The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Jagged Alliance 2: Urban Chaos (unofficial total conversion) (2003) diye bısı var burda ... hıc bakan ırdeleyen ınceleyen oldumu acep? www.sharereactor.com/release.php?id=8532[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 valal bayağı bir oynadım. Oyunun fanları (ja2 modsquad) tarafından yapıldı. Adamlar ja2 deki her sektörü editleriyp daha kalabalık bir yer haline getirmişler. Yeni bir konu yapmışlar. Silah sayısını azaltıp daha gerçekçi yapmışlar. Ja2 deki şehirlerin isimlerini değiştirmişler ve daha da büyütmüşler şherileri (sektör oalrak) yeni şehir eklemişler. Sonra şehirler arası metro ağı kurmuşlar ki oyunu inanılmaz derecede hızlandıran birşey bu. Direk bir şehirden diğer şehre gidiyorsunuz. Oyundaki en büyük farkı ilk mapte fark ediyorsunuz ja2 deki gibi iki 3 tane evden oluşan sektörler yok artık. Hepsi çook moden evlerden oluşmuş her sektörde bolca sivil var. hatta sektörde polis merkezi bilem var. Bu polisler tarafsızlar. Ama gece sektöre girerseniz size dalarlar. Veya onalrdan bişey çalarsanız gene size dalarllar. Son oalrak eğer ja2 yi seviyorsanız ve bir defa daha turn based strateji oynamak istiyorsanız bu mod u oynayın. Ja2 den daha büyük br oyun olmuş diyebilirim.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 tesekkur ettık ... bılgılendık ... baglantısı saglam olan bır ark.a gereklı talımatları verdık ... JA2 ıstıyor degıl mı ? JA2 UB ıstıyormu ? senın sıstemınde bunlar varmıydı nasıldı vsvs ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sadece ja2 yi istiyor hatta patchlemene bile gerek yok. Ja2 yi yükle ve direk bu mod u kur UB ye gerek yok.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 tesekkur ettık ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 multiplayer var mı bu sefer?[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 multiplayer ja3 çıkana kadar olmayacak (olamayacak). Zaten ja3 ün çıkma şansı fallout 3 ün çıkma şansıyla aynı. Kısaca çook düşük bir şans Hayır anlamaıyorum 3 sayısında mı bir uğursuzluk var? Ja2 nin hakları başka bir firmaya satıldı (ismini bilmiyorum) ve o firma bu aralar offical bir eklenti pakedi çıkartacak. Urban chaos u yapan adamalr bu konuda isyan ediyorlar. Adamlar ja2 ve Un finished business ın toplamından daha büyük bir mod yapıyorlar. Ayrıca bu modu bedavaya dağıtıyorlar. Ama yeni firma Wildfire isminde belki de Urban choos un 1/10 u kadar bir mod yapıp bunu paraya satacaklar. Eğer ja2 den hoşlanıyorssanjız tavisyem silent storm oynayın. 2. dünya savaşaında geçiyor alman veya müttefik olabiliyorsunuz. Bu oyun firmalarıyla bu işler nasıl yürüyecek artık bilemiyorum...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ja nedir nasıl bir oyundur die sorsam kızarmıısnız :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Jagged Alliance Benim 33600 modem ile oynadığım, süper zevkli bir oyundur. Oyunda bir grup paralı askeri kiralayarak görevlere çıkarsınız. Oyunu basit bir stratejiden ayıran kiraladığınız her karakterin kendine has bir KARAKTERİ olmasıdır. Mesela Leech // JA 1 de vardı. Birisine ateş ettiyse ve o adamı hala görüyorsa başka kimseye ateş etmez onu öldürene kadar. Adını hatırlayamadığım doktor Gözü seyirdiği için malesef marksmanship özelliği gelişmez. Deri ceketli abimiz Ceketini çıkartmak için tıklarsan "Don't even think about it" der. Anti Komünist Ivan verken size katılmaz. vs vs... JA 1 benim gördüğüm en iyi kurguya sahip oyunlardan bir tanesiydi. JA2 da her ne kadar savaş stratejisi gelişmiş olsa da kurgu ve detay bakımından bence 1. nin arkasından geliyor. Ayrıca JA1 çok güzel bir şekilde multiplayer oynanır. Hatta kendi yarattığınız maplerde Trigger ile resmen senaryo dahi ekleyebilirsiniz. JA2 single player bir oyundur. Beğenmedim mi? Beğendim ama multiplayer'ının olmaması hayal kırıklığıydı benim için.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ivan rusca konusur ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bu arada silent storm da sırf char. gelısımı ıcın bıle oynanabılecek bır oyun ... adamlar cıdden cok guzel yapmıs ... bıde bıraz daha optımıze calıssa ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ivan+Lynx+2 tane Barret=Katliam :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Iste bu yuzden patıcıgı sevıyorum JA1 den Leech ı tanıyan bırısını bıle bulabılırsın... Ivan ıyı adam ama pahalı Lynx+scope ıkılısı cok daha mantıklı bır secım bakınız Sheppard dan bahsetmıyorum bıle (Sheppard walks agaın) Mıke konusunu acmıyorum zaten acımız cok buyuk :([signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 paran varsa shadow, magic, ivan ve dr. q mutlaka olacak takımda. =)[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Jagged Alliance 1, 2. * ikisi de pc oyun klasiklerindendir. * ivan idolümdür, ucuzluğuyla da başlangıç için ideal kozdur. * 1'deki .12 gauge lardan çıkan ses efektine hastaydım abi ya.. * 1'e daha sonra multi olayı geldi diye hatırlıyorum. çünkü aldığım ja1 çift cd idi, mp cd, sp cd'si vardı.. * anlatılacak şey çok da bellek sıfır.. * ja2'yi bitirmek bi türlü nasib olmadı, bug ları dellendirdi.. ja2ub u da oynayamadım haliyle. * sniper larıma tapardım.. ama kimleri kullandım hatırlamıyom şinci, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Gaston+Shadow+Thor+Sakallı vardı bitane o Bunlara mini14-ak47-barret tipi silahları ver Sonuç = Çakır deyişiyle 'Mezbahaya Çeviririm Gülümm.'[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Shadow, Ira, Gus, Lynx, Scope, Magic Drassenı bile dağatırım ben bu ekiple, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Gumm, 01 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki: Sakallı vardı bitane o Fidel olmasın? hiç sevmem o adamı ama ii bomba yapıyodu sanırım:-) 2.sini baya oynamıştım. benim deli bi ark kanadadan orjinalini getirtmişti hatta:) bide onu hacılamıştım adamdan(çok feci oynuodu nası aldım bende bilmiyodum. kaybetiimde beni nasıl öldürmediğine hala şaşarım:)) 1.sini hiç oynamadım ama şimdi gaz verdiniz bulim şunu netten:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Gecen wildfire ı bıtırdım oyun gayet guzel sekılde zor ama cok buglı pek tutmadım yanı..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 wildfire çatıdaki adamlardaki bug'lar yüzünden dellendirdi hastası olduğum oyundan baydım ya.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ja2'deki daha da güzel Fatima, Have you lost your mind woman![signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 abi ivan deli adam ya... ama benimfavori buzz muydu bus muydu nediişte o... kadın yakından ateş etmeye gorsun direk piskopata baglanıyo, karsımdakı crtical kama kadın illakı 300 damage vurcak bisarjorle :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 heffer adın ne, cem mi ? (seriously) :-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar