Buzx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Korsanla savaşan BSA asıl kendi korsanmış! İlginç satırlar; **"BSA’nın, Türkiye’deki varlığının ve faaliyetinin kanuni bir dayanağa sahip olmadığı ortaya çıktı." **"10 yıldır Türkiye’de yasal bir dayanağı olmadan faaliyet gösteren BSA" **"Her halükarda BSA ülkemizde artik korsan faaliyette bulunamayacak, bu ülkenin insanlarını ve kurumlarını daha yargılanmadan, savcılık aşamasında peşinen suçlu ilan edemeyecek" 08/11/2008 tarihli haber http://www.hurriyet.com.tr/e-yasam/5249435.asp?gid=54 İlginç oldu bu.
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 HAHAHAHAHAAHHAHAA http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c0/Pirate_Flag_of_Rack_Rackham.svg/744px-Pirate_Flag_of_Rack_Rackham.svg.png
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ben de öyle düşünüyodum ya. "Siz kimsiniz lan benim şahsi bilgisayarıma karışıyosunuz!!1" diyecektim gelirlerse :)
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Adamlar heralde aydın doğanın kuyruğuna bastı diyecektim ama haber 2 yıllık lan 2006nın haberi. Zaten son zamanlarda hiç duymadım bsa msa Tepede yeni tarih yazıyo, o ne iş anlamadım tabi
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ahhahaha pardon ya 2006 mış :D Ben tarihi görünce bugunun haberi sandım X) Olsun konu açılmışken kimsenin haberi yokmu bu işten?
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Evet yasal değil. Hatta çalışanları yakaladıkları lisanssız yazılım başına para aldıklarından saçma sapan işlere girişebiliyorlarmış.
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 E bunca zamandır yasal değildi de nasıl polisi yanına alıp baskına gidiyor, nasıl suçlu duruma düşürüyordu insanları. Hadi BSA üçkaatçı, işlerini yaptırdığı polis neci oluyor bu durumda?
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mahkeme karari olmadan bilgisayarinizi incelemesine izin veriyosaniz o zaten sizin angutlugunuz. Vergi dairesi bile degil bilgsayar incelemesi dolap kapagi acamaz sadece ortalikta duran belgelere bakabilir.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 chip cdlerinin autorunında oluyodu galiba sembolü. tıklayınca tırt bi video açılıyodu
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ya o diil Zaten ülkemizde KANUNEN software olan tüm yazılımlar copyright a giriyor.( haş haş yaparım ABD'yi,burda bizim kanunlarımız geçer ) Girip 1 noktasını değiştirsen bu Copyright kalkıyor.Alacağın veya indireceğin korsan yazılım 1 noktası değiştirilmişse( gir bitane if i while yap lol =) ) veya değiştirebilen bi adamın varsa tamam kimse bişe diyemez
Öne çıkan mesajlar