N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 çıldırıciiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 oha çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ben bu oyunu yapan adamı döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 adamım bu oyun çok zor veya benim uğraşacak vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 baya bi ilerledim ama ağlicam sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 müzik ve konu çok acıklı sdf kargayı kurtarmak istiyorum ama çok zor ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ahah kargayla en son adamın gözünü filn oyuosun bilmem ne ama vidyodan ördüm anladım ki ben bu oyunu bitiremem saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bişey diycem ben başını okumadım anahtlar ne işe yarıyo bi de save etmenin limiti var mı? videoyu izlemedim ben anlatmasana sdf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 anahtarlarla çelınçlar var onları yapabliosun ama oyun bitirmek adına bi işlevleri yok almasan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bitirdim ya sonunda, ama çok uyuz bi oyun. ömrümden ömür gitti resmen. özellikle 2 sinek, 5+1 kılıç, 1 de kapı kilidi olan bölümde harcadığım kanatların sayısını bilemiyorum bile=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ShadowFury said: özellikle 2 sinek, 5+1 kılıç, 1 de kapı kilidi olan bölümde harcadığım kanatların sayısını bilemiyorum bile=) off feci bi bölüm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 çok uyuz bişey ama pc başında vakit geçirmek için güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 kanser olurum bunu oynarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Atmosferi süper olmuş oyunun. Sondaki ince ayarlı kısımlar insanı ayar etsede gerisi güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 oh be bitirdim. şimdi uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ayrıca oyundaki müzik bana metal gear solid 1'deki psycho mantisli kısmı hatırlattı. belki de aynı müziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 15 dk da falan bitirdim akşam topici görünce de millet kasmış gelip hava atayım dedim. bi son 2 alanda zorlandım biraz. klavye değil de ps3 ün gamepaddeki yuvarlak hedelerle daha ii oynanır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 5dkda bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Quel-Thul said: ShadowFury said: özellikle 2 sinek, 5+1 kılıç, 1 de kapı kilidi olan bölümde harcadığım kanatların sayısını bilemiyorum bile=) off feci bi bölüm o bi tek bunda zorlandım ben de onun dışında delircek bi durum yoktu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bitirdim. Gayette eğlenceli buldum oyunu. Devamını isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 pf çok uzunmuş yannız güzel yapmış adam üşenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bitirdim güzelmiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 tüyünüz dala takılıyor ölüyorsunuz bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 cehennemin dalları onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar