keldron Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 açıldı ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 said: LaN moruq 3mOoo Zaa 5inq yhabcam oqe ama süFer olcaq naSuL süfeR moruq emoj^^mm hahah yav burda ne demek istiyor ? neyce konusuyo bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 [large]AÇILMIŞTIIII!!!!![/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 mokoko said: kiR_paS2008 said: Vay Be Bi De burDaki herKes DeLikanLı aDam 44 yaŞınDa çOğumuzuN aNneSi-BabaSı yaŞınDa ve yaRısınDan ÇoĞu aNneSine KüFür DeDiĞim Gibi aNneSine KüfüR bu aDam 44 yaŞınDa ve BüyüK ihTimaLLe aNneSi TopraK aLtınDa DeLikanLıLıkTan ziyaDe yaPtığınız ne TürkLerin kiTabınDa vaR ne müsLümanLığın o'Nun yanLış yaPmaSı ya Da Günah işLemeSi kimSeniN yanLış yaPmaSını ya Da Günah işLemeSini GerekTirmez .! HerŞeyDen önCe kaLıbınıZın aDamı oLun ya MoDern oLun ya esKi kafaLı Hiç Bi şekiLde Bu aDamı köTüLeyemezSiniz iYi DüşüNün kaLıbınızDan GeçTim Siz neRenin inSanısınız? aDam heRkeSin DerDi oLmuş DemeK ki zaManıNda iYi koyMuş deliqanlı cocukh. lawl. oha bu ne lan. evlat acısı gibi text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 kiR_paS2008 said: Vay Be Bi De burDaki herKes DeLikanLı aDam 44 yaŞınDa çOğumuzuN aNneSi-BabaSı yaŞınDa ve yaRısınDan ÇoĞu aNneSine KüFür DeDiĞim Gibi aNneSine KüfüR bu aDam 44 yaŞınDa ve BüyüK ihTimaLLe aNneSi TopraK aLtınDa DeLikanLıLıkTan ziyaDe yaPtığınız ne TürkLerin kiTabınDa vaR ne müsLümanLığın o'Nun yanLış yaPmaSı ya Da Günah işLemeSi kimSeniN yanLış yaPmaSını ya Da Günah işLemeSini GerekTirmez .! HerŞeyDen önCe kaLıbınıZın aDamı oLun ya MoDern oLun ya esKi kafaLı Hiç Bi şekiLde Bu aDamı köTüLeyemezSiniz iYi DüşüNün kaLıbınızDan GeçTim Siz neRenin inSanısınız? aDam heRkeSin DerDi oLmuş DemeK ki zaManıNda iYi koyMuş ayarım kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 oha adam azmetmiş resmen nasıl öyle yazı yazılır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 herkesten sing izdiorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Sirlar odasi acildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 açıldı bu diyen olmuş muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ShadowFury said: oha adam azmetmiş resmen nasıl öyle yazı yazılır ya 2 kişi lazım bence öyle yazabilmek için. 1 kişi normal yazacak. Diğeride shift e basıp basıp çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 gunaydın + yabancı o herif. faake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Arma said: ShadowFury said: oha adam azmetmiş resmen nasıl öyle yazı yazılır ya 2 kişi lazım bence öyle yazabilmek için. 1 kişi normal yazacak. Diğeride shift e basıp basıp çekecek. abi bunu yapabilen bir arkadaşım var ama bilinçsizce yapıyor adam. yazarken devamlı caps lock'a basıp çekiyor. çok da kral adamdır neden böyle bir alışkanlığı var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bundan olsa olsa Memo olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bunuda mı görecektik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yezid said: Arma said: ShadowFury said: oha adam azmetmiş resmen nasıl öyle yazı yazılır ya 2 kişi lazım bence öyle yazabilmek için. 1 kişi normal yazacak. Diğeride shift e basıp basıp çekecek. abi bunu yapabilen bir arkadaşım var ama bilinçsizce yapıyor adam. yazarken devamlı caps lock'a basıp çekiyor. çok da kral adamdır neden böyle bir alışkanlığı var bilmiyorum. Abi yazıda resmen bi harmoni var ama. Bazı harfler özellikle büyük yazılmış. D lere falan baksanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ona bende dikkat ettimde bi tane d görünce tesadüftür diye düşündüm. Yada o d yi tutturamamaışta olabilir. N ler bazı yerlerde büyük büyük bazı yerlerde küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Valla bütün postları okumadım yazıldı mı bilmiyorum ama bu konu açılmıştı b@bs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar