Hyperion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Niye şu oyunu tam vize vakti çıkartırsın ey blizzard:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 di mi? bu ne ya bole? negzel dnr'da sabahlicaktık muabbet doncekti amaaaaaaaaa aptal bi hss dersi vizesi yuzunden herkesden geç alıcam oyunu. lan Allahsız blizzard adam olsan hafta sonu cıkarırsın oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Valla benim de param yok ya. 15'inden sonra çıksaydı keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 valla ya param yok bi şekil birleştirmeye çalışcam artıkın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 valla umarım vizeler başlayana kadar 80 lerim istanbul universitesinin 24ünde başlıyor vizleri. En azından ilk raide girelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gece cikicak olan yerler rezalet beylikduzu yesilkoy kurtkoy umraniye hep issiz yerlerde bide gidicemde frosmourne un kendine vermezlerse zor donucem hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 blizzard beni neden yoruyosunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 madem çok günah oyunu sen bozuyosunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 benim 13'de hem yol yapımı ödev teslimim hem de vizem var. kafayı yiyecem sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Abi bu ne bütün üniversiteler mi 13 kasımda sınav yapar? Benim de sınavım var, ertesi günlerde de sunumum var. Blizzard aylar öncesinden 2008in son çeyreği diye açıkladı, bir ay öncesinden de 13 kasım dedi, burda suç öğretim üyesi olucak bunakların! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Benim bitti ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 iyikide bırakmış oh stres yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ilk vizeye kadar 80 olur content bile görürüm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Blizz bunu bize hep yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 15-23 arası benim vizeler başlıyo 25 inde falan almayı düşünüyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ben de vize mağduruyum. Hani sınavım akşam 6'da da vize zamanı wotlk alırsam 4. senem hayal kırıklıklarıyla dolu geçer :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Viktor said: gece cikicak olan yerler rezalet beylikduzu yesilkoy kurtkoy umraniye hep issiz yerlerde bide gidicemde frosmourne un kendine vermezlerse zor donucem hesabi beylikduzu'nde nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Vize zamanı wotlk yine iyi sayılır, blizz tbc yi finallerin ilk haftası cıkarmıstı ahh ahh sonra nie 5 sene okuyosun allahtan bıraktımda 6. sene oalyına girmicm inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 benim 28 aralıga kadar deli gibi ders çalışmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 valla zannımca blizz bu konuda bizim okulu feyz alıyo :D tbc finallerim bittikten sonra çıkmıştı şimdi de wotlk da ilk vizelerim bitiyo ve çıkıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Baalzebub said: Viktor said: gece cikicak olan yerler rezalet beylikduzu yesilkoy kurtkoy umraniye hep issiz yerlerde bide gidicemde frosmourne un kendine vermezlerse zor donucem hesabi beylikduzu'nde nerede? tüyapın o taraf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Maşallah aral malı götürüyor 80 YTL 'cik expansion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 send-it fiyatı ne kadar? kargo dahil. zaten oyunu aralıktan önce almak istemiyorum vizelerden dolayı. send-it'den söylersem otomatik olarak kendimi dizginlemiş olurum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sendit 17 pound gaestop 40 dolar mesela aral 80 YTL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 lol arala bak ii sokuşturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar