Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 "E bize ne bundan" da denilebilir tabii de, Hürriyet'te geçince "demek ki önemli bir habermiş" dedim size de söyleyim dedim. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10321134.asp?gid=229 Annemin babamın uzun süredir arkadaşı olduğu için duyduk. Ancak bu tip olayları insan gazetede görmeyi pek beklemiyor. Belki de intihar ettiği için haber olmuş olabilir, bilmiyorum. Bir de kameralar felan gidecekse, başına üşüşürse insanın işi zor. Şahsen böyle bir olay olsa, rahat bırakılmak isterim, belki arkadaşlarımla beraber olmak isterim. Ama eşini kaybedip bir de televizyonlara röportaj vermeni isterlerse yaraya tuz basmış gibi olunur bence. Televizyon haberleri ne durumda, izlemedim. Kameralarla felan kuşattığın zaman insan daha çok bunalır ya. Ediz Ertürk'ü tanımıyorum ama Haluk abiye ve oğlu Ediz'e başsağlığı diliyorum (gerçi telefondan ettik de burda da etmiş olayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ediz okuldan arkadaşım benim, neden olduğunu bilmiyordum ama içten içe baya üzülmüştüm.Konuşamadım kendisiyle, arayamadım elim gitmedi telefona.Zira dunyanın en neseli insanıdır kendisi. Çok fena çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ana! Ediz İnaldan arkadaşım benim! ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar