razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 walla çok zorda kalmasam böle bi topic açıp huzur bozmak istemezdim ama şu şarkıdaki 3:11-3:14 arasında çalan enstrumanı bilmek istiyorum.. daha fazla soru yok pls, serdar mı dinlion yok nerden duydun yok bilmemne.. hani böle eski türk filmlerinde de olur fasıllarda falan. nedir bu? kanun mu? videolarda aradım kanunu ama böle cup çiki cup çiki çalan yok.. böle cup çiki cup çiki çalan link koyana tam 5m rep http://www.youtube.com/watch?v=92hnpM5ovXM#t=3m11s /watch?v=92hnpM5ovXM#t=3m11s bulantı yapmasın die direkt 3:11e link verdim ama ktunnelde çalışmıo sanırım bu şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 haydi gamzelim bu gece dans edelım haydi gamzelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 cup çiki cup çiki çak çak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 türk filmlerinde de bol kullanılıyo. kalvyeden çıkıyo olabilir. yada über uçuk bi tahmin kanundan çıkıyo olabilir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 nahnini nahnini enstrümanı diyordum ben ona ne yazıkki adını hiç ögrenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 über uçuk kanun kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 evek sanırım kanundan çıkıyor o ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Kanun'dan çıkıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 301 kanunu o hacı. öyle ses çıkıyor ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Kanun. Çalan kişi beeele beeele çektiriveriyo elini yukardan aşşa boydan boya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 http://www.afropop.org/img/world_music/african_music/arabmuseum05/Kanun-player-at-Museum-Open.jpg resmin sol alt kosesindeki kismindan vik vik sesler cikyio kanunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 nası çalıyorlar onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bir ara heveslenmiştim çalmak için, öğretecek birini bile buldum ama kanun almam gerekiyordu. Gittim baktım, 2 milyar dediler. Maymun iştahlıyım ben dedim iki gün sonra bırakırım elimden boşa gider dedim almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 oha o paraya dandikte olsa kuyruksuzundan bi piano alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar