Buzx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Korsanla savaşan BSA asıl kendi korsanmış! İlginç satırlar; **"BSA’nın, Türkiye’deki varlığının ve faaliyetinin kanuni bir dayanağa sahip olmadığı ortaya çıktı." **"10 yıldır Türkiye’de yasal bir dayanağı olmadan faaliyet gösteren BSA" **"Her halükarda BSA ülkemizde artik korsan faaliyette bulunamayacak, bu ülkenin insanlarını ve kurumlarını daha yargılanmadan, savcılık aşamasında peşinen suçlu ilan edemeyecek" 08/11/2008 tarihli haber http://www.hurriyet.com.tr/e-yasam/5249435.asp?gid=54 İlginç oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 HAHAHAHAHAAHHAHAA http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c0/Pirate_Flag_of_Rack_Rackham.svg/744px-Pirate_Flag_of_Rack_Rackham.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 BWAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 rahehehdnjajahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Sintisyzer said: BWAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ben de öyle düşünüyodum ya. "Siz kimsiniz lan benim şahsi bilgisayarıma karışıyosunuz!!1" diyecektim gelirlerse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Adamlar heralde aydın doğanın kuyruğuna bastı diyecektim ama haber 2 yıllık lan 2006nın haberi. Zaten son zamanlarda hiç duymadım bsa msa Tepede yeni tarih yazıyo, o ne iş anlamadım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ahhahaha pardon ya 2006 mış :D Ben tarihi görünce bugunun haberi sandım X) Olsun konu açılmışken kimsenin haberi yokmu bu işten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Evet yasal değil. Hatta çalışanları yakaladıkları lisanssız yazılım başına para aldıklarından saçma sapan işlere girişebiliyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 E bunca zamandır yasal değildi de nasıl polisi yanına alıp baskına gidiyor, nasıl suçlu duruma düşürüyordu insanları. Hadi BSA üçkaatçı, işlerini yaptırdığı polis neci oluyor bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mahkeme karari olmadan bilgisayarinizi incelemesine izin veriyosaniz o zaten sizin angutlugunuz. Vergi dairesi bile degil bilgsayar incelemesi dolap kapagi acamaz sadece ortalikta duran belgelere bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 chip cdlerinin autorunında oluyodu galiba sembolü. tıklayınca tırt bi video açılıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ya o diil Zaten ülkemizde KANUNEN software olan tüm yazılımlar copyright a giriyor.( haş haş yaparım ABD'yi,burda bizim kanunlarımız geçer ) Girip 1 noktasını değiştirsen bu Copyright kalkıyor.Alacağın veya indireceğin korsan yazılım 1 noktası değiştirilmişse( gir bitane if i while yap lol =) ) veya değiştirebilen bi adamın varsa tamam kimse bişe diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar