 gün sonra "25men Naxx Cleared" yazısını görmeyi bekliyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bu guildler birleştilerse wotlk da geniş çaplı bir aktiviteyi duydukları/bildikleri içindir yoksa hepsi kendi içinde birer marka demek ki bir sebepten dolayı ihtiyaç duydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 25m Naxx zaten temizlendi ki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar