LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bugun 38 milyona gördüm gören/alanlar aldıkları/gördükleri fiyatları bir yazarmı aceba.. ona göre kazık yemiyelim :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bende 38e aldım..kazık diil yani..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ben 3 milyon a aldım kopyasını oynuom zuahah napcaksan orjinalini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Umarım diildir demek istiyorsun yani? =P said: Gilean, 20 Mart 2003 16:02 tarihinde demiş ki: bende 38e aldım..kazık diil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Necromancery, 22 Mart 2003 16:48 tarihinde demiş ki: ben 3 milyon a aldım kopyasını oynuom zuahah napcaksan orjinalini oha! WC3 ün kopyası satılıyo muydu??? arkadaşlar görüyo musunuz malız biz gidip orjinal almışız 3 milyona varmış =/ bi de soruyosun kazık mı diye, dünya girmiş bize haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 40m gördüm ben alayımmı acaba?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ben de bu mesajlardan sonra bir derginin ekinde 18 EU +kdv gördüm, sanırım 38 milyon iyi bir fiyat o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 orginalini bedavaya aldim :)=[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Necromancery, 22 Mart 2003 16:48 tarihinde demiş ki: ben 3 milyon a aldım kopyasını oynuom zuahah napcaksan orjinalini kanaatimce belli bir seviyede oyun kültürüne sahip oyuncular ((==>türkiye için<==)) belli oyunları en azından, orjinal almalıdır. yoksa ekmek almakla oyun almak arasında belli bir yerden sora fark kalmaz olayın, yada türkler oyun yapmış aa gittim kopyasını aldım ne gerek var ehue de diyebilirsin tabi sana kalmış bişi tamamen, ha türklerin yaptığı bi oyunu alırım dersen de aslında hiçbişi farketmez. ben ayda 20 civarı oyun alıyorum, hepsini box alsam 800$ + kargo olur, ama param olsa alırım o ayrı. Ama 2-3 ayda ,oyununa göre tabi, en az 2 box almaktayım ve şahsen lan ben salakmıyım, bak kopyası 3 milyon önümde duruyo diye düşünmedim hiç :-) kopyasını almakla aslında o oyunu almış sayılmıyorsun bence :) ayrıca blackrose +1 bide nerde satılıo bu war3 ler? tr a dönünce alıyım.[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Warcraft3 netten oynamak isteyen kişilerin bence kesinlikle orjinal alması gereken bir oyun.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 yok be abi bendeki copy ama oynuyorum netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Orjinal olmadan Battle.Net'te oynayamazsin. Ayrıca Gima,Migros gibi büyük alışveriş yerlerinde var... Ben alacam biraz sonra[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 iyide türklerle oynamak bana yetiyor bide bi beles server var 2000 kisilerde lagda az o yeter bana genede gerci war3 ü bıraktım zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: BlackRose, 22 Mart 2003 17:23 tarihinde demiş ki: bi de soruyosun kazık mı diye, dünya girmiş bize haberimiz yok lol[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 banane ya ben orjinal alcagima bir sürü kopya baska cd alirim sonucta multiden oynanıyor battle.net ten oynasam nolur baska yerde oynasam nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ok al oyna ama burda ben 3 milyona aldım zuzhuzuh orginal alıpta napcaksınız deme o zaman sanki millet keriz orjinal almış sende akıllısın ucuza kopya almışsın gibi bi anlam çıkıyo o mesajdan bence[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 benim anlamadıgım sırf battle.net icin mi orjinal alıyorsunuz yoksa hava için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 heh başka bi alternatif gelmiyo mu aklına?[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 blizzard firmasına para akzandırıp devamı saglamaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ben hep hava için alıyorum annem babam "oolum evde kalcan bak güzel bi kız varmış gel bi bak beğenirsiniz birbirinizi" derken ben yok anne baba ben oyun alcam havam atcam kendime diye orjinal alıyorum, onlar da bakıp oo tamam orjinal oyun alıyosan kız almaya gerek yok diyolar benim sebebim apayrı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ya abi sende öyle dalga gecme ama tüm paraları orjinale verceginizee paticik fln bi yardim başlatsın türk oyunu yapsınlar herkesten yardım parası toplayıp olmaz mı?(bence de olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 orjinal oyun alana kız verselerdi, Blackrose un haremi olmuştu şimdiye :-P[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Norak, 23 Mart 2003 14:41 tarihinde demiş ki: orjinal oyun alana kız verselerdi, Blackrose un haremi olmuştu şimdiye :-P[hline] AO-Swg-WoW puahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 sabit pazarda 30m ye satiolar biraz pazarlik yapacalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paran varsa kopya alıyosan hırsızlıktan başka birşey yapmıyorsun...Havaymış,Battlenetmiş bunlar orjinalin artıları bunlar için değil orjinalliği için alınır box oyun......[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar