Laorx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ahahaha, nası oynuyolar ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 tipler mükemmel hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bunların hepsi oyuncu mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 kumpasçı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 nil taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Neresi taş bunun ya, gerizekalı bir yumuşakça bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ahahahah restoran işletmecisi yumuşağı dövücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ailecek izledik bugün acıdım evsahibine heryerde kıllar falan. kumpas olabilir doru ayrıca o yaşlı ayılan bayılan karı abarttı falan mokunu çıkardılar olayın bide senaryoyu begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi kıl gördü diyen fena oldu kadın ahudhusa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bi tane tip vardıı böyleydi ( O ) varmı hala o yarışmada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 default 1 tane guzel kız oluyor, ekin, nika ve nil su ana kadar. bayram sagolsun tekrarlarini izledim de izledim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ekin hangisi oluyo? HASAN ABİ'nin grubundaki esmer olan mı? Oysa fena diildi o evet. Bi de çok ilginç bölümdü. Üzüldüm lan resmen Sahra için lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ya o değil de 2 gündür oylamayı kaçırıyorum şeyda 19 aldı, naim 20 puan aldı nil ve sahrayı kaçırdım onlar kaç puan aldı bence ümit bey kazanacak hadi bakalım yarın da kaçıracam tekrarına inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ilk başlarda güzeldi bu program.sonra showa çevirdiler işi,b..ku çıktı işin.saçma sapan eleştirmeler falan,baydı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 şeydayla sahra yerıne başkaları olmalıydı. hele şeyda çirkinlikten ölcek iğrenç karı bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Kojiroh said: Ekin hangisi oluyo? HASAN ABİ'nin grubundaki esmer olan mı? Oysa fena diildi o evet. Bi de çok ilginç bölümdü. Üzüldüm lan resmen Sahra için lol. yok ya, meksika yemeği yapan elemanla özgür'ün grubundaki uzun boylu kızıl saçlı kız =) bu arada sahra çok değişik bir insan gerçekten, yok isveç şurubuymuş yok gelincik likörüymüş, acaip biri. nasıl adanalı bu ben anlamadım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Biri de çıkıp yemeklere müshil koysa ne manyak olur ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ha ben o Ekin deneni görmedim sanırım aksjfkaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ekin de iyidi. 21 yaşındaydı bir de fsdkd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 +18 Bi aksam ananem oturmus bu programa bakiyodu, dedem geldi salona oturdu söyle bi bakti, kadin kapiyi aciyo bi erkek giriyo, kadin gene kapiyi aciyo bi erkek daha giriyo. En sonunda sordu: Ne bu CheranE mi? O an fisim cekildi. Yarildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Burax said: ya o değil de 2 gündür oylamayı kaçırıyorum şeyda 19 aldı, naim 20 puan aldı nil ve sahrayı kaçırdım onlar kaç puan aldı bence ümit bey kazanacak hadi bakalım yarın da kaçıracam tekrarına inş nil 16 almış sahra da 17 aldı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ümitin mantısı leş gibiydi lan. ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ümit kaç puan aldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 şeyda'dan 3 naim'den 9 sahra'dan 3 aldı veee nilllll az sonra nil 3 verdi birinci naim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 oha nil yavşadı paso, sonra 3 verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar